חגים שבועות מתוקים- עוגות, קנוחים וכו'

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מעוניינת במוס טוב חלבי
מוס נוטלה מושלם / תהילה אביטן

קבלו את המתכון השווה הזה שניתן לעשות גם בגרסה פרווה. והטעם פשוט ממכר:)

הכמות מספיקה ל-8 כוסיות בינוניות.

החומרים:

לבסיס:


8 עוגיות "מן" בטעם קרמל

למוס נוטלה:

250 גרם ריצ' פרווה / שמנת מתוקה להקצפה

חצי כוס חלב / חלב סויה

3 כפות לוטוס

2 כפות ממרח נוטלה (או ממרח שוקולד)

לשכבת הבייגלה:

15 יחידות בייגלה עם מלח גרוס גס (ממולץ לצבוע את הבייגלה באבקת זהב מטאלי, מניחים בקופסא סגורה את הבייגלה עם מעט מהאבקה ומנערים)

לדיסקית שוקולד:

150 גרם שוקולד לבן

2 כפות ממרח לוטוס

לפיפטה:

2 כפות ממרח לוטוס

4 כפות חלב / חלב סויה

אופן ההכנה:

בסיס:


טוחנים את עוגיות הקרמל ומניחים בתחתית כל כוסית.

מוס נוטלה:

מקציפים את הריץ' / השמנת עם החלב, מוסיפים את הלוטוס והנוטלה ומערבבים במהירות נמוכה.

דיסקית שוקולד:

ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים את הלוטוס ומערבבים.

יוצקים לתבנית סיליקון בצורת ספירלה ומקפיאים.

לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית ויוצרים חור בכל ספירלה בעזרת צנטר מחומם.

פיפטה:

מערבבים את הלוטוס והחלב סויה עד קבלת תערובת אחידה.

ממלאים כל "טפטפת" בתערובת שקיבלנו.

מרכיבים את הכוסיות:

יוצקים מעל העוגיות מהמוס נוטלה עד כחצי מהגובה.

מעל המוס מניחים מעט מהבייגלה.

על כל כוסית מניחים דיסקית שוקולד ובחור שיצרנו מניחים את הפיפטה.

בהצלחה!




צפה בקובץ המצורף 1683485277996.jpeg
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תודה רבה
אשמח גם למשהו יותר קל ומהיר
תוכלי לעשות במקום הפירורי חמאה, ביסקווטים מוכנים עם חמאה.

מוס גבינה ודובדבן / תהילה אביטן

למוס:
2 שמנת מתוקה – 500 ג' בסך הכל

2 גבינה לבנה 9% – 500 ג' בסך הכל (אפשר גם גבינה 5%)

1 כוס סוכר

4 כפות פודינג וניל

100 ג' דובדבנים קפואים

מעט צבע מאכל ורוד-לבחירה

לפירורי חמאה:

50 ג' חמאה

50 ג' קמח תופח

50 ג' אבקת סוכר

אופן ההכנה:

במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הפודינג וניל ומקציפים.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
מרוקנים חצי מהכמות לקערה ושמים בצד.

יוצקים בעזרת שקית זילוף חצי מהכמות לתוך כוסיות אישיות, ומקפיאים.

מוסיפים לקערה ששמרנו בצד דובדבנים קפואים חתוכים לחתיכות גסות ומערבבים.

(אם בחרתם להוסיף צבע מאכל זה הזמן להוסיף אותו).

יוצקים את התערובת בעזרת שקית זילוף לתוך הכוסיות על התערובת הקפואה.

מכינים את הפירורים:

מערבבים את הקמח ואבקת סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים חמאה ומעבדים במעבד בפולסים (כלומר: בלחיצות קצרות ולא באופן רצוף), רק עד לקבלת תערובת של פירורים עבים.

מניחים בכל כוסית מעט מהפירורים.

מקפיאים ומגישים קר.
צפה בקובץ המצורף 1683485924907.jpeg
צפה בקובץ המצורף 1683485786317.jpeg
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כנאפה גבינות / תהילה אביטן

ניתן להכין מראש ולחמם שוב לפני ההגשה

מחבת בקוטר 26

החומרים:

350 גרם אטריות קדאיף (קפואות)

150 גרם חמאה מומסת

250 גרם גבינת ריקוטה קלאסית 5%

150 גרם גבינת טוב טעם

100 גרם גבינת מוצרלה (לא חובה)

50 גרם אבקת סוכר

1 כפית תמצית מי ורדים

1 כוס מים

1/2 כוס סוכר

להגשה:

100 גרם פיסטוק/ שקדים קצוצים

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את הגבינות ואבקת הסוכר ומניחים בצד

מבשלים בסיר קטן את כוס המים, תמצית מי הורדים והסוכר כ-15 דקות על להבה נמוכה.

מניחים את אטריות הקדאיף בקערה ושופכים מעל את החמאה המומסת.

מערבבים עם כפות הידיים כך שכל אטריות הקדאיף יספגו את החמאה.

מניחים חצי מכמות האטריות על מחבת חמה ומורחים את תערובת הגבינות.

מניחים מעל הגבינה את החצי השני של אטריות הקדאיף ומשאירים על המחבת כ- 5 דקות.

הופכים בזהירות לצד השני לכ- 5 דקות נוספות, עד שהאטריות הינן בצבע זהוב.

שופכים מעל את הסירופ.

מפזרים שקדים או פיסטוקים קצוצים מעל.
1683543451153.png
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עוגת גבינה פירורים בצנצנת אישית

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן


עוגת גבינה עם פירורים בטעם חמאה בצנצנת אישית זהו אחד הקינוחים הכי טעימים שיש.

תוכלו להנות ב-2 טעמים מגוונים בקלות ממש.

כמות: 6 צנצנות | דרגת הכנה: קל

החומרים:

לפירורים:

100 גרם (כחצי שרוול) פתיבר קלאסי

50 גרם חמאה



לתערובת הגבינה:


250 גרם שמנת מתוקה להקצפה

200 גרם גבינה לבנה 5%

100 ג' אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל איכותית

3 כפות פודינג


לקישוט:
לעוגת גבינה בנגיעות קרמל:

חצי צנצנת ריבת חלב
רבע כוס מים חמים

לעוגת גבינה בנגיעות אוכמניות:
חצי צנצנת מלית אוכמניות
רבע כוס מים חמים



אופן ההכנה:


שוברים את הפתיבר לפירורים קטנים.

ממיסים במיקרוגל את החמאה עד להמסה מלאה ומאחדים עם הפתיבר.

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר ומקציפים במהירות הגבוהה ביותר עד לקצפת תפוחה ויציבה.

מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.


לצנצנות קרמל:
מערבבים את הריבת חלב והמים עד איחוד.

מזלפים בדפנות כל צנצנת קישוטים לפי הטעם שלכם.
לצנצנות אוכמניות:
מערבבים את ריבת האוכמניות והמים עד איחוד.

מרכיבים:

לוקחים 2 כפות מכמות הפתיבר, מפזרים בתחתית כל צנצנת ומהדקים.
מזלפים את תערובת הגבינה במרכז,עד לחצי הגובה מזלפים מעט ריבת חלב או מלית אוכמניות (לאחר שהתקררו מעט ע"מ שלא יפילו את תערובת הגבינה) ומעל שוב את תערובת הגבינה.

מקשטים במה שרק תרצו.

זה הזמן שלכם לתת לילדים בסביבה לבוא לעזור לכם להפוך את הצנצנת ליצירה משלהם.

בתאבון!




טיפ טיפה טיפים:

-אפשר להשתמש בכל פתיבר או עוגיות שאתם אוהבים. (כן, גם ללא גלוטן)

-אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס
 

קבצים מצורפים

  • צנצנות גבינה אישיות+לוגו.jpg
    8.6 MB · צפיות: 261

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה
אשמח גם למשהו יותר קל ומהיר
שמנת מתוקה מוקצפת עם שוקולד מומס= מוס.
אפשר שוקולד חלב/לבן/מריר.
אפשר קפה/פקאן מסוכר טחון/ברס/פירורי עוגיות או וופלים/שוקולד מגורר/פודינג וניל/ריבת חלב/תות מרוסק/פירות יער/אפרסק או אננס שימורים, חתיכות או מרוסק.../חמאת בוטנים/חלבה מגוררת/נוגט
בקיצור, כל מה שעולה בדעתך.
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
שקשוקה של מסעדות-תהילה אביטן

מתאים ל-2 מנות

ממליצה לכם להכפיל כמויות כי זו השקשוקה הכי טעימה שטעמתם!​

החומרים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות-לבחירה

3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות

1 גמבה חתוכה לקוביות

3 כפות רסק עגבניות

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה/חריפה,

רבע כוס מים

2-3 ביצים שלמות



אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום העגבניות, והגמבה ומבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות.

מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.

מכסים את המחבת ומנמיכים את האש וממתינים עד שהגמבה והעגבניות מתרככות.

יוצרים גומות בשקשוקה ומכניסים בהם את הביצים.

מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות מבחוץ ורכות מבפנים.

(ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם).

מגישים עם באגט חם וטובלים אותו בביצה הרכה.

בתאבון!


1683632033741.jpeg
 

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שקשוקה של מסעדות-תהילה אביטן

מתאים ל-2 מנות

ממליצה לכם להכפיל כמויות כי זו השקשוקה הכי טעימה שטעמתם!​

החומרים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות-לבחירה

3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות

1 גמבה חתוכה לקוביות

3 כפות רסק עגבניות

מלח,פלפל,פפריקה מתוקה/חריפה,

רבע כוס מים

2-3 ביצים שלמות



אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום העגבניות, והגמבה ומבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות.

מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.

מכסים את המחבת ומנמיכים את האש וממתינים עד שהגמבה והעגבניות מתרככות.

יוצרים גומות בשקשוקה ומכניסים בהם את הביצים.

מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות מבחוץ ורכות מבפנים.

(ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם).

מגישים עם באגט חם וטובלים אותו בביצה הרכה.

בתאבון!


צפה בקובץ המצורף 1371761
אלופה!!!
כל המתכונים נראים פצצה!
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כדורי פררו רושה

החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.

ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!


normal_5fe0c410a4f2a.jpg

צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
מה אפשר לשים במקום חמאת קקאו?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מה אפשר לשים במקום חמאת קקאו?
הייתי ממליצה לך לקנות חמאת קקאו, זה גורם לציפוי להתקשות ונראה מהמם.
תוכלי להחליף ל:40 גרם שמנת צמחית או 30 גרם שמן זית (לא מרגישים את הטעם שלו, ואגב, הוא מעולה במקום מרגרינה.)
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
@תתתתת
את מתכונאית במקצועך?
איפה את מפרסמת את המתכונים שלך?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מתכון לרולדה חלבית טעימה
שכל אחת יכולה להכין!!!!
הכי פשוט הכי טעים

לרולדה:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
4 כפות קמח
2 כפות שמן

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות פודינג וניל

לציפוי:
קצפת ומעליה מה שיש בבית
ריבת חלב/שוקולד חום-לבן/כדורי קליק ועוד

אופן ההכנה:
מקציפים ביצים ומוסיפים סוכר
מוסיפים את שאר החומרים
אופים בתבנית גדולה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
10-12 דקות
ומיד כשמוציאים מהתנור, לגלגל על הצד הקצר שיישאר סגור לקבל צורה של רולדה אני שמה גומיה מכל צד (כמו טופי)
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים את החלב והפודינג
פותחים את הרולדה, מורחים, מגלגלים בחזרה, מצפים, ובתיאבון!

בהצלחה!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
כדורי פררו רושה

החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.

ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!


normal_5fe0c410a4f2a.jpg

צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
אפשר עוגיות אוראו במקום מוופלים??? דחוף אני באמצע
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה