יש גם גרנולה מעל.אני מחפשת מתכון לכוסיות שמנת מתוקה עם בסיס של בצק-פרורים
יש למשהי???
אני הכנתי כוסיות שהבסיס היו עוגיות חמאה מפוררות,
או עוגיות לוטוס
יש גם גרנולה מעל.אני מחפשת מתכון לכוסיות שמנת מתוקה עם בסיס של בצק-פרורים
יש למשהי???
לא צריך לעלות הרבהזה עלה לי ממש קצת
עוד לא טעמתי ... מריח ממש טוב אבל.
תודה רבה.
ב"הטעמתי עכשיו, יצא טעים מאוד!!
תודה רבה!!
בעוגות גבינה ממש כך - צריך לומר ב"ה!
ברורבעוגות גבינה ממש כך - צריך לומר ב"ה!
יש מצב לעלות מתכון?
חסום לי
אחיותיי ואני מכינות את המתכון הזה.מחפשת מתכון לרולדה עם ריבת חלב,
מכירות?
טעמתי פעם משהו מטורף,
ואני חולמת להכין רולדה משובחת...
אחיותיי ואני מכינות את המתכון הזה.
טעים ומאד קל להכנה!
אני לפעמים ממירה את הדבש בסוכר.
עוגת רולדה במילוי קרם - מתכון מהיר ומנצח
מתכון לרולדה במילוי קרם (ריבת חלב, וניל או שוקולד) שמכינים בקלות ומהירות עם אפיה קצרה.www.10dakot.co.il
יש מצב את מעלה את המתכון?
חסום לי,
תודה!
[/QUOTE/]
מתכון לרולדה במילוי קרם (ריבת חלב, וניל או שוקולד) שמכינים בקלות ומהירות עם אפיה קצרה.|אפרת סיאצ'י| מתכונים בעשר דקות.
עוגת רולדה
מצרכים:
עוגת רולדה:
3 ביצים
חצי כוס (100 ג') סוכר
2 כפות (40 ג') דבש
2 כפות (20 מ"ל) מים פושרים
2 כפות (16 ג') שמן
3/4 כוס (105 ג') קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה
לקרם המילוי:
מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ"ל)
חבילת אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל/ שוקולד/ ריבת חלב (80 גרם)
שליש כוס (80 מ"ל) חלב (לפרווה ניתן לשים חלב סויה, חלב קוקוס או רבע כוס מים קרים)
לציפוי:
כף מלאה (25 ג') ממרח ריבת חלב / לוטוס/ שוקולד
כף (10 מ"ל) מים
*במקום ממרח ניתן להמיס 40 גרם שוקולד מריר + כף שמן.
אופן הכנה:
הכנת העוגה:
–מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים אותה היטב באופן אחיד.
-מקציפים בעזרת מיקסר את הביצים במשך כחצי דקה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף במשך 3-4 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
-מוסיפים דבש, מים ושמן ומערבבים. בסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
-יוצקים את התערובת על נייר האפיה המשומן ומשטחים על כל התבנית באופן שווה.
-מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
-מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר במשך כ-2 דקות. לאחר מכן מגלגלים לרולדה יחד עם נייר האפיה. מצננים במשך כ-25 דקות.
הכנת קרם:
-מקציפים בקערה את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מכניסים למקרר עד שהעוגה מתקררת.
הכנת הרולדה:
מיישרים את הרולדה, מוציאים 3 כפות גדושות של קרם לקערה נפרדת (בקרם נשתמש אח"כ לציפוי העוגה). את יתרת הקרם מורחים על העוגה באופן אחיד. מגלגלים בעדינות לרולדה והפעם ללא נייר האפיה. חותכים את הרולדה בשני הקצוות למראה יפה יותר (זאת ההזדמנות לטעום )
-מורחים בחלק העליון של הרולדה קרם (הכוונה ל-3 הכפות שהשארנו בצד).
-ממיסים כף ממרח עם כף מים, מערבבים היטב ומזליפים מעל העוגה פסים.
-מכסים את הרולדה ומכניסים אותה למקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
אשמח גם לשמועאפשר בבקשה לציין מה טוב בהקפאה? מה אפשר להכין כבר עכשיו?
יעזור גם באשכול המקביל המלוח
מצרכים:יש מצב את מעלה את המתכון?
איך את עושה שוקולד לציפוי? עם שמנת מתוקה?זילוף הייתי נשארת בזילוף לבן.
לא. רק שוקולד עם מעט מאוד שמן.איך את עושה שוקולד לציפוי? עם שמנת מתוקה?
תודה. עזרת לי.לא. רק שוקולד עם מעט מאוד שמן.
ולפעמים רק שוקולד
@hbecker עשיתי עכשיו את הבלינצ'ס במלית אוכמניות יצא מושלם! טעים בטירוף! הכפלתי כמויות והחבאתי מהר במקרר שישאר לשבועות...
תודה רבה רבה!!!!
דרך אגב עשיתי במכשיר בלינצ'ס והכמות של המלית הספיקה לי ל2 כמויות של הבלינצ'ס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: