דרוש מידע שימו לב לשוד לאור היום וניצול בקשר למיסוי חד פעמי

אני וביתי

משתמש מקצוען
בדיוק.
כשאנו מרוויחים מצד אחד , אבל מפסידים מצד שני.
משנת יוסף זה קונספט מוצלח מאד, עם שירות ויעילות טובה.
אבל, כשאתה מוכר הכל בכל מכל כל, אז כל החנויות באזור לא מרוויחות מספיק, במיוחד כשהמחירים זולים.
מנגד, אתה מחויב להזמין בטטה רק ביום ראשון בערב ולקבל ביום שלישי..
ואם החלטת לעשות שבע ברכות ביום שני בבוקר, אתה צריך לחפש בטטות בכל העיר, וכמעט אין חנויות
ואם לא הזמנת ילקוט בשבועות בשביל שנה הבאה, אז אין לך חנות באזור.

יכול להיות שאם אנשים היו רואים שהם מפסידים חלק מהנוחות שיש חנויות באזור המגורים
בגלל שהעסקים לא מצליחים לגדול באזור, הם היו מתנהלים אחרת.
אבל זה לא הבעיה של משנת יוסף
אלא בחירה של לקוחותיה
הטענה הזאת נשמעת כמו אלו שנוסעים לעשות קניות בערים החרדיות הותיקות בני ברק וירושלים אל תסעו אתם מונעים מחנויות מקומיות להתפתח תקנו עכשיו ביוקר שאולי עוד 20 שנה יהא שווה לחנויות להוריד בשבילכם מחירים.

חיים גולדהבר

משתמש פעיל
נדמה לי שיש חוק המחייב לגבות תשלום עפ''י המחיר הנקוב ע''ג האריזה ולא עפ''י המחיר הכללי ז''א הזול מבינהם ולא לפי היקר כך שהעסק אינו רשאי לחייב לפי הגבוה ובהחלט בימינו ח''פ הם מוצרים בסיסיים כמעט כמו לחם ועובדה שמחירי הלחם בפיקוח כדי שלא יתפתח שוק אפור ולגבי כוסות שתיה חמה , בד''כ באמת לא קניתי אותן עקב מחירן עכשיו אפשר
בבר כל ראיתי שתלו מודעה באיזור מדפי החד פעמי,שיתכן והמחירים בקופה יהיו שונים ממה שמופיע על המוצרים.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מה הפתרונות?
לגבי הכנת כלים להדחתם אחרי שבת-
כשעבדתי בפנימיה, היתה גיגית ענקית מלאה במי סבון, והונחינו להניח את הכלים בגיגית בסוף השימוש.
גם כיום שאין לי גיגית כזו בבית, בדקנו ומותר לגרום שהלכלוך לא יתקשה ויהיה יותר קשה לניקוי מאשר לכלוך "טרי".
אז כשמניחים כלים בכיור, מותר להזרים מים עליהם כדי שהלכלוך לא יתקשה.
כך לפי מה שאנחנו בדקנו, כל אחד מוזמן לבדוק/לשאול רב שמקובל עליו.

הזגג

משתמש פעיל
אבל אני בתור שכן של מכירה כזאת... יש תופעות לוואי של המכירה, סחורה שמגיעה כבר בבוקר, חניות תפוסות, אי אפשר להחנות את הרכב במקום של המכירה. תפיסת המקום בשעות הערב, ובסטף גם קרטונים מפוזרים (ייתכן שזה תלוי במנהלי התחנות)
וכשאני שומע שבעצם זה לא מכירת חסד, אלא ביזנעס לכל דבר ועניין, אז ברור שכשאני צריך לחשבן את יום המכירה ולא להחנות שם את הרכב, או כשמתקשרים אליי בבקשה להזיז את הרכב, ואתה יודע שאתה עוזר לביזנעס של מישהו ולא לחסד, אז כן זה קצת מעיק... בפרט שאני אישית לא מתוגמל אפילו לא באגורה! וגם לא בהתחשבות (אם למשל אני רוצה לקחת מוקדם סחורה, או שאני מאחר מאוד, שילקטו בשבילי)

זה באמת לא בסדר.
יש לך את מלוא הזכות לדרוש הטבות או לחילופין לדרוש מהם לפנות את המקום.
(ואכן, קורה לא פעם שהמכירות משנות מיקום עקב תלונות תושבים).
אגב בתחנה שלי, התושבים של הבניין באמת יכולים לאסוף מוקדם יותר את הקניה...
אני מאמין שאם תדבר עם שירות הלקוחות שלהם, (ותסביר להם שאתה שוקל לדרוש פינוי)
הם יאשרו בשניות לקחת סחורה מוקדם יותר...

אברומי 200

משתמש צעיר
טוב אז איפה אני קונה חד פעמי...
בכפר הקרוב לבית שלי כלומר לביתר עילית כפר חוסן.....מחיר לחבילת כוסות 3.5 שח וגם זה הם אמרו לי שעכשיו העלו להם את המחיר לכן זה יקר..:)ואגב אם כבר חוסן או כל כפר אחר כדאי בחנות מכולת שיותר בפנים [אם זה לא מסוכן..לא אחריותי...;)]שמה פחות רגילים שיהודים באים בהמוניהם ופחות מקפיצים להם את המחיר...
טוב לא לכעוס אלי עכשיו שמסוכן להיכנס לכפר..פו זה לא נראה כ"כ מסוכן. אגב פעם הלכתי שם מחנות לחנות עם התינוק שלי ביד וערבי אמר לי בצחוק הלו פו זה לא גאולה:LOL:

אברומי 200

משתמש צעיר
טוב אז בשביל לא לעודד כניסה לכפרים..חשבתי על רעיון כזה
פשוט תפנו למוחמד שעובד באתר בניה הקרוב לבית שלכם שיעשה לכם בירור כמה עולה בכפר הכי זול והוא יקנה ויקבל דמי תיווך [קחו בחשבון שאולי הוא כבר הכניס את הדמי תיווך למוצר;)תבדקו אצל כמה מוחמדים והזול ביותר תגידו לו שיקנה ויביא לכם.

ירוקים

משתמש רשום
בכפר הקרוב לבית שלי כלומר לביתר עילית כפר חוסן.....מחיר לחבילת כוסות 3.5 שח וגם זה הם אמרו לי שעכשיו העלו להם את המחיר לכן זה יקר..:)ואגב אם כבר חוסן או כל כפר אחר כדאי בחנות מכולת שיותר בפנים [אם זה לא מסוכן..לא אחריותי...;)]
כנראה החברה שם עוד לא שמעו על מה שקורה, כי שמעתי מחבר שנכנס לאחד הכפרים באזור המרכז והמחירים שם היו כמעט כמו אצלנו

ירוקים

משתמש רשום
על משנת יוסף כבר נשפך מלא דיו (והקשות מקלדת).

ברור שאף אחד לא מכריח

ברור שכרגע הם מורידים את השוק החרדי כלפי מטה. או לפחות מחזיקים שהמחירים לא יזנקו יותר.

ברור שהכל שם כשר למהדרין מן המהדרין שמקובל על 99%9 .

שכהיום השירות לקוחות נותן אמון על כל תלונה רצינית (כמו ירקות ופירות מקולקלים, וכן שאר מוצרים ומקבלים זיכוי)

אבל ברור גם
שהם מרויחים טוב.
שאכן במקומות חדשים ושכונות חדשות לא נפתחות מכולות זולות, עקב שהציבור מרכז את הקניה במכירות כמו שהזכירו כאן (ובעיקר במשנת יוסף) ומה שכן נפתח אלו חנויות במחירי בית מרקחת ויותר.:(
שרשימת המוצרים זה בעצם מוצרים שבויים בקהל שבוי (חברתית /מעשית/ כי הילדים מבקשים.וכו'
שחייב שיהיה שיתוף פעולה עם הרשות המקומית וד"ל
הרבה מלל בהחלט, אבל עוד נקודת מבט:
אחרי שקראתי את התגובות של כולם הגעתי למסקנה שאין הבדל בין התחנות, יש הבדל בין האנשים.
אני גם מהאנשים שלא מדי מרוצה ממשנת יוסף, אבל אני יודע שזה תלוי בי, כי יש לי כמה חברים שמשוגעים על זה, וכולנו באותה תחנה.
מה לעשות, יש כאלו שמסוגלים לתכנן את עצמם תמיד מראש, כל שבוע לקנות מהמוצרים בדיוק כמה שצריך לקנות עד שהמוצר הספציפי הזה יגיע שוב. ויש כאלו שזה לא מתאים להם.
יש כאלו שבול עליהם לדעת שביום שלישי ב 7 בערב הם הולכים לקניה, ויש אנשים עם לו"ז משתנה שלפעמים נתקעים, או שהופכים את העולם להגיע וזה מעיק עליהם.
יש כאלו שעושים את כל הקניה במשנת יוסף, ויש כאלו שעושים הזמנה בשביל כמה מוצרים, וכשאלו חסרים הם מתחרטים שהם באו.
יש כאלו שהתחנה מתחת הבית שלהם, ויש כאלו שצועדים 10 דקות בשביל זה.
וגם: יש את אלה שהילדים שלהם הולכים למשנת יוסף ויש אלו אלו שהולכים בעצמם...:rolleyes:
אפשר להמשיך עוד, והעיקרון מובן: אף אחד לא מכריח את אף אחד לקנות איפה שלא מתאים לו.
כן מעצבן אנשים להתפתות לפרסומות מלהיבות ובסוף לגלות שזה לא מה שהם חפשו, לא נורא אחרי עוד פעמיים שהם יפלו באותו פח בדיוק, הם כבר ילמדו את הענין לחצי השנה הקרובה, וחוזר חלילה:D

הזגג

משתמש פעיל
כנראה החברה שם עוד לא שמעו על מה שקורה, כי שמעתי מחבר שנכנס לאחד הכפרים באזור המרכז והמחירים שם היו כמעט כמו אצלנו
אין הבדל בין כפר ערבי ישראלי לבין כל יישוב ישראלי יהודי.
ההבדל הוא בכפרים פלסטיניים -
שם לא חלים חוקי המס של מדינת ישראל.
כנראה שחברך נכנס לכפר ערבי - אך ישראלי, ומשכך ברור שאין שום הבדל.

איש פשוט אחד

משתמש פעיל
בכפר הקרוב לבית שלי כלומר לביתר עילית כפר חוסן.....מחיר לחבילת כוסות 3.5 שח וגם זה הם אמרו לי שעכשיו העלו להם את המחיר לכן זה יקר..:)ואגב אם כבר חוסן או כל כפר אחר כדאי בחנות מכולת שיותר בפנים [אם זה לא מסוכן..לא אחריותי...;)]שמה פחות רגילים שיהודים באים בהמוניהם ופחות מקפיצים להם את המחיר...
טוב לא לכעוס אלי עכשיו שמסוכן להיכנס לכפר..פו זה לא נראה כ"כ מסוכן. אגב פעם הלכתי שם מחנות לחנות עם התינוק שלי ביד וערבי אמר לי בצחוק הלו פו זה לא גאולה:LOL:
איפה החנות בחוסאן?
חיפשתי שם ח"פ ולא מצאתי!

אברומי 200

משתמש צעיר
איפה החנות בחוסאן?
חיפשתי שם ח"פ ולא מצאתי!
איפה החנות בחוסאן?
חיפשתי שם ח"פ ולא מצאתי!
עקרונית כנס לכל מכולת שם ותתמקח איתו [לא המכולת הראשונה שכל היהודים באים ודופקת להם מחיר בעיקר בפחיות קולה וסגריות...]אבל יש גם בחנות של הגז קצת אחרי התחת דלק מצד שמאל..תתמקח איתו כי הוא ינסה לקחת יותר ברגיל..

חיה .ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אם כבר מדברים על משנת יוסף
צריך גם לקחת את זה בחשבון...
Screenshot_20211118-083547_Gmail.jpg

A052

משתמש סופר מקצוען
לא לכולם יש את ה"שומרי שביעית" הזה.

חיים גולדהבר

משתמש פעיל
היום קניתי בבר כל חבילת צלחות קטנות 50 יחידות.
ב-9.90 ₪
פשוט לא יאומן כמה אפשר להרוויח על חשבון הלקוחות...

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
ראיתי שזה פורסם במענינים

אולי זה קבוצה מיוחדת של מזמינים בהידור כמו חזו"א ??

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה