רחל סרולוביץ
כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
•
אנטריקוט דקדק מוקפץ עם פטריות (מוגש על מצע פירה)- כ- 4 מנות מחבילה אחת.אשמח למתכון יען כי זה נשמע מדהים.
וכן לטיפים איך מחממים סטייק על פלטה מבלי שיהפוך סולייתי.
- מטגנים 2 בצלים במחבת גדולה
- מוסיפים סלסלת פטריות טריות חתוכות לפרוסות
- ממליחים ומטגנים עוד כמה דקות
- מוציאים את התערובת מהמחבת
- חותכים חבילה של אנטריקוט פרוס דקדק לרצועות
- מקפיצים במחבת הפטריות הריקה דקה שתיים עד שמשחים (זה קורה ממש מהר...)
- מחזירים למחבת את תערובת הבצל והפטריות
- מוסיפים: 2 כפות רוטב סויה, כף סילאן, כף דבש, 2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל.
- מערבבים ומקפיצים עוד שלוש דקות,
- מוספים בצל ירוק קצוץ, מערבבים ומורידים מהאש.
זה הכל. מדהים.
לגבי החימום, הרוטב שומר על האנטריקוט שלא יתייבש.
מעבירה לתבנית אלומיניום בגודל מתאים ומחממת על גבי משהו אחר, או על גבי תבנית הפוכה.
לא ישירות על הפלטה.