מישו יודע מה קורה עם 885 בפורים?? לכיוון ק"ס? יש שינויים?
שאלה דחופה!!
למי יש מושג איפה זה "מוקד שירת דבורה"
התקשרתי לתנופה 4 פעמים - ותשמעו תשובה שקבלתי מהנציגות "אני לא יודעת!! לא מופיע לי!!" וכד'
צפה בקובץ המצורף 1606522
עם קו פנימי בירושלים.יש דרך אחרת איך להגיע להדסה עין כרם בפורים דמוקפין?
כן, אבל רק הנסיעה לתחנת רכבת מודיעין, יכולה לקחת יותר זמן מהנסיעה מבית שמש לירושלים.שאלה נוספת, האם ניתן טכנית לנסוע בפורים עם קו 885 מבית שמש למודיעין עילית, לרדת בתחנת רכבת מודיעין מרכז ולהמשיך משם ברכבת לירושלים?
למה בוטל 630?עם קו פנימי בירושלים.
כן, אבל רק הנסיעה לתחנת רכבת מודיעין, יכולה לקחת יותר זמן מהנסיעה מבית שמש לירושלים.
אני הולכת לעשות ככה בחזורשאלה נוספת, האם ניתן טכנית לנסוע בפורים עם קו 885 מבית שמש למודיעין עילית, לרדת בתחנת רכבת מודיעין מרכז ולהמשיך משם ברכבת לירושלים?
לא יודע בדיוק לגבי פקקים, אבל באופן כללי אם אתה לא יודע בית שמש מאוד קרובה לירושלים. תבדוק בעצמך בגוגל מפות וכדומה מרחק מבית שמש לכניסה לירושלים לעומת בית שמש לתחנת רכבת מודיעין ותראה שזה בערך אותו מרחק וזמן נסיעה.אתה רציני? הפקקים בדרך למודיעין גדולים כמו הפקקים בפורים בדרך לירושלים?
אם אתה מתכוננים לחזור מתחנת רכבת מודיעין לבית שמש בקו 885 אז תיקחו בחשבון שייתכן והאוטובוסים יהיו מלאים ולא יעצרו.אני הולכת לעשות ככה בחזור
ירושלים-מודיעין-בית שמש
למה שיהיו מלאים?אם אתה מתכוננים לחזור מתחנת רכבת מודיעין לבית שמש בקו 885 אז תיקחו בחשבון שייתכן והאוטובוסים יהיו מלאים ולא יעצרו.
תלוי אם עושים משחקי אוטובוסים בתוך בי''שזמן הנסיעה מתחנת רכבת מודיעין לרמת בית שמש ד' (לדוגמא) הוא שעה בערך.
עדיין, הפקקים בפורים הם עד אחרי מחלף חמד, ככה שלא חסכנו את הפקקים המטורפיםהאוטובוסים בשושן פורים מירושלים לבית שמש יוצאים מהר חוצבים ישירות לכביש 1 דרך מנהרת הארזים, בלי לעבור בכניסה לעיר, כך שלכאורה הנסיעה תהיה הרבה יותר מהירה.
אבל יש גם תדירות הרבה יותר נמוכה, ואם יהיו עוד כמה שיעשו כמוכם ייתכן ותגלו את עצמכם ממתינים לאוטובוס הבא עוד 45 דק' וכן הלאה.למה שיהיו מלאים?
זה לא פורים של מו''ע או בי''ש
לפי גוגל מפות גם עם משחקי אוטובוסים (קו 6) לוקח שעה ממודיעין לרמה ד'.תלוי אם עושים משחקי אוטובוסים בתוך בי''ש
יכול להיות שאתם צודקים. לא נסעתי בשנים האחרונות לירושלים בשושן פורים. רק תיקחו בחשבון את הנקודות הנ"ל.עדיין, הפקקים בפורים הם עד אחרי מחלף חמד, ככה שלא חסכנו את הפקקים המטורפים
נראה לי שעדיף לקחת רכבת לתל אביב ומשם להמשיך ברכבת לבית שמשאני הולכת לעשות ככה בחזור
ירושלים-מודיעין-בית שמש
מה עשיתם בסוף וכמה זמן לקח?אני הולכת לעשות ככה בחזור
ירושלים-מודיעין-בית שמש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: