אם אין שער קבוע אין הונאה מבחינה הלכתיתצריך לברר
אבל צורת וכללי המסחר השתנו
כך שמסתברא שגם הדין השתנה
מעניין אם יש פה מישהו שיודע?
אבל אין ספק שגם אם זה כשר לפי ההלכה זה לא ראוי ולא הוגן
אם אין שער קבוע אין הונאה מבחינה הלכתיתצריך לברר
אבל צורת וכללי המסחר השתנו
כך שמסתברא שגם הדין השתנה
מעניין אם יש פה מישהו שיודע?
יש להם גם סניף ברובע ז' במרכזון מכביקוראים לחנות פארם 10 שלט צהוב גדול בכניסה.
וכאן נשאלת השאלה מ קובע סטנדרטים של הוגנות?אם אין שער קבוע אין הונאה מבחינה הלכתית
אבל אין ספק שגם אם זה כשר לפי ההלכה זה לא ראוי ולא הוגן
יש להם גם סניף ברובע ז' במרכזון מכבי
ככה נראהלא ידעתי תודה, המחירים שם באמת זולים?
יש בזה בעיה של מכין משבת לחול.אפשר גם בכיור למלאות מים ולהשאיר הכלים ככה גם קל יותר במוצ"ש.
יש בזה בעיה של "מכין משבת לחול".
אבל יש פתרונות...
מצטרף לשאלה...בבני ברק- יש מקום שנשאר עם מחירים נורמלים?
על סמך מה נראה לך ככה?נראה לי כל הנושא של הפקעת מחירים מדובר רק על אוכל
על סמך מה נראה לך ככה?
מקור, רמז, או משהו מההלכה או מהגמ'? סתם הרגשה אישית?
יש איזשהו הגיון שעומד מאחורי זה?
כי לפי הידוע לי בכל אופן, אין רמז בהלכה להנחת היסוד הזו
זה לא פורום תורני כאן, אבל רק שלא תצא תקלה, זה ממש לא נכון בהכל יש את דיני הונאה חוץ מקרקעות, ודברים בעלי חשיבות מיוחדת כגון ס''ת ומרגליות והדברים מפורשים בגמ' ובשו'ענראה לי כל הנושא של הפקעת מחירים מדובר רק על אוכל
ליברמן לא מרוויח שקל ממה שאתה קונה. המדינה לא שלו גם אם הוא חושב כך.העיקר שליברמן לא ירוויח !
הוא יפסיד !
קודם כל צריך חברות מטבחים שיציעו מחירים טובים על מטבח שמותאם למדיח.בא נראה מי מציע מחירים טובים של מדיחים זה כנראה ירוץ עכשיו.
אתה מדבר על דיני הונאה, זה יש באמת בכל המטלטלין כמו שציינת.זה לא פורום תורני כאן, אבל רק שלא תצא תקלה, זה ממש לא נכון בהכל יש את דיני הונאה חוץ מקרקעות, ודברים בעלי חשיבות מיוחדת כגון ס''ת ומרגליות והדברים מפורשים בגמ' ובשו'ע
מדיח אינו חייב להיות עם מקום מיוחד.ליברמן לא מרוויח שקל ממה שאתה קונה. המדינה לא שלו גם אם הוא חושב כך.
קודם כל צריך חברות מטבחים שיציעו מחירים טובים על מטבח שמותאם למדיח.
ועוד לפני זה: צריך קבלנים שיציעו מחירים טובים על דירות שמתאימות למטבחים גדולים שיש בהם מקום למדיח
אני מנסה לחשוב, בכמה דירות שאני מכירה, על כל האופציות שהועלו כאן, והם פשוט לא מעשיות.מדיח אינו חייב להיות עם מקום מיוחד.
יכול להיות סמוך למכונת הכביסה ולהתחבר למערכות שלה.
יכול להיות על השיש.
יכול להיות מתחת לכיור ולהתחבר לניקוז של הכיור.
בקיצור:
ישנם שלל מדיחים מכל הסוגים והמחירים, צריך להתאים אותם לצורך והיכולת.
מסקרן מה את עושה / תעשי בסוף.אני מנסה לחשוב, בכמה דירות שאני מכירה, על כל האופציות שהועלו כאן, והם פשוט לא מעשיות.
המטבחים (והאמבטיות, אם נחמד לכם להכניס לשם כלי אוכל) כל כך קטנים ומנוצלים, שגם ע השיש אין מקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: