השמיים הם הגבול
משתמש פעיל
מעוניינת במוס טוב חלבי
מוס נוטלה מושלם / תהילה אביטןמעוניינת במוס טוב חלבי
תוכלי לעשות במקום הפירורי חמאה, ביסקווטים מוכנים עם חמאה.תודה רבה
אשמח גם למשהו יותר קל ומהיר
שמנת מתוקה מוקצפת עם שוקולד מומס= מוס.תודה רבה
אשמח גם למשהו יותר קל ומהיר
אלופה!!!שקשוקה של מסעדות-תהילה אביטן
מתאים ל-2 מנות
ממליצה לכם להכפיל כמויות כי זו השקשוקה הכי טעימה שטעמתם!
החומרים:
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום כתושות-לבחירה
3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות
1 גמבה חתוכה לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה/חריפה,
רבע כוס מים
2-3 ביצים שלמות
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את השום העגבניות, והגמבה ומבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות.
מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.
מכסים את המחבת ומנמיכים את האש וממתינים עד שהגמבה והעגבניות מתרככות.
יוצרים גומות בשקשוקה ומכניסים בהם את הביצים.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות מבחוץ ורכות מבפנים.
(ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם).
מגישים עם באגט חם וטובלים אותו בביצה הרכה.
בתאבון!
צפה בקובץ המצורף 1371761
מה אפשר לשים במקום חמאת קקאו?כדורי פררו רושה
החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס
אופן ההכנה:
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.
ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!
צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
הייתי ממליצה לך לקנות חמאת קקאו, זה גורם לציפוי להתקשות ונראה מהמם.מה אפשר לשים במקום חמאת קקאו?
אפשר עוגיות אוראו במקום מוופלים??? דחוף אני באמצעכדורי פררו רושה
החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס
אופן ההכנה:
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.
ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!
צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
עדיף גביעי גלידה שבורים.אפשר עוגיות אוראו במקום מוופלים??? דחוף אני באמצע
פחחח זה רק מנת פתיחה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: