קניתי לפני תקופה ב 30 $ בערך, מעוניין?מחפש המלצה לאזניות בלוטוס טובות וזולות
מישהו התנסה במקרה?
קניתי לפני תקופה ב 30 $ בערך, מעוניין?מחפש המלצה לאזניות בלוטוס טובות וזולות
מישהו התנסה במקרה?
קניתי אותם לאחר שכמה שהמליצו באחד האשכולות ובעקבות כמה שכבר קנו. הגיעו מהר מאד.מחפש המלצה לאזניות בלוטוס טובות וזולות
מישהו התנסה במקרה?
עובד עם פלאפון כשר שיש בו בלוטוס?קניתי אותם לאחר שכמה שהמליצו באחד האשכולות ובעקבות כמה שכבר קנו. הגיעו מהר מאד.
אוזניות בלוטוס עם טאצ' על האוזניה - נגיעה אחת עוצרת את הסאונד, 2 נגיעות מעבירות שיר וכו'
מגיע עם מדריך קצר
בינתיים נהנית מהם מאד, ומישהי כתבה שיש לה אותן כבר שנה.
לקחתי את השחור
21.55€ |אוזניות אלחוטי אוזניות מגע בקרת סטריאו ספורט אוזניות משחקים עם 2000 mAh טעינת אוזניות אלחוטיות משחקים|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
ממוכרים שונים אין בעיה, זה מגיע בחבילות נפרדות.שאלתי היא לגבי חגיגת הקניות העתידית
מה לגבי קניה מעל 75$
מה עושים כדי לא להסתבך עם תוספת מס וכו'?
אעבור ברשותך לאשכול המקביל, פחות קשור לכאן.@הכלבויניק יש'ך תשובה בשבילי?
אפשר קישור של האתר?יש באתר פופאפים קופצים של חלוקת קופונים, זה אולי נראה קצת לא אמיתי, אבל כן, אלי-אקספרס מחלקת מיליונים כל שנה בקופונים ליום זה, אז כדאי מאד לאסוף אותם!
צריך למחוק קבצי קוקיס של אלי אקספרסלמה זה קורה לי?
הוא לא מפסיק לבקש ממני לעשות אימות.
צפה בקובץ המצורף 760821
אני לוחץ 'התחבר' ואני חוזר לכאן חזרה
צפה בקובץ המצורף 760822
אני מחליק, וזה מביא אותי שוב לכאן
צפה בקובץ המצורף 760824
וחוזר חלילה..
ניסיתי עם טלפון כשר, לא הצלחתיעובד עם פלאפון כשר שיש בו בלוטוס?
לי שי נוקיה C2ניסיתי עם טלפון כשר, לא הצלחתי
אולי זה רק אני..
אני משתמשת עם האוזניות האלו על טלפון חכם,לי שי נוקיה C2
מסתמא יעבוד
נכון?
כמה זמן הוא עובד על סוללתו
ואיך השמיעה שלו?
בדקת את הדיבורית?
בלשונית "הקופונים שלי", לכל קופון יש את התנאים שלו, על אילו מוצרים הוא חל, ועל סכום מינימום לקניה, וכדו', כתבתי לעיל באריכות בעניין.קודם להבנה אני הוספתי לעגלה C2 ואז לחצתי על קופון כתו וכתב לי התווסף אח"כ היה אדום ולחצתי וכתב התקבל זה נכון? א"כ מתי אני רואה שיורד בתשלום? ואיפה אני יכולה לראות כמה קופונים אספתי ואלו הם?
אולי הכנסתם לעגלה מוצר בשווי 0.01$, א"כ זה בא במקום הקופון של ה-3$.אני משתמשת חדשה דרך הקישור שלך והיה כתוב לי בהתחלה שיש לי קופון 3$ גם בעגלה כתב למשתמשים חדשים וכו' לחצתי והוא כותב לי מצטערים אא לממש את הקופון למה??אולי לחצתי עליו איפהשהו בלי משים א"כ איך אני יודעת שקבלתי
יומיים, החל מעוד 10 דקות.עד מתי מבצעי ה 11/11?
זה עובד גם בפאיפאל?לבעלי כרטיס אשראי מסוג ויזה (לא משנה מאיזה חברה - מקס או כאל וכו') שימו לב למבצע הבא:
ממחר בשעה 10 בבוקר עד יום שישי בשעה 9:59 מי שיבצע קניה (אחת ללקוח) בסך 35 דולר ומעלה באלי-אקספרס יתבצע מייד קיזוז של 5 דולר מהסכום לתשלום.
עקרונית, עד היום לא הייתה בעיה כמעט של צריוף מוצרים לתקרת הסכום של 75$ באלי-אקספרס,@הכלבויניק
אשמח להבין שוב לגבי המכס אם מזמינים בהדרגה דברים מעל 75 $
ולא הכל בבת אחת גם יש בעיות?
ויותר מדויק מה עלי לעשות כדי לא להיתקל בבעיה הזו?
ראיתי באיזה מקום שהם כן מתככנים לשלוח הכל במשלוח אחד האם זה נכון?
תודה מראש על עזרתך
מישהו יודע?זה עובד גם בפאיפאל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: