את באמת חושבת שמישהו שלא כשרוני בכלל יכול להגיע לרמה כמו מישהו כישרוני?אפשר להפיח תקווה במקום לייאש!
.
אם כן, אני פורשת ונותת לך להמשיך להאמין בזה.
את באמת חושבת שמישהו שלא כשרוני בכלל יכול להגיע לרמה כמו מישהו כישרוני?אפשר להפיח תקווה במקום לייאש!
.
הי, אני רוצה לדייק, היא נחשבה ללא מוזיקלית, זה לא אומר שהיא באמת ככה...אם אין לה שמיעה מוזיקלית לא משנה כמה מדהים היא תנגן, זה לא ישמע אף פעם כמו מוזיקאי אמיתי.
אולי אחרי אלפי שנים, אבל בגלל שזה לא מציאותי אז לא מחשבים את זה
אני חושבת שהוא יכול להגיע לרמה כמו הכישרוני, אבל רק עם הרבה כח רצון! וכמובן שזה לוקח גם יותר זמן.את באמת חושבת שמישהו שלא כשרוני בכלל יכול להגיע לרמה כמו מישהו כישרוני?
אם כן, אני פורשת ונותת לך להמשיך להאמין בזה.
בדיוק!!!!!הי, אני רוצה לדייק, היא נחשבה ללא מוזיקלית, זה לא אומר שהיא באמת ככה...
היא מדברת על ענין הקיטלוג. לפעמים הפרמטרים לבדוק כמה מוזיקלי התלמיד/ה שגויים, אבל זה לא אומר שאין אנשים שהם לא מוזיקליים בעליל.מהיכן הנחרצות, שאלת,
המורה שלי לנגינה לימדה אותי את זה. וכל שיעור מחדש היא עודדה שאין כזה מושג אדם לא מוזיקלי... היא הסבירה שפעם כן קיטלגו, אתה מוזיקלי ואתה לא... עד שהגיעו למסקנה הזו שזו טעות.
ועוד משהו, אני ראיתי את זה בעיניים על מישהי שנחשבה ללא מוזיקלית בעליל, והיום אחרי השקעה מרובת שנים, היא מנגנת מדהים!
אני חושבת שזה מדבק! כי גם הכח שלי להתווכח מגיע לקצה....אבל נראה לי שמיציתי את הנושא.
פרשתי!
תמשיכו להתווכח ואני אעשה לכם לייקים...
לא חושבת שכולם מיצו, כי פתאום כולם הגיבו לי באישי...אני חושבת שזה מדבק! כי גם הכח שלי להתווכח מגיע לקצה....
ואני בכלל חושבת שכולנו מיצינו את הנושא.
אין טעם לחזור על אותם דברים שוב ושוב!
תודה שהייתם איתנו,
יום טוב לאומה, ושלום!
אני לא!לא חושבת שכולם מיצו, כי פתאום כולם הגיבו לי באישי...
לא מיצית, או לא שלחת תגובה באישי??אני לא!
לא שלחתי באישי..לא מיצית, או לא שלחת תגובה באישי??
נזכיר את הפוליטיקאי שאין לו חוש קצב??לא שלחתי באישי..
עכשיו חזרה לנושא:מה שאני כתבתי זה שיטת 12 הצעדים היה על זה פרסומים בלעניין לאחרונה
אחת שיש לה קורס מובנה עם המון פטנטים וכו' והיא אפילו מתחייבת שאם את לא יודעת בסוף הקורס את כל מה שצריך (כוללל אקורדים פלייבקים ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מתמצאת בזה...)
היא מחזירה את הכסף
- זה קלידים (אורגנית)
מי מעביר את הקורס?עכשיו חזרה לנושא:
עלות הקורס הזה הוא 3500 ש"ח מה אתם אומרים?? זה לא מוגזם בהשוואה למה ש @מירי. ו. כתבה על קורס של גם 12 מפגשים ב1200????
מישהי בשם אסתר שידלובסקי, לקבוצה של 3-4, לא זוכרת בדיוק עם איזה ידע יוצאים, היה מפורט בפרסומת, אבל בגדול עם ידע לנגן כל שיר לפי שמיעה כולל אקורדים....מי מעביר את הקורס?
קבוצה או פרטי?
עם איזה ידע מוציאים אותך?
הצלחת לערער את בטחוני אני כבר לא בטוחה אולי היה כתוב משהו אחר? אבל זרקתי כבר את הלעניין אז אני לא יכולה לבדוק.....וואו, כולל אקורדים?
את תלמדי לקרוא אקורדים?
זה מאד קשה! איך היא תספיק ב12 מפגשים?!
למה?הצלחת לערער את בטחוני אני כבר לא בטוחה אולי היה כתוב משהו אחר? אבל זרקתי כבר את הלעניין אז אני לא יכולה לבדוק.....
אני לא חושב שזה מוצדק. עלות שיעור אצל מורה טובה הוא 100-120 שקל וזה באחד על אחד, אין סיבה ששיעור לכמה תלמידות יחד יעלה ככה.עכשיו חזרה לנושא:
עלות הקורס הזה הוא 3500 ש"ח מה אתם אומרים?? זה לא מוגזם בהשוואה למה ש @מירי. ו. כתבה על קורס של גם 12 מפגשים ב1200????
כן בטוח שהיא אמרה כולל אקורדים והכל...הצלחת לערער את בטחוני אני כבר לא בטוחה אולי היה כתוב משהו אחר? אבל זרקתי כבר את הלעניין אז אני לא יכולה לבדוק.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: