ההזמנות שלי > צפה בפרטי ההזמנה > סכסוכים פתוחים.
בהתחלה באמת לא ניתן לפתוח, אבל לא צריך לחכות שייגמר זמן ההגנה,
נסו לפתוח, ובחרו באפשרות ש"החבילה הוחזרה למוכר".
ההזמנות שלי > צפה בפרטי ההזמנה > סכסוכים פתוחים.
בהתחלה באמת לא ניתן לפתוח, אבל לא צריך לחכות שייגמר זמן ההגנה,
נסו לפתוח, ובחרו באפשרות ש"החבילה הוחזרה למוכר".
בחרו בסיבה לסכסוך שהחבילה הוחזרה, ולא שזמן ההגנה אוזל.
פתחתי סכסוך על 2 החבילות, ורשמתי בסיבה של 1 שהחבילה הוחזרה ועל החבילה השניה כנראה נפתח לי בטעות על זמן ההגנה.בחרו בסיבה לסכסוך שהחבילה הוחזרה, ולא שזמן ההגנה אוזל.
תנסו לפתוח שוב. לא נותן לכם?פתחתי סכסוך על 2 החבילות, ורשמתי בסיבה של 1 שהחבילה הוחזרה ועל החבילה השניה כנראה נפתח לי בטעות על זמן ההגנה.
האם ניתן לשנות עכשיו??
הוא וודאי יכול לתבוע, אם הגיעה קופסה ריקה.@הכלבויניק
שמעת משהו כזה פעם האם זה נכון
שמעתי מחבר שהזמין אורגן וזה הגיע לארץ קופסא ריקה והוא לא יכל לתבוע אותו זה נכון?
אם המוכר שם אורגן אחר אפשר לתבוע? או אם אין בכלל אורגן בקופסא אפשר לתבוע?
זה אומר שצריך לחכות כמה ימים, עד שהמוצר מקבל מס' מדף ..............................מה זה אומר?
צפה בקובץ המצורף 1038139
תערוך ותתיג את @הכלבויניק כדי שישים לב לפוסטבקשת עזרה!! בקשת עזרה!!
הזמנתי מוצר די יקר ב-11/11, והמוצר לא הגיע. לאחר חיפוש - מצאתי את זה באתר של צ'יטה כשזה בשלב הביטחון.
שאלתי אותם בצ'אט מה זה אומר, והם כתבו לי שהם לא מאתרים את החבילה. (מצו"ב צ. מסך של ההתכתבות שלי איתם).
לפתע, לאחר יום, אני מקבל הודעה 'נא לאשר את ההזמנה שלך', אני פותח את אתרי המעקבים, ובכולם נכתב שהחבילה נמסרה. וגם בצ'יטה!
אני שואל אותם בהתכתבות מה זה אמור להיות שהם מדווחים עלי שקיבלתי ומה זה השקר הזה, והם עונים לי שאנחנו מדווחים לספק שלך, ותהיה איתו בקשר בעוד מס' ימים. (אפשר לראות גם את זה בצילום המצורף).
בנתיים שאלתי את המוכר בעלי שאני רוצה החזר, מאחר ולא קיבלתי את החבילה. והוא כמובן שולח לי צילום מסך מהמעקב J-NET שהחבילה נמסרה. שלחתי לו חזרה את הצ. מסך שלי, ואין תגובה.
פתחתי מחלוקת- אני העלתי את הצילום שלי והמוכר את הצילום שלו, ועלי אקספרס פסק שאני לא מקבל החזר. (מצו"ב צילום של המחלוקת).
המליצו לי מאוד על הרב הכלבויניק מפרוג שתוכל לכוון אותי מה לעשות. האם יש עניין לתבוע את צ'יטה, או שיש דרך אחרת.
נ.ב. שלחתי כמובן ערעור על הפסק באנגלית, אם יש צורך אז אני גם אצרף לך את זה.
בתודה מראש על הכל!
@ואז את שמואודה לך מאוד אם תוכל לכתוב לי איך מתייגים חבר. תודה רבה!
סיפור מתסכל במיוחד!בקשת עזרה!! בקשת עזרה!!
הזמנתי מוצר די יקר ב-11/11, והמוצר לא הגיע. לאחר חיפוש - מצאתי את זה באתר של צ'יטה כשזה בשלב הביטחון.
שאלתי אותם בצ'אט מה זה אומר, והם כתבו לי שהם לא מאתרים את החבילה. (מצו"ב צ. מסך של ההתכתבות שלי איתם).
לפתע, לאחר יום, אני מקבל הודעה 'נא לאשר את ההזמנה שלך', אני פותח את אתרי המעקבים, ובכולם נכתב שהחבילה נמסרה. וגם בצ'יטה!
אני שואל אותם בהתכתבות מה זה אמור להיות שהם מדווחים עלי שקיבלתי ומה זה השקר הזה, והם עונים לי שאנחנו מדווחים לספק שלך, ותהיה איתו בקשר בעוד מס' ימים. (אפשר לראות גם את זה בצילום המצורף).
בנתיים שאלתי את המוכר בעלי שאני רוצה החזר, מאחר ולא קיבלתי את החבילה. והוא כמובן שולח לי צילום מסך מהמעקב J-NET שהחבילה נמסרה. שלחתי לו חזרה את הצ. מסך שלי, ואין תגובה.
פתחתי מחלוקת- אני העלתי את הצילום שלי והמוכר את הצילום שלו, ועלי אקספרס פסק שאני לא מקבל החזר. (מצו"ב צילום של המחלוקת).
בתודה מראש על הכל!
תיוג לאחר עריכה לא שולח התראה...תערוך ותתיג את @הכלבויניק כדי שישים לב לפוסט
לא רוצה לייאש, אבל קרה לי בדיוק- אבל בדיוק אותו דבר- ועם 2 חבילות המכילות מוצרים יקרים, עשיתי את כל מה שהכלבויניק כתב , אבל כלום!!! הגשתי כמובן ערעור על ההחלטה לא לזכות אותי- ועדיין לא קיבלתי שום תגובה (כבר שבועיים), מעניין ששנים אני מזמינה וזה לא קרה לי אף פעם ובדיוק בחודשיים האחרונים- זה קרה ל-2 חבילות ועכשיו גם לך... משהו עובר עליהם שם בצ'יטה או שיש איזשהו עבריין שפשוט מצליח לשים יד על החבילות שלנו- לא יודעת כבר מה לחשוב....בקשת עזרה!! בקשת עזרה!!
המליצו לי מאוד על הרב הכלבויניק מפרוג שתוכל לכוון אותי מה לעשות. האם יש עניין לתבוע את צ'יטה, או שיש דרך אחרת.
בתודה מראש על הכל!
@הכלבויניק אני מחכה לתגובתך. תודה.
גם אני הזמנתי הרבה לאחרונה ולא קרה שום דבר.לא רוצה לייאש, אבל קרה לי בדיוק- אבל בדיוק אותו דבר- ועם 2 חבילות המכילות מוצרים יקרים, עשיתי את כל מה שהכלבויניק כתב , אבל כלום!!! הגשתי כמובן ערעור על ההחלטה לא לזכות אותי- ועדיין לא קיבלתי שום תגובה (כבר שבועיים), מעניין ששנים אני מזמינה וזה לא קרה לי אף פעם ובדיוק בחודשיים האחרונים- זה קרה ל-2 חבילות ועכשיו גם לך... משהו עובר עליהם שם בצ'יטה או שיש איזשהו עבריין שפשוט מצליח לשים יד על החבילות שלנו- לא יודעת כבר מה לחשוב....
מה פתאום?מה נסגר עם עלי?
לאחרונה (כבר כמה חודשים) כל דבר שאני פותח עליו סכסוך, גם אם זה מוצר בשווי דולר אחד בדיוק-הם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף אלא אם כן אני אשלח להם את המוצר חזרה לסין, וברוב אדיבותם גם מנחים אותי להתכתב עם המוכר כדי שיחזיר לי את עלות המשלוח
זה רק אצלי ככה, או שזה שינוי מדיניות וזה אצל כולם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: