מהרשות המקומיתאולי זה מגוף אחר?
מהרשות המקומיתאולי זה מגוף אחר?
ממי קבלתם הודעה?
אין לי מושג ממי קיבלתם הודעה, אולי אתם שייכים לאזור שבטיפול פתחון לב
אין לנו מושג ממי קיבלתם טלפון, אנחנו לא יוזמים שיחות כרגע
לעניות דעתי כל מקבלי ההודעות גרים בבית שמש שם קבלו כולם היום הודעות ואכן בקו לבדיקת זכאות כבר מתקבל אישור על זכאותם רק שאומרים שיקח עוד כמה ימים עד לקבלת עוד פרטים ממרשם האוכלסיןחברה שלי גם קבלה שיחת טלפונית שהיא זכאית
המספר פתוח רק יש לו נתונים רק של ערים שכבר העבירו את האישוריםמתי יפתח המספר לבדיקת זכאות?
1. את הילד את מוסיפה באמצעות הרשות המקומית אם יסכימו להוסיף. (ישנם רשויות שלא מוכנות לקלוט נפשות שנולדו לאחר ההגשה).@אשל חב"ד
זה תמלול של השיחה....זה קשור לאשל חבד.
1.אני ממש לפני לידה איפה אני מוסיפה את הילד הזה
2.איך מקבלים את הכרטיס
3.איך מחשבים את הסכום שנקבל
תושב יקר.
הנך זכאי לחלוקת סל מזון בהתאם לאמות המידה שקבע משרד הפנים. הנתונים שלך הועברו לעמותת אשל חב"ד.
לשאלות ובירורים נוספים נא פנה למוקד העמותה בטלפון 0777711174 בין השעות 9:00 עד 6:00 בערב.
בברכת שנה טובה וחג שמח.
נכון חברה מבית שמש קבלה הודעה...לעניות דעתי כל מקבלי ההודעות גרים בבית שמש שם קבלו כולם היום הודעות ואכן בקו לבדיקת זכאות כבר מתקבל אישור על זכאותם רק שאומרים שיקח עוד כמה ימים עד לקבלת עוד פרטים ממרשם האוכלסין
המספר פתוח רק יש לו נתונים רק של ערים שכבר העבירו את האישורים
1. את הילד את מוסיפה באמצעות הרשות המקומית אם יסכימו להוסיף. (ישנם רשויות שלא מוכנות לקלוט נפשות שנולדו לאחר ההגשה).
יש תאריך משוער?כשהפרוייקט ייצא לדרך
זה הכרטיסים של משרד הפנים שחילקו בקורונהמי שכרטיסו הישן בידו
צריך לעדכן אותם או שהם מסונכרים עם מרשם האוכלוסין?1. את הילד את מוסיפה באמצעות הרשות המקומית אם יסכימו להוסיף. (ישנם רשויות שלא מוכנות לקלוט נפשות שנולדו לאחר ההגשה).
אין לנו מושג לגבי ההודעות, תוכלו לבדוק זכאות בטלפון של המוקד שלנו.תודה על התשובה המפורטת.
אפילו שקיבלנו הודעה בלי להגיש בקשה?
לא יודע, לדעתי אין סינכרוןצריך לעדכן אותם או שהם מסונכרים עם מרשם האוכלוסין?
טעון בדיקה.@אשל חב"ד אם הכרטיסים הישנים על שם אשתי ,ולא קיבלנו אוטומטי, אלא הינו צריכים להגיש בקשה, והגשנו על שמה
והיום יש לי הנחה בארנונה על שמי, זה יוטען לכרטיסים הישנים? יש סנכרון בין בני זוג?
כןיש תאריך משוער?
זה הכרטיסים של משרד הפנים שחילקו בקורונה
שכתוב עליהם 'כרטיס נטען לרכישת מזון ומוצרים חיוניים'?
יידעו כשייכנס בע"היודעים כבר מתי ניכנס הכסף?
תקבלו חדשקשה לי לקרוא 20 עמודים
מה עושים אם לא שמרתי את הכרטיסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: