פרווה תבשיל חמים וטעים לחורף ולכל זמן

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
רציתי לגוון קצת את הספטגי
רציתי ארוחה בטעם בשרי חם
רציתי ארוחת צהרים קלה להכנה ופרווה כדי שהילדים לא יגידו לי שוב אוףףףף!! בשרי!!
אז קבלו את התוצאה

ספגטי עם חומוס פיקנטי (בטעם בשרי)

את הפסטה להכין לפי ההוראות שעל השקית

לתבשיל חומוס:

קוביות מבצל (סגול)
קוביות מ-2 בטטות קטנות
שקית חומוס קפוא (750 גרם)
כפית גדושה מלח
כף רוטב ברביקיו (של קנור)
2 כפות גדושות קטשופ
כפית אבקת קארי
2 כפיות פפריקה מתוקה.
כוס מים

לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבטטה לטיגון
לאחר שהזהיב להוסיף את שקית החומוס
להוסיף את התבלינים והנוזלים
לבשל כ-15-20 דקות
להגיש בתלולית מעל הפסטה.

ניתן כמובן להגיש כתוספת לכל דבר
לאורז, לדג או עוף.
 

קבצים מצורפים

  • 20230207_140730.jpg
    20230207_140730.jpg
    1.7 MB · צפיות: 132

יחשבאף

משתמש מקצוען
באת לי ממש בטוב.
בדיוק התלבטתי מה להכין למחר, שיהיה חמים וטעים אז אולי ננסה את זה...
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים

מירי84

משתמש פעיל
נראה ממש טוב
יש לי שימורי חומוס
כמה קופסאות זה בערך חבילה של חומוס קפוא? 2?
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
כמה קופסאות זה בערך חבילה של חומוס קפוא? 2?
זה תלוי איזה כמות את צריכה
שקית של 750 גרם מספיקה ל 10 מנות יפות
תראי לפי העין אם מתאים לך הכמות
היחס בין החומרים ממש לא קריטית

מהנסיון שלי הקפוא סופג טעמים קצת יותר טוב מהשימורים
אבל גם שימורים מן הסתם יצא מעולה.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בעבר ניסיתי לבשל את הקפוא ולא יצא מספיק רך,
אם אתם אוהבים אותו ממש נמס- כדאי לבשל יותר (רק תיהזרו שלא יגמרו הנוזלים)
אני אוהבת אותו רך אבל טיפה לעיס.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה תלוי איזה כמות את צריכה
שקית של 750 גרם מספיקה ל 10 מנות יפות
תראי לפי העין אם מתאים לך הכמות
היחס בין החומרים ממש לא קריטית

מהנסיון שלי הקפוא סופג טעמים קצת יותר טוב מהשימורים
אבל גם שימורים מן הסתם יצא מעולה.
תודה על השיתוף המגרה, נראה משובח במיוחד!
בכלל אני מאד אוהבת את המתכונים שלך
 

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
אני גם לא מכירה את התבלין..
איזה טעם הוא מוסיף לתבשילים?
הוא ערבוב של תבלינים
1675898809300.png

מקורו מהודו
יש לו טעם דומיננטי !!!
אצלנו אחרי הפעם הראשונה הוא לא הלך כי אנחנו לא אוהבים אוכל מתובלן
אבל כל אחד וטעמו הוא..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה