על משנת יוסף כבר נשפך מלא דיו (והקשות מקלדת).
ברור שאף אחד לא מכריח
ברור שכרגע הם מורידים את השוק החרדי כלפי מטה. או לפחות מחזיקים שהמחירים לא יזנקו יותר.
ברור שהכל שם כשר למהדרין מן המהדרין שמקובל על 99%9 .
שכהיום השירות לקוחות נותן אמון על כל תלונה רצינית (כמו ירקות ופירות מקולקלים, וכן שאר מוצרים ומקבלים זיכוי)
אבל ברור גם
שהם מרויחים טוב.
שאכן במקומות חדשים ושכונות חדשות לא נפתחות מכולות זולות, עקב שהציבור מרכז את הקניה במכירות כמו שהזכירו כאן (ובעיקר במשנת יוסף) ומה שכן נפתח אלו חנויות במחירי בית מרקחת ויותר.
שרשימת המוצרים זה בעצם מוצרים שבויים בקהל שבוי (חברתית /מעשית/ כי הילדים מבקשים.וכו'
שחייב שיהיה שיתוף פעולה עם הרשות המקומית וד"ל
הרבה מלל בהחלט, אבל עוד נקודת מבט:
אחרי שקראתי את התגובות של כולם הגעתי למסקנה שאין הבדל בין התחנות, יש הבדל בין האנשים.
אני גם מהאנשים שלא מדי מרוצה ממשנת יוסף, אבל אני יודע שזה תלוי בי, כי יש לי כמה חברים שמשוגעים על זה, וכולנו באותה תחנה.
מה לעשות, יש כאלו שמסוגלים לתכנן את עצמם תמיד מראש, כל שבוע לקנות מהמוצרים בדיוק כמה שצריך לקנות עד שהמוצר הספציפי הזה יגיע שוב. ויש כאלו שזה לא מתאים להם.
יש כאלו שבול עליהם לדעת שביום שלישי ב 7 בערב הם הולכים לקניה, ויש אנשים עם לו"ז משתנה שלפעמים נתקעים, או שהופכים את העולם להגיע וזה מעיק עליהם.
יש כאלו שעושים את כל הקניה במשנת יוסף, ויש כאלו שעושים הזמנה בשביל כמה מוצרים, וכשאלו חסרים הם מתחרטים שהם באו.
יש כאלו שהתחנה מתחת הבית שלהם, ויש כאלו שצועדים 10 דקות בשביל זה.
וגם: יש את אלה שהילדים שלהם הולכים למשנת יוסף ויש אלו אלו שהולכים בעצמם...
אפשר להמשיך עוד, והעיקרון מובן: אף אחד לא מכריח את אף אחד לקנות איפה שלא מתאים לו.
כן מעצבן אנשים להתפתות לפרסומות מלהיבות ובסוף לגלות שזה לא מה שהם חפשו, לא נורא אחרי עוד פעמיים שהם יפלו באותו פח בדיוק, הם כבר ילמדו את הענין לחצי השנה הקרובה, וחוזר חלילה