חשוב לבדוק אם זה באמת מבצע, אבל הרבה פעמים זה כן.שימו לב,
חוץ מהקורונה שהסינים נתנו לנו בחינם,
אין מתנות חינם, וודאי לא מהסינים,
כלפי מה הדברים אמורים?
אתמול כשעדיין הפופאפים של ה-11.11 עדיין לא הופיעו, ביררתי בשביל חבר אנדרואיד לרכב, המחיר היה 187$ היום כבאתי לבצע בשבילו את הרכישה, נחשו כמה המחיר היה? 233$ כשהפופאפ מבטיח לי שב-11.11 המחיר יהיה איך לא.... 187$, אז לפני שאתם ממלאים עגלה ומאמינים למלוכסני העיניים שמאחורי המקלדת, חישבו היטב.
ישנם כמה סוגי קופונים, אנסה לעשות בזה קצת סדר...יש לי תחת הקופונים שלי כמעט 300 דולר מקופונים שאספתי,
ויש מלא קופונים שהיו לי שפג תוקפם כי לא היה לי מושג איך משתמשים בהם.
גם אתמול ניסיתי להיכנס לסל הקניות ולעבור לתשלום כדי לראות אם אני יכולה להשתמש בקופונים
ורשום לי אין קופונים זמינים!!!!!!!
מה זה אומר ולמה א"א להשתמש בהם?..
ואיך בכל זאת אני יכולה לממש קופונים.???????
ישנם כמה סוגי קופונים, אנסה לעשות בזה קצת סדר...
תודה רבה רבה על ההסבר המפורט!!!!
אז בעצם כדי להשתמש בקופון אני צריכה להיכנס לחנות ולראות מה הקופון מציע? זה לא אוטומטית מוריד לי כסף מההזמנה? הבנתי נכון?
והקופון האדום השווה הדרך לממש היא גם אותה דרך - להיכנס לחנות?
לא, ברגע שאתם קונים משהו שזכאי לקופון הוא מופיע אוטו' בקופה.אז בעצם כדי להשתמש בקופון אני צריכה להיכנס לחנות ולראות מה הקופון מציע? זה לא אוטומטית מוריד לי כסף מההזמנה? הבנתי נכון?
והקופון האדום השווה הדרך לממש היא גם אותה דרך - להיכנס לחנות?
תופעה מוכרת מאד!@הכלבויניק מה אני עושה אם החשבון שלי בעלי ננעל, ואין לי SMS לאימות?
בוודאי!אם אני רוצה שיגיע לי די מהר
האם כדאי לעשות עכשיו קניה
לחיצה על המנעול בשורת הכתובת למעלה בדפדפן > קבצי קוקיס@הכלבויניק
איך מוחקים עוגיות?
סורי, לא כתבתי ברור,יש לי 4 קבצים
אחד מהם של נטפרי, שניים של פרוג, למחוק גם אוותם?
מה בעצם זה אומר למחוק את העוגיות?
אם הכוונה לחמש קופונים של 2מה זה?
מחלקים קופונים של 10$ ללא הגבלה?
אספתי איזה 3000$ זה אמיתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: