חגים שבועות מתוקים- עוגות, קנוחים וכו'

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מגנום אוראו / תהילה אביטן

מהיום כבר לא קונים מגנום!

קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!

20 יחידות

החומרים:

לקרם:

גביע שמנת מתוקה

1/2 גביע מסקרפונה

150 גרם שוקולד לבן

140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)



לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

4 כפות שמן



אופן ההכנה:

1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.

2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.

3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.

4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.

5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.

6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.

7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.

8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.

9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.

10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.

11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.


1683837058241.jpeg
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מגנום אוראו / תהילה אביטן

מהיום כבר לא קונים מגנום!

קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!

20 יחידות

החומרים:

לקרם:

גביע שמנת מתוקה

1/2 גביע מסקרפונה

150 גרם שוקולד לבן

140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)



לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

4 כפות שמן



אופן ההכנה:

1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.

2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.

3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.

4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.

5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.

6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.

7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.

8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.

9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.

10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.

11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.


צפה בקובץ המצורף 1374357
וואו! באת לי בזמן!
רק מה זה מסקרפונה?
ו-איך צילמת את הארטיק כזה יפהה?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

דסי גרינברגרר

משתמש צעיר
מגנום אוראו / תהילה אביטן

מהיום כבר לא קונים מגנום!

קבלו את המגנום עם המרקם המשגע הזה!

20 יחידות


החומרים:

לקרם:

גביע שמנת מתוקה

1/2 גביע מסקרפונה

150 גרם שוקולד לבן

140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)



לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

4 כפות שמן




אופן ההכנה:

1. בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.

2. מעבירים ל-4 שעות במקרר או שעה במקפיא.

3. מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.

4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.

5. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.

6. נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.

7. מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.

8. מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.

9. מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.

10. טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.

11. מקפיאים לשעה לפחות ואוכלים בתאבון.



צפה בקובץ המצורף 1374357
וואו תודה בעיה ההכשר יש מסקרפונה??
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אנחנו מכינים אייס קפה מושחת:

2 כפות קפה
5 כפות שוקו
קופסת קצפת ריץ'
חצי חבילת פודינג וניל
2 כפות סירופ שוקולד
ליטר חלב
(כפית תמצית וניל- אופציונלי)

לערבב בבלנדר
לשים בבקבוק במקרר לכמה שעות ולערבב לפני ששותים.

יוצא מאוד מרוכז! אפשר להוסיף מים או חלב לכוס כששותים

טעים ממש!!

(מי שאוהב אפשר להוסיף קפה בטעמים נוספים)
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
מחפשת מילוי חלבי לבלינצס.
תודה!
אני מכינה כך
פשוט והכי טעים לטעמי:
גבינה רגילה
פודינג וניל
אבקת סוכר
להוסיף אבקת סוכר ופודינג לפי בטעם.
ברור לי שעם שמנת מתוקה יוצא זול יותר
אבל הרבה פחות מוצלח לטעמי.
 

גרפיקאית מתנסה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אנחנו מכינים אייס קפה מושחת:

2 כפות קפה
5 כפות שוקו
קופסת קצפת ריץ'
חצי חבילת פודינג וניל
2 כפות סירופ שוקולד
ליטר חלב
(כפית תמצית וניל- אופציונלי)

לערבב בבלנדר
לשים בבקבוק במקרר לכמה שעות ולערבב לפני ששותים.

יוצא מאוד מרוכז! אפשר להוסיף מים או חלב לכוס כששותים

טעים ממש!!

(מי שאוהב אפשר להוסיף קפה בטעמים נוספים)
יאמייי טנקיו:p:)
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש לך רעיונות לסלטים ?
סלט גזר חי

החומרים:

10 גזר מגורד גס

בצל ירוק או פטרוזיליה

חצי כוס קשיו קלוי

1/2 כוס שמן

1/2 כוס חומץ

1 כף סוכר חום

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום כתוש

כף חרדל (מומלץ חרדל גרגירים דיג'ון)

אופן ההכנה:
לערבב את הרוטב לשפוך על הגזר, לפזר מעל בצל ירוק או פטרוזליה ומעל קשיו קלוי.



סלט טאבולה

החומרים:
1.5 כוסות בורגול דק
2 כוסות מים רותחים
1 צרור פטרוזיליה
3 עגבניות גדולות
3 גבעולי בצל ירוק
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
כפית מלח דק
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:
  1. שמים את הבורגול והמים הרותחים בקערה,מערבבים, מכסים במגבת ומשרים כ-15 דקות, עד שכל המים נספגים.
  2. חותכים דק דק את הפטרוזיליה, העגבניות והבצל ירוק.
  3. מוסיפים את הירקות ועשבי התיבול לקערת הבורגול.
  4. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.



סלט חסה וקריספי בטטה – תהילה אביטן​

החומרים:
2 בטטות
לבבות חסה סלנובה טרייה (אפשר גם חסה רגילה)
10 עגבניות שרי
1 בצל ירוק חתוך לחצאי טבעות
1 מלפפון חתוך לטבעות
חצי כוס זיתים שחורים / ירוקים (לאוהבים)

לרוטב ויניגרט –
כף גדושה של חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן
1 שן שום קצוצה
צרור עלי כוסברה
חצי תפוז

אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות ועם קולפן חותכים פורסים לפרוסות דקות.
מחממים שמן לטיגון עמוק את הבטטות ומטגנים עד להזהבה.

מערבבים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. ומפזרים מעל את הבטטות.

טוחנים במוט בלנדר את רכיבי הרוטב ושופכים על הסלט.
ניתן לגרד מעל הסלט גבינת פטה עיזים / גבינה בולגרית.

ויש גרסה ל"דיאטטים: ---
בתמונה לא טיגנתי את הבטטות, חתכתי לרצועות דקות שמתי בתבנית עם מעט שמן זית וסילאן, כ25 דקות על 200 מעלות.
1682965641246.jpg






סלט שומר

3 ראשי שומר

מיץ מ-3 לימונים

3 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

פטרוזיליה קצוצה


חותכים את השומר לפרוסות דקות ומכניסים הכל לקערה גדולה.
ואז שוטפים היטב את השומר.
מכניסים לקערה את שאר הרכיבים, ומערבבים.

נשמר במקרר לפחות ל3 ימים.
 

קבצים מצורפים

  • 1684052250961.gif
    1684052250961.gif
    42 ביטים · צפיות: 118

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

BKS

משתמש מקצוען
אשמח למתכון לטריקולד
תודה
טריקולד חלבי 3 צבעים / בכוסיות

להקציף 4 חלבונים+ חצי כוס סוכר
להקציף בקערה אחרת 2 שמנת מתוקה,
לאחד את שני הקצפות,
לחלק ל-3, ולהוסיף לכל חלק חבילת שוקולד, לבן חלבי, חום חלבי,
(השוקולד קובע את הטעם אני שמתי שוקולד שמרלינג.)
למריר אני הוספתי בערך כף קפה(המסתי עם השוקולד) וזה משדרג ברמות,
להקפיא בערך חצי שעה בין שכבה לשכבה שלא יתערבב,
לשמור במקרר,
בתאבון!!!!
 

saralulu

משתמש מקצוען
אולימ ישהי שמרה את המתכונים החלביים של עיתון ׳לבית׳ של המבשר? של שנה שעברה...
כמה שבועות לפני החג הם פירסמו מתכונים שהיו נראים ממש שווים!
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
וופל בלגי שחיתות / תהילה אביטן
כמובן שלא מומלץ להכין מראש...

כ-6 מנות

החומרים:

2 ביצים

1 כוס חלב

50 גרם חמאה מומסת

רבע כוס סוכר

1.5 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

אופן ההכנה:

טורפים בקערה בעזרת מוט בלנדר ביצים עם חלב, חמאה וסוכר.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.

משמנים מכשיר וופל בלגי במעט חמאה יוצקים מהבלילה עד לגובה המתאים.

מחכים כ-5 דקות עד שהוופל זהוב משני צידיו.

מגישים חם!

הצעות להגשה:

קצפת חלבית

שוקולד חלב/לבן

ריבת חלב

וסתם..כל מה שבא לכם!

תתפנקו!
 

קבצים מצורפים

  • וופל בלגי..jpg
    KB 784.9 · צפיות: 159

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה