כל הכבודאני ספציפית לא העליתי מחירים
סגרו איתי עם סכום אני לא יעלה עד שיצאו
הפרנסה היא משמיים
לא מבין יש צד להעלות באמצע שכירות???כל הכבוד
לא מובן מאליו בכלל
מכירה עוד כאלו
ומעריכה מאוד!!!
נגמר חוזה למשל.לא מבין יש צד להעלות באמצע שכירות???
זה בדיוק המשמעות של חוזהאם כן מה המשמעות של תקופת חוזה?
אין עליך בעולםאני ספציפית לא העליתי מחירים
סגרו איתי עם סכום אני לא יעלה עד שיצאו
הפרנסה היא משמיים
ברור שכשיצאו אני כן יבקש יותר לפי מצב השוק
את המחיר בחנות גם משאירים?זה בדיוק המשמעות של חוזה
סכום, מתאריך עד תאריך- מה בדיוק ההסכם בינהם
בסיום החוזה, אף אחד לא מחוייב להמשך
ועדיין יש צדיקים שנותנים להשאר במחיר הישן
(או שמעלים במשהו מינורי לחלוטין)
כמה יחידות יש לך ?????מאיפה האומץ להגזים בשביל להפקיע מחירים???את המחיר בחנות גם משאירים?
אני בדקתי בסביבה והרוב מסכימים שהמחיה עלתה בסביבות 30-40% אם כן מה שונה מחירי השכירות ...
(ודאי רחמים על השוכרים אבל יש גם צד שני שזו פרנסתו)
השוכריםהמשכירים
אז כדאי מאוד ללכת לבדוק מה קורה בבית - שמש...זה מצב רק בביתר בגלל שלא הייתה בנייה תקופה ארוכה בגלל המלחמה,
לעומת זה בבני ברק במתחם הסופרים ישנם דירות חדשות ענקיות של 130 מ"ר עם מחסן וחנייה צמודים שאנשים לא מצליחים להשכיר גם במחיר של יחידה בביתר.
וזה ממש זול מה שאתה משלם!!בתור ירושלמים שמשלמים 4300 על 30 מטר זה ארמון בגרושים...
ממש לא, זה בגלל המלחמה, זה מה שקורה גם בב"ש ובעוד מקומות, ואפי' בירושלים שמעתי מכמה חברים שמעלים להם עכשיו מחיריםהסיבה העיקרית לדעתי היא כי עיריית ביתר הפסיקה עם החוסר אכיפה שלה.
מעתה ניתן לבנות רק עם היתר והם מתחילים להרוס בניות בלתי חוקיות.
מה קשור?אני חושב שבעלי היחידות צריכים קצת לרחם על משפחות אברכים שזה בשבילם ממש אסון כלכלי ,המלגה בכולל לא עולה ,ולומר לאברך שכבר גר בביתר כבר שבע שנים עם ילדים במוסדות , ממש לא נורמלי לעבור עיר למקום זול יותר ,
בצורה הזו המחירים יעלה עוד ועוד ואין שום דבר שיעצור את העושק הזה.....
לא קצת בכלל...כמה אמורה לעלות 3 חדרים בכיכר העיר?
זה יכול להיות מינימום 4.5!לפחות 4,000 ש"ח
ויכול להיות אפילו 4,500
זה המחירים עכשיו בכל העיר.אני שמעתי על כמה דירות שהושכרו במוצפי 55 מטרים ב 4200 !!!
לך לא עלה המחיה בסכום הנ"ל???כמה יחידות יש לך ?????מאיפה האומץ להגזים בשביל להפקיע מחירים???
גם עם המחירים של היחידות לפני מה שקורה עכשיו יש מספיק רווח בשביל כל העליות מחירים.....
מטורףיחידה בביתר 2.5 חדרים קטנים, עולה באזור 3,600 / 4,000 , המחירים עלו מאד.
צודק לגמרי!מטורף
אז למה לגור בביתר
אין מקומות אחרים?
תן רעיון....מטורף
אז למה לגור בביתר
אין מקומות אחרים?
כל הכבוד לך, אבל אם כך הם לא יצאו לעולם- כי לא ימצאו אפשרות לגור במחיר כזה.סגרו איתי עם סכום אני לא יעלה עד שיצאו
העליה במחירי הדירות נכונה אבל רוב מה שנכתב פה זה לגבי יחידות דיור ופה המספרים קצת שונים ,אנשים שקנו לפני חמש שנים דירה עם יחידה סביב 2M- וחשבו טוב טוב שיצא להם רווחי כל העסק הזה ,וגם עם יש עליה במשכנתא השוכרים הם לא הכתובות היחידה למצוץ את כספם ,יש מספיק אנשים שיכולים להתחלק בהפסדים שלכםלך לא עלה המחיה בסכום הנ"ל???
בכל מקרה צריך להוסיף דבר פשוט
העליה הזו במחיר היא תיקון חלקי בלבד!!!
לפני 4 שנים מחיר דירת 5 חדרים בביתר היה סביב 1.5M והיום סביב 2.7M עליה של כ80% לעומת זאת מחיר השכרה לדירה של שלושה חדרים רגילה (אם יש כזה דבר) היה אז סביב 3.2K שכירות לחודש והיום סביב 4.4K עליה של סביבות 30%!!!
אז מה הטענה...
ועדיין בהחלט כואב הלב על הזוגות הצעירים (והוריהם) שנקרעים כל חודש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: