מגנום אוראו / תהילה אביטן
מהיום כבר לא קונים מגנום!
קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!
20 יחידות
החומרים:
לקרם:
גביע שמנת מתוקה
1/2 גביע מסקרפונה
150 גרם שוקולד לבן
140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.
2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.
3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.
4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.
5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.
6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.
7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.
8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.
9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.
10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.
11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.
צפה בקובץ המצורף 1374357