דיל 11.11 ⭐ כל העדכונים על יום השופינג השנתי

מצב
הנושא נעול.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
איזה קטע, אני באמצע קניה, עשרות מוצרים קטנים, בשילוב קופוני מוכר, קופון נבחר וקוד קופון פעיל, בא ללחוץ על 'קנה', ו... השעון מורה על 10:00, בוחר את כרטיס האשראי ו...הופ המחיר קפץ בכמה עשרות דולרים.

לא נורא, נחכה לשנה הבאה ;)
חחחחחחח
לפחות שנה הבטה תהיה לך שורה נוספת בהוראות הקניה ב11.11⭐⭐⭐⭐⭐...
לקנות לפני 10:00 , לא לחכות לרגע האחרון
אפילו שמתפרסמים קופונים
בלה בלה בלה

אבל...
כל הכבוד לך אתה ממש נותן את כל כולך לכולם!!!

זהבית87

משתמש מקצוען
גם אני מתוסכלת
מרוב כל הקופונים שאספתי
בעת ביצוע ההזמנה לא ראיתי שירד שום קופון,, ניסיתי לחפש ולבדוק
ועד שזה נתן לי להזמין, [משום מה הוא גם עיכב לי את ההזמנה..]
10:00...
והחגיגה הסתימה
אגב, שברתי את הראש להבין ולמצוא את קודי הקופונים, איך זה עובד?
ממליצה לך לקראת שנה הבאה לעשות שיעורי בית מראש, ולעבור כאן על כל החומר.
הכלבויניק פירט והסביר לאורך היומיים האחרונים.
ושוב, מגיעה לו תודה גדולה על כך.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אבל בכל אופן.. לא הייתי מצפה שזה יקרה לך.
כנראה שהייתי יותר מידי עסוק ב-
תודה על הליווי והעזרה ביומיים האחרונים.
הכלבויניק פירט והסביר לאורך היומיים האחרונים.
אז לא הגעתי לסגור את הפינות האחרונות.
(זמני על המחשב מוגבל, כבר היו שחשבו אותי לרובוט...
אני באמצע פרויקט גדול, ובין לבין בפרוג ובאלי-אקספרס לחילופין)

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לפחות שנה הבטה תהיה לך שורה נוספת בהוראות הקניה ב11.11⭐⭐⭐⭐⭐...
לקנות לפני 10:00 , לא לחכות לרגע האחרון
אפילו שמתפרסמים קופונים
ממליצה לך לקראת שנה הבאה לעשות שיעורי בית מראש, ולעבור כאן על כל החומר.
אני באמת מתכנן איזה מדריך ראוי לשמו,
צריך למצוא את הזמן לזה, אולי יהיה מוכן לשנה הבאה...

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אגב, שברתי את הראש להבין ולמצוא את קודי הקופונים, איך זה עובד?
קוד קופון זוהי דרך של אלי-אקספרס לעשות באזזז ליום הקניות הזה, הם מפרסמים קודי קופון שתקפים לזמנים קצרים, בכל מיני רשימות תפוצה ופלטפורמות המשווקות את אלי-אקספרס (ישנם מאות אתרים כאלו בעולם, כמו אתרי הקאשבק למיניהם) וכך הם מביאים מיליוני קונים ב48 שעות, ושוברים את השיא של עצמם כל שנה מחדש.

שווה להם לחלק כמה מאות מיליוני שקלים בקופונים, אם ע"י זה יקנו במיליארדים, הם הרי מקבלים אחוז מכובד מכל סנט שעובר באתר.

למצוא קודים כאלו צריך באמת סייעתא גדולה, ולהיות מעודכנים על כל הקפצה שמישהו מביא קופונים כאלו, כי תוך דקות זה כבר לא רלוונטי.

קופיריטרית

משתמש מקצוען
קוד קופון זוהי דרך של אלי-אקספרס לעשות באזזז ליום הקניות הזה, הם מפרסמים קודי קופון שתקפים לזמנים קצרים, בכל מיני רשימות תפוצה ופלטפורמות המשווקות את אלי-אקספרס (ישנם מאות אתרים כאלו בעולם, כמו אתרי הקאשבק למיניהם) וכך הם מביאים מיליוני קונים ב48 שעות, ושוברים את השיא של עצמם כל שנה מחדש.

שווה להם לחלק כמה מאות מיליוני שקלים בקופונים, אם ע"י זה יקנו במיליארדים, הם הרי מקבלים אחוז מכובד מכל סנט שעובר באתר.

למצוא קודים כאלו צריך באמת סייעתא גדולה, ולהיות מעודכנים על כל הקפצה שמישהו מביא קופונים כאלו, כי תוך דקות זה כבר לא רלוונטי.
את זה הבנתי
אבל איך מממשים את כל הקופונים שאספתי לכבוד ה11/11 וגם 3 דולר של משתמש חדש?
כשבאתי לשלם הופיע שאין לי קופונים וזה הרגיז אותי, אז יצאתי לחפשם ובסוף איחרתי בדקה
[לא כ"כ נורא, כי ההבדל בין לפני 10 לדקה אח"כ היה דולר, אבל בכל אופן...]

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קיבלתי מייל מISRAL POST על דבר דואר שנמצא בדרכו לישראל, והאם אני רוצה להעביר לקבלה ביחידת דואר אחרת.
מישהו יודע האם זה יהיה תקף על כל דברי הדואר? ואם לא - האם יש אפשרות לשנות בכל הדברי דואר?
בפעם הקודמת הם הביאו לי ליחידת דואר שנמצאת בקניון שמרוחק מביתי, וכל הכסף של הקופונים הלך על נסיעה באוטובוס....

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קיבלתי מייל מISRAL POST על דבר דואר שנמצא בדרכו לישראל, והאם אני רוצה להעביר לקבלה ביחידת דואר אחרת.
מישהו יודע האם זה יהיה תקף על כל דברי הדואר? ואם לא - האם יש אפשרות לשנות בכל הדברי דואר?
בפעם הקודמת הם הביאו לי ליחידת דואר שנמצאת בקניון שמרוחק מביתי, וכל הכסף של הקופונים הלך על נסיעה באוטובוס....
האשכול לא הולך להיסגר בקרוב...

זבון וזבין

משתמש מקצוען
2 הערות חשובות (מוקדש במיוחד למצוברחים שאיבדו את כל עולמם ברגע אחד של איחור...):
1. בעוד שבועיים ביום שישי יהיה מה שמכונה יום שישי השחור - ובלע''ז בלאק-פריידיי ובד''כ המבצעים אז הם כמו ב''דאבל-עלעווען'' שהיה אתמול ושלשום (לפעמים קצת פחות - אבל ברוב המקרים הם דומים),
אגב, אז המבצע נמשך 5 ימים ולא רק יומיים,
לתשומת לבך @הכלבויניק - תתכונן לעוד 5 ימים שירות לקוחות...
2. בשביל פעם הבאה - לאלו שמסתפקים אם לקנות משהו מסויים ולא רוצים להפסיד את המבצעים ו/או את הקופונים - וכן לאלו שרוצים לקנות משהו מסויים בכמות גבוהה שעוברת את הסכום הפטור ממס ולכן הם רוצים לפצל את הקניה בלי להפסיד את המבצעים ו/או את הקופונים - ניתן לבצע הזמנה בלי לשלם ע''ז - או בהקשת פרטי אשראי לא חוקיים או בבחירת סוג תשלום אחר - ואז ההזמנה מתבצעת - ויש לך אפשרות לשלם ב-3 עד 20 ימים אח''כ (תלוי במוכר) והמחיר אינו עולה,
אני אישית נזכרתי בזה הבוקר ומיד ביצעתי כמה הזמנות שבמהלך השבועיים הקרובים אחליט אם לשלם עליהן או לבטלן (תלוי במחיר ובקופונים של בלאק-פריידי).

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
האשכול לא הולך להיסגר בקרוב...
ברור, הוא רק מתחיל!
עכשיו השלב הבא:
> איך עוקבים אחר ההזמנה?
> מתי החבילה שלי תגיע לארץ
> אני לא מוצא/ת מספר מעקב
> איך פותחים סכסוך
וכו' וכו' (שנה שעברה זה היה אחד האשכולות הפופולריים ביותר)

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה