לא התכוונתי לתקוףףף, רק ניסיתי להסביר את העניין.תעצרי כאן, הרגת את הבנ"א!!
אז הוא אמר משהו לא נכון... בסדר מותר להתבלבל...
(רציתי לעשות את זה באישי אבל אני עדיין לא יכולה, אז סליחה!)
אם זה היה נשמע תקיפה אני מתנצלת ממש לא התכונתי.
תודה על ההערה!
לא התכוונתי לתקוףףף, רק ניסיתי להסביר את העניין.תעצרי כאן, הרגת את הבנ"א!!
אז הוא אמר משהו לא נכון... בסדר מותר להתבלבל...
(רציתי לעשות את זה באישי אבל אני עדיין לא יכולה, אז סליחה!)
נשמע לי מידי הזוי!! באיזה כלי זה?מישהו שמע על קורס ללימוד נגינה בשיטת 12 הצעדים?...
12 שיעורים שאחריהם יודעים לנגן כל שיר שרוצים (זה מבוסס על פי שמיעה)
לא הזוי בכלל!נשמע לי מידי הזוי!! באיזה כלי זה?
אשמח לשמוע... ו..איפה היית כששאלתילא הזוי בכלל!
אני למדתי גיטרה לפני שנים אצל מורה שלדעתי לא לימדה כמו שצריך בכלל! מאכזב!
אח''כ עברתי קורס בן 3 חודשים, 12 שיעורים,
וכיום אני ב''ה יודעת לנגן ה כ ל לפי שמיעה, שזה כולל לעבור סולמות, מינוריים ומז'וריים, להוסיף תווים תוך כדי פריטות, פוזיציות, ועוד הרבה קישוטים מדהימים!
יכולה בשמחה להמליץ על המורה שלמדתי אצלה...
לנגן הכל לפי שמיעה ב-3 חודשים? טוב... באיזה רמה?לא הזוי בכלל!
וכיום אני ב''ה יודעת לנגן ה כ ל לפי שמיעה, שזה כולל לעבור סולמות, מינוריים ומז'וריים, להוסיף תווים תוך כדי פריטות, פוזיציות, ועוד הרבה קישוטים מדהימים!
קוראים לה: שרי חג'בי,אשמח לשמוע...
היא עצמה למדה מעל 10 שנים גיטרה אצל הגדולים, כך שהיא בנתה נוסחה מדוייקת לקורסים שהיא מעבירה. מה היא מלמדת כל שיעור, איזה שירים היא מלמדת ולכל שיר יש סיבה!!לנגן הכל לפי שמיעה ב-3 חודשים? טוב... באיזה רמה?
נשמע מעניין....
עיר?קוראים לה: שרי חג'בי,
מורה מעולה!! מעבירה את השיעורים בצורה חווייתית.
אם אפשר גם איזור, מחיר, ולאיזה גילאים...עיר?
מה שאני כתבתי זה שיטת 12 הצעדים היה על זה פרסומים בלעניין לאחרונהלנגן הכל לפי שמיעה ב-3 חודשים? טוב... באיזה רמה?
נשמע מעניין....
מישהי מכירה /התנסה? שווה משהו? כי זה לא היה נשמע הגיוני???מה שאני כתבתי זה שיטת 12 הצעדים היה על זה פרסומים בלעניין לאחרונה
אחת שיש לה קורס מובנה עם המון פטנטים וכו' והיא אפילו מתחייבת שאם את לא יודעת בסוף הקורס את כל מה שצריך (כוללל אקורדים פלייבקים ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מתמצאת בזה...)
היא מחזירה את הכסף
- זה קלידים (אורגנית)
כנראה מדובר על נגינה בסיסית,הוא אמר לי שתוך 3 חודשים [12 שיעורים בערך] אוכל לנגן הכל - סולו וליווי
מסתבר שאכן יש דבר כזה
מה שאני כתבתי זה שיטת 12 הצעדים היה על זה פרסומים בלעניין לאחרונה
אחת שיש לה קורס מובנה עם המון פטנטים וכו' והיא אפילו מתחייבת שאם את לא יודעת בסוף הקורס את כל מה שצריך (כוללל אקורדים פלייבקים ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מתמצאת בזה...)
היא מחזירה את הכסף
- זה קלידים (אורגנית)
כן. פשוט.כנראה מדובר על נגינה בסיסית,
ברור!!כן. פשוט.
ברור שמקצוענות ומיומנות נרכשות עם השנים
אבל לפחות להתמצא במרחב זה כדאי ושווה
---
בני ברק, אלעד, ועוד מקום אחד שאני לא זוכרת.עיר?
איזור ר' עקיבא/ירושלים, 1200 ש''ח לקורס (12 שיעורים), לכל הגילאים...אם אפשר גם איזור, מחיר, ולאיזה גילאים...
אולי גמילה מגיטרה בשיטת 12 הצעדים...מישהו שמע על קורס ללימוד נגינה בשיטת 12 הצעדים?...
12 שיעורים שאחריהם יודעים לנגן כל שיר שרוצים (זה מבוסס על פי שמיעה)
יש גם ענין של כישרון, לא כולם מנגנים אותו דבר אחרי שלושה חודשים, ומורה שמבטיח שכן - כנראה לא יודע על מה הוא מדבר.לא הזוי בכלל!
וכיום אני ב''ה יודעת לנגן ה כ ל לפי שמיעה, שזה כולל לעבור סולמות, מינוריים ומז'וריים, טאבים, מעברים, להוסיף תווים תוך כדי פריטות, פוזיציות, ועוד הרבה קישוטים מדהימים!
מסכימה שיש אנשים מוזיקליים יותר ופחות, אבל אין אנשים לא מוזיקליים!!יש גם ענין של כישרון, לא כולם מנגנים אותו דבר אחרי שלושה חודשים, ומורה שמבטיח שכן - כנראה לא יודע על מה הוא מדבר.
את כנראה מאוד מוזיקלית ולכן קלטת מהר. אנשים בעלי כישרון מוזיקלי בינוני יתקשו הרבה יותר.
ודאי.אבל לא להפסיק שם..
לא להרגיש אח"כ שיודעים לנגן ואז לא ממשיכים ללמוד.
בעז"ה. אם הפורום הזה יחזיק מעמד עוד 3 שנים..בהצלחה!!
ותעדכנו אח"כ איך היה ללמוד עם השיטה הזאת.
חולקת!!אבל אין אנשים לא מוזיקליים!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: