רק שלא יקרוס'מגדל הפורח באוויר
אתה אופטימי. ברוב המקרים הוא יסתמך על חבר של חבר של המאבטח של 'אושר עד'.בדרך כלל השני יהיה פחות קפדן עם בנייין שהוא לא גר בו, והוא ייטה יותר לסמוך על גרגורי המאבטח מאושר עד שהיה ברוסיה לפני שלושים שנה מחנדס בניין.
אז מגישים תלונה במשטרה/מבקר המדינה/כל עיתונאי שישמח לרדת על עירייה חרדיתואם לשכן יש חברים בעיריה?
או שהוא מקהילה שממש מפחידה את המפלגה של חבר מועצה אלמוני?
ומה תרוויח שאח"כ בגלל ההסתה הזו בתקשורת,אז מגישים תלונה במשטרה/מבקר המדינה/כל עיתונאי שישמח לרדת על עירייה חרדית
אז יש וועדה מחוזית! והיא לא בכיס של אף אחד!ואם לשכן יש חברים בעיריה?
או שהוא מקהילה שממש מפחידה את המפלגה של חבר מועצה אלמוני?
???ורק בית הדין ברגע האחרון מנע את הטירוף של לבנות תוספת של קומה שלישית!!! על הגג,
היה אחד שרצה לבנות נדמה לי שבחוזה מלובלין,
פורסם במרווה לצמא פעם הסיפור הזה כמדומני?איך לא יכולות להיות הרבה משמעויות
אני מכירה בנין (מכירה טוב מאד מקרוב)
ששכן חפר מתחת הבנין אולם קטן של 600 מ"ר חשף את כל היסודות של הבנין נגע בחלק ללא ידיעת השכנים
יום אחד השכנה מהקומה למעלה שמעה רעש באה לצאת לחצר לבדוק מה קרה ומגלה שאין לה חצר החצר נפלה לתוך הבור שנפער מהקומה למטה,
הגיעו פקחים של העירייה שמו צו פינוי על הבנין , עלה מעל 1,300,000 ש"ח לתקן את הנזק
אני לא קוראת מרווה אבל יכול להיות זה סיפור די הזוי.פורסם במרווה לצמא פעם הסיפור הזה כמדומני?
לא?
"אל יתהלל חוגר כמפתח"אם לי בבנין יבנו בלי אישור מהנדס אני אזמין את העיריה
טעות בידךאז יש וועדה מחוזית! והיא לא בכיס של אף אחד!
זה הנס של החרדים.
מספיק 1 אחוז קריסות, ואז אוי ואבוי חלילה וחס...למיטב הבנתי 95 אחוז בונים רק לאחר אישור מהנדס מסודר.
לשכת ראש העיר לא מעניין אותם מהתושבים!! לדאבוני יושבים שם אנשים שפחות מענין אותם מה שכן שלכם עושה....יש לי מייל של לשכת ראש העיר אפשר לפנות אליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: