ההבדל הברור הוא, שקו 600-616 זה קווים חדשים ששייכים לרמה ד' ורק לקח זמן עד שהכניסו אותם לתוך השכונהחשבתי שאולי כמו שהתחילו עם 616 והמשיכו עם 600 גם 619 יכנס בסוף
ואילו קו 619 שייך לרמה ג'
ההבדל הברור הוא, שקו 600-616 זה קווים חדשים ששייכים לרמה ד' ורק לקח זמן עד שהכניסו אותם לתוך השכונהחשבתי שאולי כמו שהתחילו עם 616 והמשיכו עם 600 גם 619 יכנס בסוף
לפי המודעה הזו עשו פשרה:
קו 17 יסע רק במעפילי אגוז בשני הכיוונים
וקו 6 רק בלוי אשכול בשני הכיוונים
כנאמר גם לי גם לך לא יהיה...
צפה בקובץ המצורף 1451264
הפוך גם לי גם לך יהיהוקו 6 רק בלוי אשכול בשני הכיוונים
שלחתי פניה לפני חודשייםוקו 6 רק בלוי אשכול בשני הכיוונים
לא הבנתישלחתי פניה לפני חודשיים
ענו לי היום......
תעדכנו אותו....לא הבנתי
קו 6 ממשיך היום להרצוג ונכנס ללוי אשכול?
היום בבוקר זה לא היה כך אצלנו באוטובוס
הוא עלה למפעלי אגוז.
לי זה לא משנהתעדכנו אותו....
יש הרבה אוטובוסים בתיקון עכשיומישהו שם לב למצב של התח"צ בבית שמש לאחרונה
ממש אין אוטבסים מחכים המון זמן ואז מגיע אוטבוס ישן מפוצץ בטירוף
מה קרה לבית שמש אקספרס
סליחהבכל מה שכתובים ומבקשים כמובן כאן, ובפרט מול משרד התחבורה, אנא, אל תכניסו שמות של שכונות שאתם לא גרים בהם לפניה שלכם (למה לקריה / לחפציבה/ לרמה ב-א וכו' הקו נכנס ואלינו לא ? למה הקו הזה מתחיל בג-ד ולא נכנס לשכונה שלי? למה אפשר שהקו יסתובב בכל העיר חמישים דקות ואי אפשר להוסיף לו עוד 3 תחנות בתחילת המסלול) שימו לב שאתם גורמים נזק בלתי הפיך לתושבים אחרים בבית שמש. כן, אני גרה בקריה ולקחו לי את הקו לבני ברק (התושבים ברמה ד' צריכים אוטובוס לבני ברק ואין חולק על זה, אז שיתנו להם קו חדש ישיר, אבל זה כבר ענין להודעה נפרדת...) כבר ראיתי פניה בעיתון חדש שמישהו כתב : למה 885 נכנס לקריה ולא נכנס למודיעין עילית ? רק תשימו לב שאולי בעוד כמה ימים הוא כבר לא יכנס לקריה... אולי עדיף לכתוב: בבקשה נא להכניס את קו 885 לתוככי מודיעין עילית וזהו. מה ענין הקריה למודיעין ?
מה שמענייןמכיוון שבית שמש עיר גדולה, אפילו גדולה מאד, ממש אין צורך לנסוע 3/4 שעה בתוך העיר כדי להגיע למודיעין. נכון יהיה אם יפצלו את הנסיעה למודיעין למספר קווים שונים.
זה בדיוק מה שאני אומרת: תפנו למשרד התחבורה, תבקשו קוים נוספים לשכונות החדשות, ממש מלכתחילה. אנא, אל תערבו שכונות אחרות בבקשה שלכם.
היום הדעה של משרד התחבורה היא:כן, אני גרה בקריה ולקחו לי את הקו לבני ברק (התושבים ברמה ד' צריכים אוטובוס לבני ברק ואין חולק על זה, אז שיתנו להם קו חדש ישיר, אבל זה כבר ענין להודעה נפרדת...)
החילונים מכירים גם מכירים,היום הדעה של משרד התחבורה היא:
קוים בינעירוניים- מינימום תחנות בהרבה אזורים
שהתושב הקטן יקח תחצ פנימי כדי להגיע לתחצ בינעירוני
(במקום לעשות תחנה מרכזית אחת גדולה ולשם יגיעו כולם- האוטובוס כן נוסע בהרבה אזורים אבל רק בכבישים הראשיים)
זה לא קשור לבית שמש ולא לרמה ד
זה היה הזדמנות לשנות את המסלול
זה התנהלות בכל הארץ
החילוניים בכלל לא מכירים את הנוחות של קו מתחת לבית
תמיד לוקחים קו פנימי כדי לקחת קו חיצוני
נתונים בבקשה...אין כמעט שכונה בירושלים שאין לה אוטובוס ישיר לתל אביב,
אלו השכונות שיש להם תחנות בחלופות השונות של קו 480נתונים בבקשה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: