מתכון טוב לדעלקאלך, בצק פריך, יש?
מתכון טוב לדעלקאלך, בצק פריך, יש?
אין סיבה לזה חוץ מקליעה לא נכונההכנתי פס שמרים גבינה ויצא לא סימטרי-בצדדים יצא צר ובאמצע רחב
איך אפשר להכין את העגוה שתהיה סימטרית?
אבל איך אפשר שהמלית תהיה באופן שווה לאורך כל הפס?אין סיבה לזה חוץ מקליעה לא נכונה
אם הבצק מרודד למלבן מדוייק
והמלית במרכז באופן שווה לאורך כל הפס.
הקליעה מהצדדים מדוייקת
אין שום סיבה לזה
מה שיכול לעזור זה אפיה בתוך תבנית אינגליש כי אז העוגה מתפשטת לצורה אחידה בתפיחה באפיה
זה תלוי בךאבל איך אפשר שהמלית תהיה באופן שווה לאורך כל הפס?
אני אומרת שאפילו עם מורחים את המלית ישר זה לא ממש ממש סימטרי בצדדים-זה לא מלבן מדוייקזה תלוי בך
את מניחה אותה לאורך הפס.
לא הבנתי את השאלה
למה?אני אומרת שאפילו עם מורחים את המלית ישר זה לא ממש ממש סימטרי בצדדים-זה לא מלבן מדוייק
כי המלית נוזלית היא לא מוצקלמה?
לוקחים מרית ומורחים בצורה מדוייקת, לפחות כמעט מדוייקת
אפשר לראות את כל הפסים שהועלו באשכול השמרים גבינה שפתחי. כולם יפי ממש. סימטריים
לא יודעת איזה מתכון הכנתכי המלית נוזלית היא לא מוצק
אני לא מכירה את המתכוןזה לא היה ממש נולי אבל גם לא ממש מוצק הכנתי את המתכון הזה:
צמת שמרים גבינה ושוקולד לבן - עוגיו.נט
צמת שמרים זהובה, רכה וטעימה במילוי קרם גבינה עשיר ושוקולד לבן. פינוק חורפי מושלם ליד כוס קפה או תה או לארוחת בוקר מתוקה בימים הקרים.www.oogio.net
גבינת טוב טעםאני לא מכירה את המתכון
לא ניסיתי
אז קשה לי לומר
לרוב המתכונים שלה מצויינים
באיזו גבינה השתמשת?
מוזר מאוד.גבינת טוב טעם
גבינת טוב טעם
אחותי ניסתה את המלית הזו לפני מספר חודשים ודווקא יצא לה טוב.מוזר מאוד.
הכנתי עם הילדים עוגת גבינה משולשת ממרווה, עם קרם רושה במקום קרם פררו.במסגרת פעילות עם הילדים במטבח (שם מפוצץ ל:"החלטתי להרפות ולתת להם להשתתף") הכנו את העוגה הזו:
הילדים ממליצים בחוםעוגת פירמידה ביסקוויטים - עוגיו.נט
מחפשים מתכון לעוגת ביסקוויטים בטעם של פעם? קבלו עוגת פירמידה ביסקוויטים בניחוח נוסטלגי עם ביסקוויטים, קרם וניל עשיר וציפוי שוקולד מבריקwww.oogio.net
האמת שהילדים השתמשו במתכון שבמרווה כדי לראות את השלבים בפרוטרוט אז תודה שהזכרת.הכנתי עם הילדים עוגת גבינה משולשת ממרווה, עם קרם רושה במקום קרם פררו.
יצא מעולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: