?בוודאי שיש, קח לדוגמא את ירושלים שלנו שתושבי שכונות מסויימות משלמים לפי תעריף מוזל, בהתאם לשירות שהם צורכים.
?בוודאי שיש, קח לדוגמא את ירושלים שלנו שתושבי שכונות מסויימות משלמים לפי תעריף מוזל, בהתאם לשירות שהם צורכים.
דווקא לי נראה שקו 600 הוא סתם פינוק לרמה ד' שמגיעה עד לתחנה מרכזית,אחרי שקו 617 עובר בנהר הדן יוצא שרמת אברהם יש להם שתי קווים ליירושלים פלוס פינוק לשמגר ירמיהו,
לכן צריך לדאוג שקו 616 ייצא מיד אחרי זכריה הנביא לכיוון 38 וזה לא על חשבון אף אחד, כי לרמת אברהם יש כבבר אוטובוס לירושלים, ועם כל הכבוד זה שכונה קטנה ולא גדולה כמו ד
תציפו את פניות משרד התחבורה בנידון,,,,,
כדי שיהיה מה לכתוב בפשקוילים בבחירות הבאותכעת, משהסתיימו ימי הבחירות, ביטאון שלומי אמונים מבשר לנו שסיעתו קיבלה אחריות מלאה על כל נושא התחבורה בבית שמש, יש לנו מעכשיו 'שעיר לעזאזל' לתלות בו את כל תחלואות התחבורה.
אם כי, בהכירי את הנפשות, הם מאמצים בחום את האימרה העממית 'להצלחה אבות רבים והכישלון יתום'. ירחם המרחם.
תקוה נותרה עדיין, שבמאמציהם למחות את חרפת התבוסה יתאמצו להציג פעילות לטובת הציבור.
הבחירות הבאות אבודות, החלום לכבוש את ההנהגה נדחה לשנת 2034.כדי שיהיה מה לכתוב בפשקוילים בבחירות הבאות
עד שיש קו אחד נורמלי לד' שלא מסתובב בחצי עירדווקא לי נראה שקו 600 הוא סתם פינוק לרמה ד' שמגיעה עד לתחנה מרכזית,
יאללה תפיצו פניות למשרד התחבורה בנידון, קו 600 מתחיל ברמה א'!
זה היה בתגובה לחוסר פרגון להודעה המצוטטת...עד שיש קו אחד נורמלי לד' שלא מסתובב בחצי עיר
בבקשה!
היה להם הסכם שבבחירות הבאות הם מקבלים את ראשות העיר. כעת, כשהבחירות הראו את גודלם האמיתי והתברר שמדובר בבלון נפוח, נחתם הסכם עם שס שהם יקבלו את הראשות בעוד חמש שנים, וכל האחרים יצטרכו להמתין בחוסר סבלנות לפחות עוד עשר שנים.
אהה סורי לא קראתי הכלזה היה בתגובה לחוסר פרגון להודעה המצוטטת...
אל דאגה זה בציניות....
גם אני מצטרף לנתונים שלמעלה יצא לי לחכות קצת יותר זמן ממה שכתבתעדכון לגבי קו 618
בחודש האחרון יצא לי להשתמש הרבה בקו הזה, מנהר הירדן לירושלים, נסעתי איזה עשר פעמים, בשעות ה'מתות' בין 11 ל13.
זמן ההמתנה הממוצע 27 דקות, בעבר 12 דקות.
תפוסת האוטובוס בממוצע 140 אחוז, כעשרים איש בעמידה. בעבר היתה התפוסה 70 עד 80 אחוז.
ברוב הפעמים לא אסף נוסעים בשכונת חפציבה כי לא נותרו מקומות עמידה.
אכן, השירות השתפר, הקו הפך להיות ריווחי יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: