יצא השער = המחיר של עד היום עם ההעלאה של צאר הצוררמי מחליט מה יקר מידי?
כל אדם מהישוב?
יש במרכזון של רובע ו' חנות פרח לי השם שלה אבל זה לא מחסני השוק אלא בצד החיצוני ליד מארק ושם מוכרים במחיר נורמלי כגון כוסות קרטון נראה בערך 6 ש"ח וכדו'. אני ינסה לברר פרטים.
לתועלת הציבור במודיעין עילית, יש עוד אנשים שמוכרים במחירים שפויים.
לדעתי, בעליית המחירים טמון תרגיל שיווקי מוצלח.
עכשיו מעלים את המחירים מאוד גבוה וכו', ובעוד כחודש/חודשיים יורידו את המחירים, כך כאשר יבוא הלקוח, הוא ירגיש שהוא הרויח משהו, וכמו"כ יכתבו במקום מחיר X גבוה, השבוע במחיר זול בטירוף y, שגם ככה יהיה יקר באופן יחסי.
אבל ככה מרויחים שבתת מודע של הלקוח, הוא מרגיש שהוא ניצח את המשווקים, וזה יותר זול וכו'.
קנינו כמויות.אני לא מצטערת שלא קניתי ולו בגלל שאין לי טיפת מקום לאחסן כאלו כמויות,
והאמת לא ראיתי טעם בכל ההתנפלות
מה שכן אבל ההפקעה של המחירים כיום זה הזוי, דעתי האישית שהמחירים ירדו מהר מאד
לא יהיה לזה ביקוש
גם מי שיקנה חבילת כוסות ב10 שקל לא ככ מהר יגמור אותה
כלל ידוע הוא שהונאה זה רק באופן שהמוכר או הקונה 'הונה' - שיקר את הצד השני לגבי מחיר החפץ או טיבוצריך לברר
אבל צורת וכללי המסחר השתנו
כך שמסתברא שגם הדין השתנה
מעניין אם יש פה מישהו שיודע?
כלל ידוע הוא שהונאה זה רק באופן שהמוכר או הקונה 'הונה' - שיקר את הצד השני לגבי מחיר החפץ או טיבו
אך אם בעל חנות מצהיר לדוגמא בכל מקום חבילת צלחות עולה 5 ש"ח ואני לוקח 20 אין בזה שום הונאה.
לדעת רוב הפוסקים כיום שכל אחד יודע את כיוון המחירים של מוצרים [בכל אופן מוצרי צריכה] ממילא לא שייך הונאה, כי אתה יודע מראש שאתה משלם יקר ומבחינת ההלכה אף אחד לא הכריח אותך לקנות.
יותר מזה, גם אם יש דין הונאה הרי ההלכה היא שהמקח חוזר, כלומר אתה יכול להחזיר את המוצר ולקבל כסף חזרה... מה הרווחת?
היום הייתי באחת הרשתות הגדולות, איש לא ניגש לח"פ, הסלים היו מלאים, מה שמעולם לא זכור לי, והחנות המתה קונים. היו מעל 5 קופות,(לא ספרתי... אבל היו יותר) ליד כולן השתרך תור מכובד...
אנשים לא כ"כ מהר ממהרים לקנות...
מי שצריך להסיק מסקנות , מאמינה שיסיק... אחרת יתקע עם מלאי סחורה...
לא כ"כ מהר משלמים כאלו מחירים.
יש גבול כמה משפחה ברוכת ילדים יכולה לשלם על ח"פ!תמיד המבחן מי ישבר ראשון.
יש גבול כמה משפחה ברוכת ילדים יכולה לשלם על ח"פ!
המחירים הזויים בכל קנה מידה!
נקנה מדיח !תמיד המבחן מי ישבר ראשון.
למדתי מחבר שאפשר להחביא את הכלים באמבטיה עד מוצ"שגם בשבת, אפשר להניח את הכלים בצד ולשטוף במוצאי-שבת.
למדתי מחבר שאפשר להחביא את הכלים באמבטיה עד מוצ"ש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: