אבל זה בדיוק הבעיהאם שילמו מראש למי שצריך לא תעזור שום הלשנה
רק בית משפט יוכל לעזור
מי שפונה לבית משפט הרבנים יוצאים נגדו והוא פשוט נשרף בעיר
אבל זה בדיוק הבעיהאם שילמו מראש למי שצריך לא תעזור שום הלשנה
רק בית משפט יוכל לעזור
שקר!הסיבה שיצאו נגדו היתה כי הוא פנה לבית משפט לאחר שבית הדין סירב לעזור
ותבררו את הסיפור לפני שתגידו שהוא 'לא הסכים לבנות כלום' -זה קרה אחרי שכבר בנו שם המון
אם הוא יילך לבית משפט באישור הרבנים,אבל זה בדיוק הבעיה
אין 3 קומות על דיברתי!אני שמעתי גם (מאחד מבעלי הדירות האלו)
בפרויקט החדש באבא שאול מול נטעי מאיר
קנו שם חסידים את כל הקומות העליונות וביום שיכנסו לדירות הם מוסיפים 2-3 קומות.
אני באמת לא מספיק מכירה את הסיפור, זה הכל מה שסיפרו לי.הבנין הזה הוא מול ביתי לשעבר,
והוא הבנין היחיד שלא בנו והוסיפו עליו כלום...
הוא ניסה ללכת לבית דין ולא עזרו לו (זה מה שאמרו לי)אם הוא יילך לבית משפט באישור הרבנים,
הם לא ישרפו אותו
אני לא נכנס לדיון הלכתי אבל בביתר זה ברור שזה המצב ויש לזה גם תוקף הלכתי למנהג המקום ומי שלא רוצה שיקנה בצור הדסה!לי ידוע שהרב אדלר אמר שלא חייבים ומותר לומר לא (כל מקרה לגופו)
אין בנין בביתר שזה לא ככה וכל מי שקונה דירה בעיר הזו יודע שככה זה,
וגם הוא עצמו בונה על זה שיוכל להרחיב בעתיד...
היו מודעות מבית הדין בביתר על השכן הזה שהוא מסרב לדין תורה,אני באמת לא מספיק מכירה את הסיפור, זה הכל מה שסיפרו לי.
אבל האם לדעתכם כל אחד חייב לאשר לכל השכנים שלו לבנות?
לי ידוע שהרב אדלר אמר שלא חייבים ומותר לומר לא (כל מקרה לגופו)
והרבה פעמים הבנייה גורמת לשכנים נזק, אבל זה לא מעניין את מי שרוצה להרחיב
הוא ניסה ללכת לבית דין ולא עזרו לו (זה מה שאמרו לי)
קודם כל מה זה קשור ל'חסידים' ? ומה משנה המגזר של הרוכשים ?אני שמעתי גם (מאחד מבעלי הדירות האלו)
בפרויקט החדש באבא שאול מול נטעי מאיר
קנו שם חסידים את כל הקומות העליונות וביום שיכנסו לדירות הם מוסיפים 2-3 קומות.
היסודות של הבניין לא בנויים להחזיק כל כך הרבה.
אבל אין עם מי לדבר. לדיירים שבונים לא אכפת - הם ממילא מתכוונים למכור הכל תוך כמה שנים,
ומי שמלשין עושים לו את המוות, כך שהוא ודאי לא רוצה להתערב.
וואוהיו מודעות מבית הדין בביתר על השכן הזה שהוא מסרב לדין תורה,
כלומר הזמינו אותו והוא לא רצה להגיע לבית דין והלך לערכאות (בית משפט)
ואגב, השכן הזה חפר חלל מתחת לבית שלו.
לא אמרתי שהמגזר משנה, ממש לא. זה פשוט קבוצה גדולה מחסידות מסוימת שעושה את זה כקבוצה, זה הכלקודם כל מה זה קשור ל'חסידים' ? ומה משנה המגזר של הרוכשים ?
דבר שני היום הקבלנים מקבלים מרכז למספר מוגבל של יח"ד, וכדי למקסם את הרווחים הם בונים מראש פנטהוז עם תוכנית הוספת קומה נוספת על הגג וחלוקת הדירה ל3,
אז הטענה שהיסודות והתשתיות לא בנויים היא לא נכונה במקרים אלו.
ההלכה היא שאסור ללכת לבית משפט רק לבית דין,אבל זה בדיוק הבעיה
את לא יודעת פרטים (היתממות ?) ויודעת פרטים מדוייקים על מגזר הרכושים ועל השיטות שלהם ועל מספר הקומות שהם מוסיפים ?וואו
אני באמת לא מכירה את הסיפור מספיק
אבל אם מוציאים על מישהו מודעות כאלו (ולא משנה בדיוק על מה משמיצים אותו)
אז אני בטח לא אלך להלשין על שכן שבונה בלי אישורים. העירייה בביתר לא אכפת לה, ומי שמלשין לבית משפט זה מה שקורה לו.
ואגב אם היה הולך לדין תורה הם ודאי היו מכריחים אותו להסכים, אז אני מבינה למה הוא לא הלך (לא שאני אומרת שזה בסדר, אבל אפשר להבין)
לא אמרתי שהמגזר משנה, ממש לא. זה פשוט קבוצה גדולה מחסידות מסוימת שעושה את זה כקבוצה, זה הכל
וזה בכלל לא דירות פנטהאוז, ולא מדובר פה על תוספת של קומה אחת על הגג, אלא לפחות שתיים
והיסודות של הבניינים ממש לא מתוכננות לפי התוכניות של הקונים.
ואי אפשר לומר שבגלל שבמקרים מסוימים קבלנים בונים יסודות חזקים אז אין את הבעיה הזאת, ברור שלא כולם עשו את זה
זה אותו חסידות מהסיפור בC,את לא יודעת פרטים (היתממות ?) ויודעת פרטים מדוייקים על מגזר הרכושים ועל השיטות שלהם ועל מספר הקומות שהם מוסיפים ?
זו לא השמצה,וואו
אני באמת לא מכירה את הסיפור מספיק
אבל אם מוציאים על מישהו מודעות כאלו (ולא משנה בדיוק על מה משמיצים אותו)
אז אני בטח לא אלך להלשין על שכן שבונה בלי אישורים. העירייה בביתר לא אכפת לה, ומי שמלשין לבית משפט זה מה שקורה לו.
ואגב אם היה הולך לדין תורה הם ודאי היו מכריחים אותו להסכים, אז אני מבינה למה הוא לא הלך (לא שאני אומרת שזה בסדר, אבל אפשר להבין)
עברתי שם עכשיו (אפשר לרוץ ולבדוק במצלמות אבטחה),הוא הבנין היחיד שלא בנו והוסיפו עליו כלום...
אפשר לראות א"ז עכשיו הבנין השני או השלישי בפרוייקט של טרקלין..
אתה מערבב שתי סיפורים. אני לא יודעת פרטים על הסיפור של ההוא שהשמיצו אותו בגבעה C.את לא יודעת פרטים (היתממות ?) ויודעת פרטים מדוייקים על מגזר הרכושים ועל השיטות שלהם ועל מספר הקומות שהם מוסיפים ?
חס ושלום לא אמרתי שלא חייבים ולא אמרתי שמותר ללכת לבית משפט. עניתי לכל אלו שאמרו שחייבים להלשין על אלו שבונים שלא כחוק בביתר. הסברתי שזה מה שקורה למי שמלשין. וכתבתי לגבי הפנייה שלו לבית משפט כי זה מה שאנשים הציעו פה לעשות, וזה מה שקרה למי שעשה את זה.ומה לעשות אנחנו שומרי תורה ומצוות ומחוייבים לדין תורה גם כשלא נוח לנו,
ואם בית דין היו מחיייבם אותו אז זו ההלכה.
אתה לא יכול לומר על אדם דברים רעים כי 'כנראה'עברתי שם עכשיו (אפשר לרוץ ולבדוק במצלמות אבטחה),
ושני הבניינים השני והשלישי בפרוייקט של טרקלין ב C',
נראים כמו בשעת לידתם אין שום תוספת לא מהצד ולא על הגג,
כנראה שהרשע הזה גם מטיל את חיתתו על הבניין שלידו...
כותבת מי שמשמיצה ציבור שלם על סמך סיפורי אלף לילה ולילה.אתה לא יכול לומר על אדם דברים רעים כי 'כנראה'
עשרות תלונות בביתר מטופלות כפי החוק,חס ושלום לא אמרתי שלא חייבים ולא אמרתי שמותר ללכת לבית משפט. עניתי לכל אלו שאמרו שחייבים להלשין על אלו שבונים שלא כחוק בביתר. הסברתי שזה מה שקורה למי שמלשין. וכתבתי לגבי הפנייה שלו לבית משפט כי זה מה שאנשים הציעו פה לעשות, וזה מה שקרה למי שעשה את זה.
ולא אמרתי שזה בסדר שהוא לא הלך- אמרתי שהבנתי אותו כי הם לא היו עוזרים לו. לא אמרתי שזה בסדר
אתה רוצה להזכיר לי איזה ציבור שלם השמצתי?כותבת מי שמשמיצה ציבור שלם על סמך סיפורי אלף לילה ולילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: