מילוי מטורף: 1שמנת מתוקה עם פודינג וניל וגבינה עד למרקם הרצוי , מומלץ מאוד ומשדרג לזלף מעל הבלינצע ריבת חלבמחפשת מילוי חלבי לבלינצס.
תודה!
מילוי מטורף: 1שמנת מתוקה עם פודינג וניל וגבינה עד למרקם הרצוי , מומלץ מאוד ומשדרג לזלף מעל הבלינצע ריבת חלבמחפשת מילוי חלבי לבלינצס.
תודה!
וואו! באת לי בזמן!מגנום אוראו / תהילה אביטן
מהיום כבר לא קונים מגנום!
קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!
20 יחידות
החומרים:
לקרם:
גביע שמנת מתוקה
1/2 גביע מסקרפונה
150 גרם שוקולד לבן
140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.
2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.
3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.
4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.
5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.
6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.
7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.
8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.
9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.
10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.
11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.
צפה בקובץ המצורף 1374357
מסקרפונה זה סוג של גבינה.וואו! באת לי בזמן!
רק מה זה מסקרפונה?
ו-איך צילמת את הארטיק כזה יפהה?
וואו תודה בעיה ההכשר יש מסקרפונה??מגנום אוראו / תהילה אביטן
מהיום כבר לא קונים מגנום!
קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!
20 יחידות
החומרים:
לקרם:
גביע שמנת מתוקה
1/2 גביע מסקרפונה
150 גרם שוקולד לבן
140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.
2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.
3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.
4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.
5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.
6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.
7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.
8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.
9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.
10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.
11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.
צפה בקובץ המצורף 1374357
יש בהכשר רובין.וואו תודה בעיה ההכשר יש מסקרפונה??
אני מכינה כךמחפשת מילוי חלבי לבלינצס.
תודה!
יאמייי טנקיואנחנו מכינים אייס קפה מושחת:
2 כפות קפה
5 כפות שוקו
קופסת קצפת ריץ'
חצי חבילת פודינג וניל
2 כפות סירופ שוקולד
ליטר חלב
(כפית תמצית וניל- אופציונלי)
לערבב בבלנדר
לשים בבקבוק במקרר לכמה שעות ולערבב לפני ששותים.
יוצא מאוד מרוכז! אפשר להוסיף מים או חלב לכוס כששותים
טעים ממש!!
(מי שאוהב אפשר להוסיף קפה בטעמים נוספים)
תחליף עלוב.אם אין לך שמנת מתוקה אפשר גם קצפת צמחית להקציף עם כוס חלב
למה לא שמנת מתוקה?קופסת קצפת ריץ'
סלט גזר חייש לך רעיונות לסלטים ?
אשתדל בהמשך לכתוב עוד מתכונים לסלטים חלביים.@תתתתת תודה על המתכונים !!
יש לך רעיונות לסלטים ?
טריקולד חלבי 3 צבעים / בכוסיותאשמח למתכון לטריקולד
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: