מה עושים אם לא שמרתי את הכרטיסים?
איך הם ידעו שאין לי כרטיס?תקבלו חדש
מה הטלפון של המוקד?אין לנו מושג לגבי ההודעות, תוכלו לבדוק זכאות בטלפון של המוקד שלנו.
גבעת זאב@אשל חב"ד אחותי גרה בשכירות בגבעת זאב החדשה
איך מגישים בקשה? לאיזו רשות? איפה?
אפשרי2 בני זוג שרשומים בערים שונות (כל אחד נשאר בכתובת של ההורים, כך נח להם...)
האם יגישו כל אחד מהם בעיר אחרת?
@אשל חב"ד ?אשמח לשמוע לי יש הנחה של 80% בארנונה ופעם שעברה לא היה
אני צריכה להגיד בקשה עבור הכרטיסים האלו או שזה אוטומטי ?
לא יודע, תבדוק במוקד האם הגישו את שמכם , אם לא, תוכל בהמשך להגיש בנפרד, אם אתם עומדים בקריטריונים, כמובן.אשמח לדעת, בערים שההנחה המקסימלית לזוג + 1 היא 65% ,
זכאי לתלושים או שיצטרך להגיש בנפרד?
יבדקו מולכם.איך הם ידעו שאין לי כרטיס?
אם ההנחה בגין מצב כלכלי, אין צורך להגיש בקשה, הרשות המקומית מעבירה את פרטיכם אלינו ואנחנו נשלח אליכם כרטיסאשמח לשמוע לי יש הנחה של 80% בארנונה ופעם שעברה לא היה
אני צריכה להגיד בקשה עבור הכרטיסים האלו או שזה אוטומטי ?
באמות המידה של משרד הפנים שפורסמו היה כתוב אוקטובר, יהיו פירסומים מסודרים בהמשך, צריך לעקוב.@אשל חב"ד מתי אפשר יהיה להגיש בקשה למי שזכאי ולא מופיע ברשימה?
אם הזכאות היא אוטומטית בגלל ההנחה בארנונה, הרשות המקומית מעבירה את פרטי המשפחה ללא קשר היכן הם רשומים בת.ז.שאלה דחופה
אנחנו גרים בירושלים וקיבלנו הנחה בארנונה של 80 % הנחה
הבעל רשום בספח בעיר ירושלים והאישה כתובה עכשיו בעיר נתיבות
האם אנחנו צריכים להגיש לאישה בנפרד את הבקשה לתווי מזון בגלל שעיריית ירושלים אולי לא תעביר את המידע למשרד הפנים עבור האישה כי היא לא רשומה בירושלים?
אשמח למי שיכול לתת לי מענה מדויק
תודה רבה
חשוב להדגיש, הזכאות האוטומטית מותנית בכך שההנחה בארנונה של 70 אחוז ומעלה ניתנה בגין נסיבות כלכליות, אם ההנחה ניתנה בגין סיבות אחרות, נכות וכדומה, אין זכאות אוטומטית לתווים.@אשל חב"ד
שאלה דחופה
אנחנו גרים בירושלים וקיבלנו הנחה בארנונה של 80 % הנחה
הבעל רשום בספח בעיר ירושלים והאישה כתובה עכשיו בעיר נתיבות
האם אנחנו צריכים להגיש לאישה בנפרד את הבקשה לתווי מזון בגלל שעיריית ירושלים אולי לא תעביר את המידע למשרד הפנים עבור האישה כי היא לא רשומה בירושלים?
אשמח למי שיכול לתת לי מענה מדויק
תודה רבה
מה כוונה שכתבתם אם הזכאות אוטומטית ?חשוב להדגיש, הזכאות האוטומטית מותנית בכך שההנחה בארנונה של 70 אחוז ומעלה ניתנה בגין נסיבות כלכליות, אם ההנחה ניתנה בגין סיבות אחרות, נכות וכדומה, אין זכאות אוטומטית לתווים.
אם יש כרטיס ישן, למה לשלוח כרטיסים.מה כוונה שכתבתם אם הזכאות אוטומטית ?
אמרתם שאם מקבלים הנחה בארנונה זה עובר אוטומטית
ולאן ישלחו הכרטיסים אם הבעל הוא רשום בירושלים והאישה רשומה בנתיבות ? (ויש לנו גם את הכרטיסים הישנים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: