סוריייי:אקליירים - ואין לזוז ממה שכתוב!!
המוצרים:
1 1/3 כוסות מים (320 מ"ל)
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
2 כפות גדושות סוכר (40 ג"ר)
1 קורט מלח
1 1/3 כוסות קמח (190 ג"ר)
4-5 ביצים.
מילוי קצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות אבקת סוכר (20 ג"ר)
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג ווניל (30 ג"ר)
אופן ההכנה:
* להרתיח בסיר מים, שמן, סוכר ומלח, כאשר מבעבע חזק, להוסיף בבת אחת קמח כדי למנוע היווצרות גושים.
* לבחוש מהר עד שהתערובת נפרדת מהסיר ומהתחתית.
* מעבירים את הבלילה לקערת מיקסר, עם מערבל II גיטרה
* מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה, רק לאחר שביצה נבלעה ונטמעה, מוסיפים את הבאה, עד לעיסה מוצקה.
* לוקחים מהעיסה לשקית זילוףעם כוכב גדול וקורצים עיגול בצורה סיבובית עד למעלה על תבנית עם נייר אפיה.
* אופים בתנור שחומם מראש על חום 160 מעלות במשך 25 דק' לא לפתוח באמצע בכלל!!!
עד שרואים מהזכוכית שיש אדים והכל אפוי. והפחזניות מתנתקות מנייר האפיה.
* להקציף קצפת יציב ולהוסיף סוכר ופודינג וניל.
ולאחר שמתקרר למלאות ע"י צנטר פס לתוכו מלית עד שמרגישים שהפחזניה כבדה יותר.
3 קופסאות של 250 גרםאיזה גודל קופסאות גבינה?
בעמוד 1 יש פרלינים.מתכון שצריך בשבילו שוקולד לבן עם שברי עוגיות
קניתי 3 חבילות שאין מה לעשות איתם....
למי יש מתכון?????
אני מכירה המון חלביות בטעם מאכזב.ראית לאחרונה גליליות חלביות? ספרי לי איפה.
כבר הרבה שנים אני מחפשת. מוצאת רק גליליות פרווה בטעם מאכזב
מחפשת מתכון של סופלה גבינה ללא קמח במלית ריבת חלב שהיה פעם בקראט.
אשמח אם יעלה כאן
תודה
סופלה גבינה
חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.
רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.
הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.
יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.
רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%
מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק
ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.
מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.
הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.
כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.
האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.
מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
צפה בקובץ המצורף 658073
לערבב בלי הקצפהמה הכוונה לערבב את כל החומרים? להקציף?
הכנתי היום על בסיס פאי מוכן,תבנית ח"פ מלבנית רגילה לעוגה
או תבנית עגולה קוטר 26 ס"מ
לא נראה לי שילך בסיס פאי מוכן כי הכל נאפה יחד-הבסיס עם המילוי והציפוי, בסיסי הפאי המוכנים אפויים כבר, לא?
מצאתי פהמחפשים מתכון לחיתוכיות בסקוויטים עם חמאת בוטנים
עוקץ הדבורה?מחפשת מתכון לרולדה עם ריבת חלב,
מכירות?
טעמתי פעם משהו מטורף,
ואני חולמת להכין רולדה משובחת...
בכל מקום יש חלבי.ראית לאחרונה גליליות חלביות? ספרי לי איפה.
כבר הרבה שנים אני מחפשת. מוצאת רק גליליות פרווה בטעם מאכזב
אותה הגברת - בשינוי אדרתאני מכינה רולדה בסיסית ממתכון של עוגיונט:
4 ביצים מופרדות
2 כפות שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כפית תמצית וניל
1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב.
2. לטרוף חלמונים שמן ותמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול.
3. לרפד תבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה לשטח באופן שווה.
4. חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהעוגה זהובה. כשהעוגה יוצאת מהתנור לגלגל אותה עם הנייר אפיה
על הרולדה אני מורחת שכבת ריבת חלב
ועליה שמנת מוקצפת + פודינג וניל
מגלגלת לרולדה.
מורחת על הרולדה המגולגלת שכבת ריבת חלב
ומעל מזלפת שוקולד לבן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: