GolanArt
משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
זה ערוץ. ערוצים לא נפתחים בנטפרי למעט תורניים או כאלו שיש בהם אמון מלא וכ'...מה את שואלת? לא נפתח לך?
זה ערוץ. ערוצים לא נפתחים בנטפרי למעט תורניים או כאלו שיש בהם אמון מלא וכ'...מה את שואלת? לא נפתח לך?
למי שבנטפרי ופתוח לו יוטיוב יש ערוץ נחמד
https://www.youtube.com/user/musicwithnopain/videos
@אאססתתרר אפשר קצת קישורים של הסרטונים עצמם שאניאראה את הרעיןו?זה ערוץ. ערוצים לא נפתחים בנטפרי למעט תורניים או כאלו שיש בהם אמון מלא וכ'...
https://www.youtube.com/watch?v=1zdrjF3UDoU@אאססתתרר אפשר קצת קישורים של הסרטונים עצמם שאניאראה את הרעיןו?
תודה!!
גיטרה, זה לא רק זיץ!על כל פנים יש כלים שללמוד אותם מתוים זה אסון.
לדוגמא גיטרה. איך אפשר לעשות "זיץ" עסיסי עם תווים?
תקרא הכל ותדע,נו, @שב נא הסופר ,
על איזה כלי בחרת בסוף ללמוד לנגן?
אני מנגנת על גיטרה 10 שנים, דווקא אצלי זה הפוך,ודרך אגב אני מנגן על גיטרה כמעט 10 שנים גם בחשמלית, חצי למדתי עם מורה וחצי למדתי לבד (אפשר להגיד שאת הבסיס למגתי אם מורה) אבל למי שמתחיל עם גיטרה יותר קל אחר כך לנגן על אורגן כי זה פחות או יותר אותו דבר.....
נו, @שב נא הסופר ,
על איזה כלי בחרת בסוף ללמוד לנגן?
כולם כבר יודעים.. איך אתה עדיין לא יודע..תקרא הכל ותדע,
גיטרה.
כל כלי עובד על העיקרון הזה, אז מה זה אומר?זה עובד על אותו עיקרון של סולמות רק שזה עם מיתרים וזה עם קלידים ואני אומר שזה אפילו יותר קל מגיטרה....
כל כלי עובד על העיקרון הזה, אז מה זה אומר?
הסולמות זה המוזיקה!!
אז גם חליל, כינור, פסנתר, קלרינט, מנדולינה וכל כלי אחר בעולם זה פחות או יותר אותו דבר?
גם באורגנית וגם בגיטרה וגם בעוד הרבה כלים מנגנית גם אקורדים וגם תוים.הוא מתכוון שצליל האקורדים זהה באורגן ובגיטרה.
בכינור, למשל, הנגינה על פי "דו" "רה" וכו' ולא לפי אקורדים.
תעצרי כאן, הרגת את הבנ"א!!גם באורגנית וגם בגיטרה וגם בעוד הרבה כלים מנגנית גם אקורדים וגם תוים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: