מה זה קרם רושה? (לקרם פררו יש הסבר במרווה...)קרם רושה במקום קרם פררו
מה זה קרם רושה? (לקרם פררו יש הסבר במרווה...)קרם רושה במקום קרם פררו
שם אחד מני רבים לקרמים שמכילים אגוזי לוז וקקאו.מה זה קרם רושה? (לקרם פררו יש הסבר במרווה...)
זה נראה אותו רעיון של הקרם פררו אבל בגירסא פרווה.מה זה קרם רושה? (לקרם פררו יש הסבר במרווה...)
מקפיצה,בהשראת הפרלינים שהעלו פה, מצרפת פרלינים מדהימים (לא יאמינו לכם שזה פרווה..!)
מתאים מאד כתוספת למגש קינוחים בארוחת החג הבשרית
והנה המתכון:
1 ח' שוקלד מריר +3 כפות שמן+3 כפות אבקת נוגט (ממיסה במיקרוגל או בבן מארי)
קערה מרסקת חבילת גליליות בטעם אגוזים
שופכת את השוקולד לקערה עם הגליליות
יוצקת לצורות
מניחה חצי שעה במקפיא
אפשר ל"קשקש" עם שוקולד לבן מעל בשביל שדרוג
אנסה בהמשך להעלות תמונות...
איך בדיוק?להמיס את השוקולד ולהוסיף את שאר החומרים
@פוטו טופאיך בדיוק?
עם השמן להמיס או בלי
ותני טיפ תכלס איך ממיסים שוקולד שיהיה טוב!
אני באמצע להכין אותם עכשיוכדורי גבינה חלביים
2 כוסות ביסקוויטים מפוררים
חצי כוס סוכר
חצי חבילה חמאה (50 גר')
250 גרם גבינה
1 סוכר וניל
לערבב את החומרים , ליצור כדורים
לגרד על צלחת שוקולד חלבי
ולגלגל את הכדורים על הצלחת עם השוקולד המגורד עד לעיטוף
( הכי קל להוזיז את הצלחת הלוך ושוב )
להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה .
אף אחדאני באמצע להכין אותם עכשיו
והחמאה עדיין גושים וערבבתי בהתחלה ביד אח"כ עם מיקסר ידני החלק המערבב (לא המקציף)
מה יהיה ?זה אמור לצאת קצת גושים החמאה? אם לא אז איך בדיוק
דחוף חיבת תשובה
ואם לא @פוטו טופ אז אולי מישהי שהכינה את כדורי גבינה האלה
אני באמצע להכין עכשיו חייבת לדעת:פרלינים חלביים משובחים במיוחד .
250גרם שוקול לבן חלבי
2 כפות שמן
70 גרם פיסטוק לא קלוי , פוק לפרורים גסים
3 כפות עוגיות לוטוס דפוק גס
להמיס את השוקולד ולהוסיף את שאר החומרים
ניתן ליצוק לתוך תבנית כדורים
להקפיא
זהירות, ממכר (עדיף להיות בשריים) צפה בקובץ המצורף 655128צפה בקובץ המצורף 655130
לכמה כדורים זה מספיק?פרלינים חלביים משובחים במיוחד .
250גרם שוקול לבן חלבי
2 כפות שמן
70 גרם פיסטוק לא קלוי , פוק לפרורים גסים
3 כפות עוגיות לוטוס דפוק גס
להמיס את השוקולד ולהוסיף את שאר החומרים
ניתן ליצוק לתוך תבנית כדורים
להקפיא
זהירות, ממכר (עדיף להיות בשריים) צפה בקובץ המצורף 655128צפה בקובץ המצורף 655130
לא מאמינה!!!!!
גביניות זה לביבות גבינה?מחפשת מתכון לגביניות.
יש מישהי?
לא, אלו מעטפות גבינה מבצק שמרים, לעיתים מדופף ממולאות במילוי גבינה מתוקגביניות זה לביבות גבינה?
לברוכי קופטייל, אליפות!!!!מחפשת מתכון לגביניות.
יש מישהי?
לא. זה דעלקאלאך. צירפתי מתכון מדהים.גביניות זה לביבות גבינה?
סליחה גם חמאעה וגם מרגרינה?איזה אשכול כיפי,
והנה מתכון הדגל שלי-
עוגת גבינה וריבת חלב משובחת במיוחד- כל מי שהכינה פעם-התמכרה
לתערובת הגבינה:
- 400 גר' ביסקוויטים טחונים
- 1 חב' חמאה
- חצי חבילת מרגרינה מחמאה
- מעבדים לבצק ושוטחים בתבנית
- מורחים על הבצק בנדיבות ריבת חלב-בערך חצי קופסא
- גבינת טוב-טעם 400 גר'
- גבינה 9% 250 גר'
- 1/2 כוס סוכר
- 2 ביצים שלמות
- כוס חלב
- 2 כפות קורנפלור / קמח תפו"א
- 1 שמנת חמוצה
- סוכר וניל
- לערבב היטב, לשפוך לתבנית, לזלף מלמעלה ריבת חלב בצורות שונות- הכיף הוא שהריבה גמישה ואפשר להזיז אותה בעדינות עם קיסם עד לקבלת ה"ציור" הרצוי
לאפות שעה בדיוק בתנור מחומם מראש על 150°, לאחמ"כ להשהות בתנור כבוי כרבע שעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: