כרטיס מסטרכארד בינלאומי.הכרטיס הוא ישראלי ?
דיירקט ?
ואפשר לראות בסמל ליד הכרטיס בתמונה המצורפת
צפה בקובץ המצורף 760747
כרטיס מסטרכארד בינלאומי.הכרטיס הוא ישראלי ?
דיירקט ?
שאלתי אם הכרטיס הונפק ע''י חברה ישראלית (כישראכרט וכדו') או דרך חברה בינ''ל - כי זה רק לכרטיסים ישראליים
בדיוק באתי לכתוב על המבצע הזה. חסכת לי, נחמדה (ולא רק בגלל שאת דבורה )שופינג אי אל ביפה נוף פלדהיים!
נראה שווה ביותר!!!!
הופק ע"י חברת ישרכארטשאלתי אם הכרטיס הונפק ע''י חברה ישראלית (כישראכרט וכדו') או דרך חברה בינ''ל - כי זה רק לכרטיסים ישראליים
מעניין,הופק ע"י חברת ישרכארט
תנסה שובמעניין,
כי עשיתי היום הזמנות בכרטיס שלי גם לי וגם לשני חברים נוספים,
אולי ההטבה נגמרה ?
מישהו?למי יש המלצה מנסיון על רחפן איכותי מקצועי עם מצלמה. עם מסך, שאפשר להפעיל אותו ולצפות בהסרטות (למי שאין לו סמארטפון)
עם מחיר שווה של 11.11
אי-אפשר לעשות פעמיים לאותו חשבון,תנסה שוב
ה-20 דולר שחסכתי...מקור
אני מנסה לחשוב,הופק ע"י חברת ישרכארט
המחיר גם לפני המשלוח זה 85$...אני מנסה לחשוב,
אולי בלי מחיר המשלוח זה היה פחות מ-80 דולר ???
אם-כן תוסיפו עוד משהו לקניה,
מקור?לבעלי כרטיס אשראי מסוג ויזה (לא משנה מאיזה חברה - מקס או כאל וכו') שימו לב למבצע הבא:
ממחר בשעה 10 בבוקר עד יום שישי בשעה 9:59 מי שיבצע קניה (אחת ללקוח) בסך 35 דולר ומעלה באלי-אקספרס יתבצע מייד קיזוז של 5 דולר מהסכום לתשלום.
@הכלבויניק יש'ך תשובה בשבילי?למה זה קורה לי?
ככה זה תמיד...@הכלבויניק יש'ך תשובה בשבילי?
מוזר, לי זה לא עבד כשקניתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: