דרוש מידע שימו לב לשוד לאור היום וניצול בקשר למיסוי חד פעמי

קרעפט

משתמש מקצוען
מעניין מתי יעלו על 'האתר הסודי' של משנת יוסף:)
אפשר לנהל דיון רחב על כל המכירות השכונתיות (אוכל, ביגוד, הנעלה, חשמל) שאולי בשורה התחתונה חוסך לנו כמה הרבה גרושים
אבל בפועל זה גורם שהשכונות לא מתפתחות כלכלית והכל נשאר רדום

מכולת אחת שתיים עם מחירים יקרים
ביגוד - תיסע לעיר

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אפשר לנהל דיון רחב על כל המכירות השכונתיות (אוכל, ביגוד, הנעלה, חשמל) שאולי בשורה התחתונה חוסך לנו כמה הרבה גרושים

ביגוד - תיסע לעיר
א. זה לא כמה גרושים, במיוחד שברור שכל חנות שתיפתח תהיה יקרה משמעותית מאשר ב"עיר".
ב. כל אחד אמור לדאוג לעצמו, אין שום הגיון שאני יקנה היום ביוקר בשביל שאולי מחר אני יצטרך חנות נעלים ליד הבית.

קרעפט

משתמש מקצוען
א. זה לא כמה גרושים, במיוחד שברור שכל חנות שתיפתח תהיה יקרה משמעותית מאשר ב"עיר".
ב. כל אחד אמור לדאוג לעצמו, אין שום הגיון שאני יקנה היום ביוקר בשביל שאולי מחר אני יצטרך חנות נעלים ליד הבית.
בקצרה
1. לא אחת אחרי מכירה זולה אתה מגלה שהאיכות,המידה, וכו' לא מתאים ולך תחפש אותם וכו'וכו'
2. תחשבו כמה כסף יוצא החוצה משכונה של 500 משפחות שבממוצע מוציאה כסף מחוץ לשכונה 50,000 ש''ח שנתית נניח, כמה משפחות היו יכולות להתפרנס בכבוד אם רק חצי מהסכום הזה היה נשאר בשכונה, בשורה התחתונה רעיון הגלובליזציה נכנס אלינו דרך 'המחיר הנמוך'.
לא רואה במחיר נמוך אידיאל כשהוא בא על חשבון ערכים אחרים כמו 'צאו והתפרנסו זה מזה'
ושיחה קצרה עם מי שמנהל עסק מהבית תבהיר כמה הנקודת הזאת כואבת

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
2. תחשבו כמה כסף יוצא החוצה משכונה של 500 משפחות שבממוצע מוציאה כסף מחוץ לשכונה 50,000 ש''ח שנתית נניח, כמה משפחות היו יכולות להתפרנס בכבוד אם רק חצי מהסכום הזה היה נשאר בשכונה, בשורה התחתונה רעיון הגלובליזציה נכנס אלינו דרך 'המחיר הנמוך'.
לא רואה במחיר נמוך אידיאל כשהוא בא על חשבון ערכים אחרים כמו 'צאו והתפרנסו זה מזה'
ושיחה קצרה עם מי שמנהל עסק מהבית תבהיר כמה הנקודת הזאת כואבת
זה נושא אחר לגמרי
וכל אחד יעשה חשבון לעצמו אם מוטל עליו לדאוג לפרסת אחרים כשהוא בקושי גומר את החודש.

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני לא יודע אם יש עם מי לדבר בממשלה הזו אבל למה שלא יחייבו לכתוב את שיעור המס על המוצר מה שיגרום לשקיפות במחיר המוצר?

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
על משנת יוסף כבר נשפך מלא דיו (והקשות מקלדת).

ברור שאף אחד לא מכריח

ברור שכרגע הם מורידים את השוק החרדי כלפי מטה. או לפחות מחזיקים שהמחירים לא יזנקו יותר.

ברור שהכל שם כשר למהדרין מן המהדרין שמקובל על 99%9 .

שכהיום השירות לקוחות נותן אמון על כל תלונה רצינית (כמו ירקות ופירות מקולקלים, וכן שאר מוצרים ומקבלים זיכוי)

אבל ברור גם
שהם מרויחים טוב.
שאכן במקומות חדשים ושכונות חדשות לא נפתחות מכולות זולות, עקב שהציבור מרכז את הקניה במכירות כמו שהזכירו כאן (ובעיקר במשנת יוסף) ומה שכן נפתח אלו חנויות במחירי בית מרקחת ויותר.:(
שרשימת המוצרים זה בעצם מוצרים שבויים בקהל שבוי (חברתית /מעשית/ כי הילדים מבקשים.וכו'
שחייב שיהיה שיתוף פעולה עם הרשות המקומית וד"ל

אבל אני בתור שכן של מכירה כזאת... יש תופעות לוואי של המכירה, סחורה שמגיעה כבר בבוקר, חניות תפוסות, אי אפשר להחנות את הרכב במקום של המכירה. תפיסת המקום בשעות הערב, ובסטף גם קרטונים מפוזרים (ייתכן שזה תלוי במנהלי התחנות)
וכשאני שומע שבעצם זה לא מכירת חסד, אלא ביזנעס לכל דבר ועניין, אז ברור שכשאני צריך לחשבן את יום המכירה ולא להחנות שם את הרכב, או כשמתקשרים אליי בבקשה להזיז את הרכב, ואתה יודע שאתה עוזר לביזנעס של מישהו ולא לחסד, אז כן זה קצת מעיק... בפרט שאני אישית לא מתוגמל אפילו לא באגורה! וגם לא בהתחשבות (אם למשל אני רוצה לקחת מוקדם סחורה, או שאני מאחר מאוד, שילקטו בשבילי)

וכמו שאמרו כאן שמוצרים שחסרים להם הם משמיטים (וברוב הפעמים גם לא מודיעים קודם , גם אחרי שמבקשים מהם להודיע (ראה ערך החלב בערב יום כיפור))

אי אפשר לדעת מה יגיע ואיזה רמה . לפעמים מגיעים תפוחים גדולים ומשובחים, ובשבוע אח"כ תפוחים קטנים מנומרים.

ועוד ועוד ואכמ"ל

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

ברור שאף אחד לא מכריח

ברור שכרגע הם מורידים את השוק החרדי כלפי מטה. או לפחות מחזיקים שהמחירים לא יזנקו יותר.

שכהיום השירות לקוחות נותן אמון על כל תלונה רצינית (כמו ירקות ופירות מקולקלים, וכן שאר מוצרים ומקבלים זיכוי)

אבל ברור גם
שהם מרויחים טוב.
שאכן במקומות חדשים ושכונות חדשות לא נפתחות מכולות זולות, עקב שהציבור מרכז את הקניה במכירות כמו שהזכירו כאן (ובעיקר במשנת יוסף) ומה שכן נפתח אלו חנויות במחירי בית מרקחת ויותר.:(
שרשימת המוצרים זה בעצם מוצרים שבויים בקהל שבוי (חברתית /מעשית/ כי הילדים מבקשים.וכו'

אבל אני בתור שכן של מכירה כזאת... יש תופעות לוואי של המכירה, סחורה שמגיעה כבר בבוקר, חניות תפוסות, אי אפשר להחנות את הרכב במקום של המכירה. תפיסת המקום בשעות הערב, ובסטף גם קרטונים מפוזרים (ייתכן שזה תלוי במנהלי התחנות)
וכשאני שומע שבעצם זה לא מכירת חסד, אלא ביזנעס לכל דבר ועניין, אז ברור שכשאני צריך לחשבן את יום המכירה ולא להחנות שם את הרכב, או כשמתקשרים אליי בבקשה להזיז את הרכב, ואתה יודע שאתה עוזר לביזנעס של מישהו ולא לחסד, אז כן זה קצת מעיק... בפרט שאני אישית לא מתוגמל אפילו לא באגורה! וגם לא בהתחשבות (אם למשל אני רוצה לקחת מוקדם סחורה, או שאני מאחר מאוד, שילקטו בשבילי)

וכמו שאמרו כאן שמוצרים שחסרים להם הם משמיטים (וברוב הפעמים גם לא מודיעים קודם , גם אחרי שמבקשים מהם להודיע (ראה ערך החלב בערב יום כיפור))

אי אפשר לדעת מה יגיע ואיזה רמה . לפעמים מגיעים תפוחים גדולים ומשובחים, ובשבוע אח"כ תפוחים קטנים מנומרים.

ועוד ועוד ואכמ"ל
בקיצור, אתה אומר, אם זה עסק, אז שיהיה עסק לכל דבר בלי פרווילגיות של חסד.
משנת יוסף הצליחו להתיישב בתודעת הציבור על קו הגבול בין עסק לחסד, ויתכן שהבלבול הזה מייצר את הבאזז סביבם.

זושא כץ

משתמש מקצוען

ביגוד - תיסע לעיר
בדיוק.
כשאנו מרוויחים מצד אחד , אבל מפסידים מצד שני.
משנת יוסף זה קונספט מוצלח מאד, עם שירות ויעילות טובה.
אבל, כשאתה מוכר הכל בכל מכל כל, אז כל החנויות באזור לא מרוויחות מספיק, במיוחד כשהמחירים זולים.
מנגד, אתה מחויב להזמין בטטה רק ביום ראשון בערב ולקבל ביום שלישי..
ואם החלטת לעשות שבע ברכות ביום שני בבוקר, אתה צריך לחפש בטטות בכל העיר, וכמעט אין חנויות
ואם לא הזמנת ילקוט בשבועות בשביל שנה הבאה, אז אין לך חנות באזור.

יכול להיות שאם אנשים היו רואים שהם מפסידים חלק מהנוחות שיש חנויות באזור המגורים
בגלל שהעסקים לא מצליחים לגדול באזור, הם היו מתנהלים אחרת.
אבל זה לא הבעיה של משנת יוסף
אלא בחירה של לקוחותיה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
התפרסם ביום חמישי. (עכשיו אפשר לבדוק מי קיים במודיעין עילית מתוך הרשימה)
כמובן שמשנת יוסף לא כלולה, אולי אין להם דרך לבדוק.
בסופו של דבר, אם משנת יוסף תפסיק, או משהו אחר... זה יהיה מכה על מכה... אז שישאר ככה.

הרשתות היקרות ביותר במגזר החרדי לפי בדיקת ׳ידיעות׳ - ׳בר כל׳ ו׳נתיב החסד׳ בבעלות שמואל אטיאס, ׳שוק העיר׳ בבעלות אילן שבע ו׳שפע ברכת השם׳ בבעלות אברהם ניסים.

עוד מ׳ידיעות׳ על רשתות המזון החרדיות - הרשת החרדית הזולה ביותר: ׳שערי רווחה׳ בבעלות ישראל ניימן, במקום השני - סניפי ׳רמי לוי׳ בריכוזים החרדיים, במקום השלישי - ׳אושר עד׳. במקום הרביעי ׳יוחננוף׳ ובמקום החמישי ׳יש חסד׳.

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען

ברור שאף אחד לא מכריח

אבל ברור גם
שהם מרויחים טוב.

ועוד ועוד ואכמ"ל
וכמו שאבא שלי אומר
אם מישהו דואג לאינטרס שלך
אין לך מה לשמוח
תיכף זה יפסיק
אם האינטרס של מישהו
פוגש את נאינטרס שלך
תשמח

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
התפרסם ביום חמישי. (עכשיו אפשר לבדוק מי קיים במודיעין עילית מתוך הרשימה)
כמובן שמשנת יוסף לא כלולה, אולי אין להם דרך לבדוק.
בסופו של דבר, אם משנת יוסף תפסיק, או משהו אחר... זה יהיה מכה על מכה... אז שישאר ככה.

הרשתות היקרות ביותר במגזר החרדי לפי בדיקת ׳ידיעות׳ - ׳בר כל׳ ו׳נתיב החסד׳ בבעלות שמואל אטיאס, ׳שוק העיר׳ בבעלות אילן שבע ו׳שפע ברכת השם׳ בבעלות אברהם ניסים.

עוד מ׳ידיעות׳ על רשתות המזון החרדיות - הרשת החרדית הזולה ביותר: ׳שערי רווחה׳ בבעלות ישראל ניימן, במקום השני - סניפי ׳רמי לוי׳ בריכוזים החרדיים, במקום השלישי - ׳אושר עד׳. במקום הרביעי ׳יוחננוף׳ ובמקום החמישי ׳יש חסד׳.
מעניין. בסל הקניות שלי שערי רווחה לא זולים בכלל.

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
מעניין. בסל הקניות שלי שערי רווחה לא זולים בכלל.
תמיד השאלה איך מודדים סל קניות
אף פעם לא קרה שראית שתי פרסומות
על שתי חנויות
שבדקו
והסל שלהם הכי זול
איך מודדים בשר ועופות
כשרויות
מוצרים מקבילים
וכו

• תודה
Reactions: GRN

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
על שתי חנויות
שבדקו
והסל שלהם הכי זול
איך מודדים בשר ועופות
כשרויות
מוצרים מקבילים
וכו
אהה
לכן ציינתי "בסל הקניות שלי"

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
על שתי חנויות
שבדקו
והסל שלהם הכי זול
איך מודדים בשר ועופות
כשרויות
מוצרים מקבילים
וכו
לכל אחד יש את סל הקניות שלו.
מי שיש לו רכב (וזמן) הולך לקנות במקום אחד עופות ובמקום אחר ירקות ובמקום שלישי שימורים.
לרוב האנשים יש זמן קצוב לקניה השבועית, ולכן הם אמורים לבחור את המקום שסל הקניות שלהם יצא יותר זול.
ולדעתי כל הסקרים האלה לא שווים הרבה, כי אם עוף במקום אחד עולה 8 ש"ח פחות ואני קונה 15 ק"ג אז גם אם אני אשלם על מוצרים אחרים יקר יותר עדיין אצא ברווח.

לדוגמא מידיעה שלי בירושלים: (בגדול כמובן שדברים משנתים במבצעים וכד)

שערי רווחה:
יקר מאוד: בפירות וירקות, בשתיה מתוקה, במיני מזונות (עוגות וקרקרים ובסקוויטים), ובמוצרי חלב ומעדנים, בסלטים חומוס וכד' טיטולים מגבונים וטישו.
זול: בכמעט כל מוצרי היסוד, שימורים, קמחים, קפואים.

אושר עד:
יקר: בחד פעמי (גם פעם), בשימורים, ובעוד הרבה מוצרים בסיסיים.
זול: בעופות, בירקות, בממתקים מסויימים, בטיטולים, במוצרי חלב, בסלטים לשבת, בשתיה מתוקה, בעוגות.

גבריאל פ.

שירותי קופירייטינג ופרסום - הפקת דפוס והפצה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הבוקר, זו פעם שנייה השבוע שאני בא לרכוש חב' של 100 צלחות חד"פ כאשר המחיר הנקוב הוא 14.9 ובקופה הקופאית אומרת לי שהמחיר הוא 45.9,
החבילה הנ"ל שוקלת 450 גר', יש לי בבית חבילות זהות ואני יודע.
מבלי קשר לסוגיה הבעייתית בחוק להגנת הצרכן שקובע שהמחיר בקופה מחויב להיות לפי המחיר הנקוב על המוצר -
המיסוי הוא 10 ש"ח לקילו, דהיינו בחב' של 450 גר' אמורה להיות עלייה של קצת פחות מחמישה שקלים.
בפועל, חלק מרשתות השיווק ניצלו את ההזדמנות כדי לסחוט את הצרכנים ולהעלות את המחירים בלמעלה מ-300 אחוזים(!).
אני משוכנע שרק בגלל המומנטום הם מנסים לנצל את הצרכנים, והמחיר ירד לגודל הטבעי בהמשך,
אני עוד משוכנע שאם הצרכנים לא יתפתו לרכוש כעת במחיר המופקע המחירים ירדו כמתבקש מהר יותר.
נקודה (מעצבנת) למחשבה.

מניסיון שווה להגיש תלונה.. אנשים (קטנים בידע) לא מודעים לזה...

איזה שם?

משתמש מקצוען
נדמה לי שיש חוק המחייב לגבות תשלום עפ''י המחיר הנקוב ע''ג האריזה ולא עפ''י המחיר הכללי ז''א הזול מבינהם ולא לפי היקר כך שהעסק אינו רשאי לחייב לפי הגבוה ובהחלט בימינו ח''פ הם מוצרים בסיסיים כמעט כמו לחם ועובדה שמחירי הלחם בפיקוח כדי שלא יתפתח שוק אפור ולגבי כוסות שתיה חמה , בד''כ באמת לא קניתי אותן עקב מחירן עכשיו אפשר

טוב מאוד

משתמש מקצוען
מי דיבר על שירות לקוחות? דיברתי על זיכוי במקום, ככה זה עובד בתחנה שלי.
הזיכוי לא תמיד משתקף מידית, וכך גם כשהדף נאבד בדרך לא תוכל לדעת האם זה נאבד או סתם לא זוכה, אתה צריך לחכות חודש ורק אז להתלונן.
וכפי שאני מבין שאתם קשורים אליהם, אדרבה תעבירו את המסר הלאה.
זה לא אמור להיות כך.
אתה צריך לכתוב זיכוי על דף הזיכויים ואתה מקבל זיכוי ב24 שעות (אפשר לראות באתר את הזיכויים שממתינים)
ובשבוע הבא אתה מקבל זיכוי.
אם זה לא כך, אתה יכול לפנות לשרות לקוחות והם ידאגו למנהל תחנה מסודר יותר!!
בהצלחה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה