החיים הטובים
משתמש חדש
אני בהלם.
עוד סיבה להתחיל לשטוף כלים
עוד סיבה להתחיל לשטוף כלים
הלוואי ומשנת יוסף היה ארגון חסדאגב, משנת יוסף התחילו לייבא כוסות ח"פ דק במיוחד
במחיר של 5 ש"ח לחב' 100 יח'.
כוסות קרטון 50 יח' (עובי רגיל) 7.8
אני מאמין שאם זה המחיר שמצליחים להביא שם לכוסות קרטון.
כנראה שהמצב באמת קשה...
הלוואי ומשנת יוסף היה ארגון חסד
הוא עסק לכל דבר שמרויח ועוד איך מרויח
אין לו הוצאות של שכירות ,ומלאי שמתקלקל וגם בלאי של מוצרים אין
סדרנים וכו' ארנונה ועוד הכל מתנדבים כך אומרים
בכל אופן גם אם משלמים כמה שקלים למי שמארגן את המכירה
לא מוכר לי. בדרך כלל הם נותנים יותר מהמשקל המצויין בהזמנה...וגם יש חסרון נוסף בפירות וירקות שאתה לא בוחר ומשלם מחיר לא הכי זול וגם אתה נופל עם חוסרים ואותם לא מעניין
בחיים לא יביאו כמות עודפת אלא חסירה
והמוצרי קירור אצלהם יכולים לעמוד שעות בשמש
כמו כל שאר המוצרים שהם עומדים בד"כ מהלילה הקודם או משעות הבוקר המוקדמות עד לשעת המכירה
בכל אופן, אשמח לדעת היכן ניתן להשיג את המחיר הזה.ולהגיד שהח"פ שלהם זול זה לא נכון
קניתי אתמול שרוולי ח"פ של פאלאס האיכותיים ב4.5 וח"פ חם ב5.9
כרגע - מה שעשיתי קודם.מסקרן מה את עושה / תעשי בסוף.
כולם מוכרים יותר יקר מהם חוץ מהמקום הסודי שקניתם שלוקח תוספת מחיר על הסיכון כנראה ולכן גם לא תכתבו את שמו, כאן זה לא השוואה.להגיד שהח"פ שלהם זול זה לא נכון
קניתי אתמול שרוולי ח"פ של פאלאס האיכותיים ב4.5 וח"פ חם ב5.9
לא נכון!
אני לא יודעת כמה הם מרויחים וזה לא מענין אותי
מרגישים את האכפתיות שלהם הם קשובים לצרכי הציבור.
וברור שיש להם פשלות פה ושם כי אחרי הכל אין להם נתונים של סופר.
ובכ"א המוצרי חלב מגיעים תמיד מאוחר וקר!
אין לי שום קשר לניהול
והציבור מצביע ברגליים
מה השכן צריך להגיע מוקדם
כי מי שמגיע מאוחר באמת לפעמים נגמרים דברים.
באזור שלי אין שום סופר שמתקרב למחירים שלהם.
כולם מוכרים יותר יקר מהם חוץ מהמקום הסודי שקניתם שלוקח תוספת מחיר על הסיכון כנראה ולכן גם לא תכתבו את שמו, כאן זה לא השוואה.
גם אני לקוח מרוצה של משנת יוסף.
לא ראיתי שמחייבים לקנות שם מי שטוב לו שיקנה מי שלא לא לא ברור על מה העצבים.
שים לב למה שכתבתי:כוסות קרטון 50 יח' (עובי רגיל) 7.8
אני מאמין שאם זה המחיר שמצליחים להביא שם לכוסות קרטון.
כנראה שהמצב באמת קשה...
מותר לכולם להרוויח.מישהו יכול להסביר לי איפה כתוב שארגון חסד אסור לו להרוויח ?!
המטרה של משנת יוסף כשהוקמה היא לספק סל קניות זול יותר מהחנויות ללקוחות, ואם הלוקחות מרוצים ? מצוין !
אז המטרה שלהם הושגה !
מה אכפת לי אם הוא מרוויח או לא ? עיניכם צרה בזה שהוא מרוויח ?!
שירוויח ! שיהנה ! העיקר שלי הקניה תהיה זולה וקרובה לבית
זה דוגמא להטעיה בעקבות אי הבנת הדברים -וזה דוגמא למסקנא מוטעית בעקבות הנחות שגויות.
גם ארגון ''יש חסד'' היה מתנהל בדיוק אותו דבר לולא היו לו מתחרים.השלכה מעשית של התנהלות "ארגון החסד".. זה ענין הזיכויים. אין שום הסבר למה צריך לעמוד בתור, בחושך,
על גג של מכונית, לחפש עט עובד, ולכתוב זיכויים על דפים שעפים ברוח אחר כמה דקות, ואיתם הזיכוי. ולך תזכור עוד חודש לבדוק אם זיכו, ואם לא לזכור על מה היו צריכים לזכות.
הענין הוא פשוט הם מרויחים יפה מאוד גם אם יתנו שירות קצת יותר טוב. הרווח שלהם נובע מחסכון של המון מרכיבים, החל משטח חנות, שטח אכסון [מאחסנים רק מה שנמכר מיד], שינוע קל בהרבה מהרשתות הגדולות, תשלום לקופאיות, ארנונה ועוד כמה דברים.
לא הבנתי מה הבעיה לכתוב זיכוי במקום להמתין בתור לשירות לקוחות.השלכה מעשית של התנהלות "ארגון החסד".. זה ענין הזיכויים. אין שום הסבר למה צריך לעמוד בתור, בחושך, על גג של מכונית, לחפש עט עובד, ולכתוב זיכויים על דפים שעפים ברוח אחר כמה דקות, ואיתם הזיכוי. ולך תזכור עוד חודש לבדוק אם זיכו, ואם לא לזכור על מה היו צריכים לזכות.
הענין הוא פשוט הם מרויחים יפה מאוד גם אם יתנו שירות קצת יותר טוב. הרווח שלהם נובע מחסכון של המון מרכיבים, החל משטח חנות, שטח אחסון [מאחסנים רק מה שנמכר מיד], שינוע קל בהרבה מהרשתות הגדולות, תשלום לקופאיות, ארנונה ועוד כמה דברים.
מי דיבר על שירות לקוחות? דיברתי על זיכוי במקום, ככה זה עובד בתחנה שלי.לא הבנתי מה הבעיה לכתוב זיכוי במקום להמתין בתור לשירות לקוחות.
הזיכוי מתבצע מידית ומשתקף במכירה הקרובה שאתה קונה.
להתלונן זה בסדר אבל תדייק בעובדות (לא עף ברוח ולא חודש אחרי וכו')
הבעיה שבינתיים אין שום רשת שמוכרת בזול.יש פתרון פשוט שהציבור יתאגד לעשות קניות בעיקר ברשתות שמוכרות חד פעמי במחיר הכי זול..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: