מה הסיפור של "ההוא"?אתה רוצה להזכיר לי איזה ציבור שלם השמצתי?
מה הסיפור של "ההוא"?אתה רוצה להזכיר לי איזה ציבור שלם השמצתי?
לא, זה ממש לא מה שעושים לכל מלשין.חס ושלום לא אמרתי שלא חייבים ולא אמרתי שמותר ללכת לבית משפט. עניתי לכל אלו שאמרו שחייבים להלשין על אלו שבונים שלא כחוק בביתר. הסברתי שזה מה שקורה למי שמלשין. וכתבתי לגבי הפנייה שלו לבית משפט כי זה מה שאנשים הציעו פה לעשות, וזה מה שקרה למי שעשה את זה.
ולא אמרתי שזה בסדר שהוא לא הלך- אמרתי שהבנתי אותו כי הם לא היו עוזרים לו. לא אמרתי שזה בסדר
אם זה מה שהיה זה באמת שונה לגמרי ממה שסיפרו לי.לא, זה ממש לא מה שעושים לכל מלשין.
זה היה מקרה מאוד חריג פה,
שכן שלא הסכים לבנות כלום, בלי סיבה ממשית, אפילו לחלק את הדירה הקיימת ל2 הוא לא נתן.
אחד שתבע (בבית משפט) את השכנים (גם האחרים) על כל צעד,
שאפילו המשטרה כבר הפסיקה להתייחס לתלונות שלו.
שנקרא לדין תורה מספר פעמים ולא הסכים להתייצב.
אנשים הפסידו דירה בגללו.
אחרי משא ומתן ארוך וניסיונות גישור בכל השיטות, פרסמו עליו את מה שפרסמו.
זה ממש לא דומה להלשנה מבוססת על מי שבונה בניה מסוכנת.
את צודקת שאנשים רבים מפחדים להלשין בגלל אי נעימות,אם זה מה שהיה זה באמת שונה לגמרי ממה שסיפרו לי.
אבל אתה יכול לומר שבטוח שאדם שילשין על שכן שבונה שלא כחוק לא יסבכו אותו פתאום?
אנשים שונאים שמלשינים עליהם ולהרבה אנשים יש המון השפעה
מכירה אישית כמה אנשים שלא מלשינים למרות שהם משוכנעים שהבנייה בבניין שלהם פשוט מסוכנת, כי הם פוחדים משונאים שיקומו נגדם. (כמו בדוגמא שכתבתי ברחוב אבא שאול)
את זה לא אמרתי, התייחסתי ספציפית למה שהתייחסת למודעות מבית הדין.אבל אתה יכול לומר שבטוח שאדם שילשין על שכן שבונה שלא כחוק לא יסבכו אותו פתאום?
יש מצב שלזה התכוונו בהשמצה? למה האנשים מרחוב אבא שאול הם שונאים שבוודאות יעשו להם בלגן וצרות?כי הם פוחדים משונאים שיקומו נגדם. (כמו בדוגמא שכתבתי ברחוב אבא שאול)
כאן: https://www.prog.co.il/threads/שמעת...קרוס-שמעתם-מזה-גם.846410/page-5#post-11727448אתה רוצה להזכיר לי איזה ציבור שלם השמצתי?
ושוב אני שואלת איזה ציבור שלם השמצתי?
את מי נראה במצלמות, את טראמפ?עברתי שם עכשיו (אפשר לרוץ ולבדוק במצלמות אבטחה),
את כתבת על מגזר חסידי מסוים שקונה ביחד דירות ובונים שם 3 קומות ללא היתרים ללא אישור השכנים וללא מהנדס,ושוב אני שואלת איזה ציבור שלם השמצתי?
בגלל שכתבתי שקבוצת חסידים קנו שם ביחד?? אני בעצמי חסידית ואני אוהבת חסידים ממש לא כתבתי השמצה עליהם. כתבתי שקבוצת חסידים קנתה שם. אתה רוצה לומר שזה נקרא שהשמצתי ציבור שלם?? איזה הגזמה
נכון זה חסידות מסיומתאת כתבת על מגזר חסידי מסוים שקונה ביחד דירות ובונים שם 3 קומות ללא היתרים ללא אישור השכנים וללא מהנדס,
ואח"כ את מיתממת שלא השמצת.
זו חסידות מסויימת שהעסקן מתווך לקהילה שלהם את הדירות ויש עוד מתווכים שמוכרים בשוק הפתוח לקהל הרחב,נכון זה חסידות מסיומת
שמתחילה בא' ומסתיימת באות ב'
אני רואה שנעלבתאת כתבת על מגזר חסידי מסוים שקונה ביחד דירות ובונים שם 3 קומות ללא היתרים ללא אישור השכנים וללא מהנדס,
ואח"כ את מיתממת שלא השמצת.
קונה בלשון הווה, כשאני קניתי לפני הרבה שנים זה לא היה, אז עכשיו אני מחוייב ל"מנהג המקום"?כל מי שקונה דירה בעיר הזו יודע שככה זה,
עד כדי כך המצב שם???יש לי חברה שגרה בביתר עילית ופינו אותם מהבנין (חשש לקריסה)
בגלל שאחד השכנים בנה יחידה בצורה שהיסודות של הבניין כמעט קרסו...
מוזמן בחוםמעולם לא ביקרתי בעיר הזו
לא מכיר שם אף אחד!מוזמן בחום
אין צורך, אתה יכול לבוא גם למודיעין עילית. המצב זהה.עד כדי כך המצב שם???
למיטב זכרוני.. מעולם לא ביקרתי בעיר הזו
מעניין אם גם באלעד זה ככה...אין צורך, אתה יכול לבוא גם למודיעין עילית. המצב זהה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: