גם במירון הקומבינה תפסה שנים
במירון לא נפל שום דבר
יד ה' היתה בנו
גם במירון הקומבינה תפסה שנים
רוצה לומר כי הצפיפות תגרום למפולת אנשים??גם במירון הקומבינה תפסה שנים
בביתר בשונה משאר הערים שהזכרת,מה שונה ביתר מב"ב, ב"ש, וירושלים?
היסודות לא חזקים.דוקא נראה לי בלוגיקה כי ככל שאתה מכביד יותר על הבנין כך הוא "נצמד" יותר לקרקע... איפה טעיתי?
שם העירייה לא קונסת את מי שבונה,מה שונה ביתר מב"ב, ב"ש, וירושלים?
במקרה גם צדקת, וכולם פה מחרטטים, אבל סה"כ אשכול מעניין תן לו להמשיךרק להבין, לא כל מי שבונה עושה זאת עם אישור מהנדס?
(אני לתומי חשבתי שגם מי שבונה לא חוקי, עושה זאת עם אישור מהנדס).
תושבי ביתר עילית, אני מוכרת מצנחים למי שמעוניין.מפקח בניה אולי הכי טוב בביתר עילית (שאי אפשר לכתוב את השם שלו כאן כי לא שאלנו רשות ) אומר שלדעתו בביתר עילית בניינים הולכים לקרוס בגלל המון המון יחידות דיור לא חוקיות שלא בנויות טוב, ושיש כבר בניינים עם סדקים, נראה לכם שזה נכון?
לא כל מי שבונה עושה זאת עם אישור מהנדס?
או לחלופין 'חוק צרפתי' שמתיר את הרסן לגמרי.....גם אם הוא מוסיף לה כמה "נורבגים"
ואם לשכן יש חברים בעיריה?אם לי בבנין יבנו בלי אישור מהנדס אני אזמין את העיריה
שטויות,לפי מה שידוע לי עיריית ביתר אוכפת חפירת חללים (שזה הכי מסוכן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: