@הכלבויניק תודה על כל המידע, צצה לי שאלה,
אתמול נרשם לי שצברתי 2 מטבעות.
איפה רואים אותם?
מה עושים איתם?
תודה!
אתמול נרשם לי שצברתי 2 מטבעות.
איפה רואים אותם?
מה עושים איתם?
תודה!
בכל יום מחדש ישנה הזדמנות, כשאתם מכניסים מוצרים לסל, לזכות במטבעותאתמול נרשם לי שצברתי 2 מטבעות.
עכשיו זה לא רלוונטי, ב-11/11 זה יאפשר לכם להשתמש בקופונים,איפה רואים אותם?
מה עושים איתם?
איך זה מתאפשר?בכל יום מחדש ישנה הזדמנות, כשאתם מכניסים מוצרים לסל, לזכות במטבעות
בכל יום ניתן לקבל (כמדומני) מקסימום 6 מטבעות, 2 מטבעות על כל מוצר 3X פעמים.איך זה מתאפשר?
כי כמעט כל היום אני מפוצצת את הסל שם ורק אתמול זה נתן לי.
הבדל של 21$תכל'ס,
למשתמש חדש מאיפה כדאי להכנס?
להירשם עצמאית או דרך לקוחות קיימים?
לטובת איזו אפשרות?הבדל של 21$
הבדל של 21$
נכנסים דרך הקישור שלהם (יש ק"ש בחתימה שלי), ופותחים מיד חשבון (עיכוב קטן יכול להפסיד את הקופונים), אם זה מהמחשב האישי שלכם, מומלץ דרך האייקון של גוגל, כך נכנסים בקלות לחשבון ללא צורך בסיסמא.איך נרשמים דרך לקוחות קיימים?
איפה רואים שזה התקזז?מבצע להיום בלבד (לא למחר) !!!!
לאלו שעושים קניות באלי-אקספרס ומשלמים בכרטיס-אשראי מסוג מאסטר-כארד - שימו לב:
בקניה בסכום מעל 80 דולר (אפשרי מחנויות שונות - אבל בביצוע חיוב אחד) מתקזז אוטומטית 20 דולר בלי שום קוד או קופון !!!
איך ?דווקא קיבלתי אז הרבה מוצרים בחינם,
בתשלום, אחרי שמכניסים כרטיס אשראיאיפה רואים שזה התקזז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: