רציתי לגוון קצת את הספטגי
רציתי ארוחה בטעם בשרי חם
רציתי ארוחת צהרים קלה להכנה ופרווה כדי שהילדים לא יגידו לי שוב אוףףףף!! בשרי!!
אז קבלו את התוצאה
ספגטי עם חומוס פיקנטי (בטעם בשרי)
את הפסטה להכין לפי ההוראות שעל השקית
לתבשיל חומוס:
קוביות מבצל (סגול)
קוביות מ-2 בטטות קטנות
שקית חומוס קפוא (750 גרם)
כפית גדושה מלח
כף רוטב ברביקיו (של קנור)
2 כפות גדושות קטשופ
כפית אבקת קארי
2 כפיות פפריקה מתוקה.
כוס מים
לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבטטה לטיגון
לאחר שהזהיב להוסיף את שקית החומוס
להוסיף את התבלינים והנוזלים
לבשל כ-15-20 דקות
להגיש בתלולית מעל הפסטה.
ניתן כמובן להגיש כתוספת לכל דבר
לאורז, לדג או עוף.
רציתי ארוחה בטעם בשרי חם
רציתי ארוחת צהרים קלה להכנה ופרווה כדי שהילדים לא יגידו לי שוב אוףףףף!! בשרי!!
אז קבלו את התוצאה
ספגטי עם חומוס פיקנטי (בטעם בשרי)
את הפסטה להכין לפי ההוראות שעל השקית
לתבשיל חומוס:
קוביות מבצל (סגול)
קוביות מ-2 בטטות קטנות
שקית חומוס קפוא (750 גרם)
כפית גדושה מלח
כף רוטב ברביקיו (של קנור)
2 כפות גדושות קטשופ
כפית אבקת קארי
2 כפיות פפריקה מתוקה.
כוס מים
לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבטטה לטיגון
לאחר שהזהיב להוסיף את שקית החומוס
להוסיף את התבלינים והנוזלים
לבשל כ-15-20 דקות
להגיש בתלולית מעל הפסטה.
ניתן כמובן להגיש כתוספת לכל דבר
לאורז, לדג או עוף.