פעם שעברה בגלל זה לא קבלתי אבל אם את משלמת ארנונה בשכרות וזכאית לפי החישוב כן אני לא שלמתי מעצמי זה היה דירה טאבו משותף באסהואם אני גרה בשכירות אין אפשרות לקבל???
פעם שעברה בגלל זה לא קבלתי אבל אם את משלמת ארנונה בשכרות וזכאית לפי החישוב כן אני לא שלמתי מעצמי זה היה דירה טאבו משותף באסהואם אני גרה בשכירות אין אפשרות לקבל???
אם לפי ההכנסות אתם עומדים בתנאים תוכלו בהמשך להגיש בקשה דרך העיריהפעם שעברה בגלל זה לא קבלתי אבל אם את משלמת ארנונה בשכרות וזכאית לפי החישוב כן אני לא שלמתי מעצמי זה היה דירה טאבו משותף באסה
למיטב הבנתנו, לא.@אשל חב"ד
תושבי חוץ בעלי דרכון עם ויזה שיקבלו הנחה בארנונה גם זכאים לתווי מזון ?
אם עומדים בקריטריוניםהאם מקבלים תווים גם אם אין ילדים
כי אני בהריון חודש תשיעי ואני רוצה לדעת אם אנחנו נקבל?
יש כרטיס אחד למשפחה.@אשל חב"ד
תודה המענה המקיף והסבלנות לכולם!
נמצאתי זכאית לקבלת כרטיס ושהאימות מול משרד האיכלוסין טרם הסתיים
2 שאלות
1. מה העניין לתת 2 כרטיסים לבעל ולאשה ולא לראש משפחה
2. האם הריון מתקדם מאד מזכה בסכום נוסף/ במידה וצריך להמציא אישורים אז למי לשלוח
תודה
@אשל חב"ד :יש כרטיס אחד למשפחה.
הזכאות רק לנפשות רשומות ברשות המקומית.
מחכים לאישור.@אשל חב"ד :
אם ההנחה בארנונה - הוגשו המסמכים אבל עדין לא קיבלנו את האישור על ההנחה מה עושים?
ואם לא שמרנו את הכרטיסים הישנים איך מקבלים כרטיס חדש
בא נראה שיכנס כמה יכנס ומתי?לצערי רק עכשיו נחשפתי לאשכול הזה,קראתי וקראתי ואז התקשרתי לעירייה והם אמרו שהעבירו את הרשימות(עדיין לא הגשתי בקשה להנחה).אני בעיקרון זכאית להנחה המזכה וגם בפעם הקודמת קיבלתי תווים.הם אמרו לי שבפעימה הזו לא אוכל לקבל אך עלי להגיש את המסמכים שייבדקו לפעימה השנייה.
האם כולם מקבלים ב2 פעימות או שהפעימה השנייה שהבנתי מכאן שזה יהיה באוקטובר זו רק הזדמנות שנייה לקבל את התווים למי שלא קיבל?
תודה!
כולם אמורים לקבל בעז"ה 2 פעימותהאם כולם מקבלים ב2 פעימות או שהפעימה השנייה שהבנתי מכאן שזה יהיה באוקטובר זו רק הזדמנות שנייה לקבל את התווים למי שלא קיבל?
תודה, אז האם יכנס לי בפעימה השנייה בגין 2 הפעימות יחד? חשוב לי ממש לדעתכולם אמורים לקבל בעז"ה 2 פעימות
בדרך כלל מבקשים משניכם אישור תקופות ביטוח ומעסיקים של בט"ל כך שאי אפשר להסתיר מקומות עבודה של כל אחד.וגם, אגב רשום שם שמות של מקומות לימוד כגון כולליםהאם כדי לקבל הנחה העריות מסנכרנות נתונים של תלושים של הבעל עם התלושים של האשה? או שמספיק לשלוח תלושים של האשה ואישור כולל?
בדיוק מה שקרה לי בפעם קודמת ועד עכשיו לא קיבלתי את הכסף2 בני זוג שרשומים בערים שונות (כל אחד נשאר בכתובת של ההורים, כך נח להם...)
האם יגישו כל אחד מהם בעיר אחרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: