אין לי מושג ממי קיבלתם הודעה, אולי אתם שייכים לאזור שבטיפול פתחון לבממי קבלתם הודעה?
אין לי מושג ממי קיבלתם הודעה, אולי אתם שייכים לאזור שבטיפול פתחון לבממי קבלתם הודעה?
אם אין זכאות אוטומטית, אלא כתוצאה מהגשת בקשה, יש להגיש בקשה לרשות הרשומה בת.ז.@אשל חב"ד שאלה:
העברנו כתובת לנכס שלנו בשבוע האחרון ועדיין לא עדכנו הנחה בארנונה
למי אנחנו שייכים לביתר ששם גרנו עד עכשיו או לרשות החדשה?
גם אנחנו!@אשל חב"ד עם מי אפשר לתקשר ולא עם התקליט?
קיבלנו הודעה שאנחנו זכאים ובתקליט אומרים שלא מופיע עלינו כלום.
יש לי כמה שאלות ואין לי מושג למי לפנות....
ואומרים שהנתונים זה דרך אשל חבדגם אנחנו!
תבדקו ברשות המקומיתהאם מלגה מהכולל גם נחשבת?
איך ניתן להגיש בקשה בביתר?
אשל חבד אחראית על מחוזות דרום, ירושלים, יו"ש ומרכז.איך אני יכולה לדעת לאיזה עמותה אנחנו שייכים?
אותם סיבות בירוקרטיות קיימות היום.אשמח לדעת מה קורה אם אלו שהיו זכאים פעם שעברה ולא קיבלו מסיבות בירוקרטיות
בביתר בפעם שעברה היה הכי קל רק תצהיר מעו"ד..האם מלגה מהכולל גם נחשבת?
איך ניתן להגיש בקשה בביתר?
אין לנו מושג ממי קיבלתם טלפון, אנחנו לא יוזמים שיחות כרגעאנחנו קיבלנו טלפון שאנחנו זכאים לתוי מזון
אבל לא קיבלנו עדיין הנחה בארנונה (וגם לא זכאים להנחה)
איך זה יכול להיות? זה אמיתי או שהשמחה מוקדמת מידי...?
רק דרך הרשות המקומיתמה המייל אם רוצים להוסיף ילד?
חברה שלי גם קבלה שיחת טלפונית שהיא זכאיתאין לנו מושג ממי קיבלתם טלפון, אנחנו לא יוזמים שיחות כרגע
אולי זה מגוף אחר?חברה שלי גם קבלה שיחת טלפונית שהיא זכאית
מתי החלוקה בירושלים למי שאין כרטיס?רק דרך הרשות המקומית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: