לאחר בירור..
החב' שלכם נשלחה עם אקסלוט והגיע לנקודת חלוקה וחזרה לאלי אקספרס.
תפנו אלי באישי ואני יתן לכם את הפרטים בכדי שתוכלו לפתוח מח'.
לאחר בירור..
מה זה אומר שבHFD הוא כותב לי על 2 המשלוחים האבודים כך- לא נמצאה התאמה בין מספר המשלוח ומספר הטלפון, נא לבדוק את הפרטים ולנסות שוב.כנראה שהמוכר שלח לעוד מישהו עם המס' מעקב כמו שכתב @הכלבויניק.
ממש לא להתייאש, להתעקש שהמוכר שלח לעוד מישהו עם אותו מס' מעקב ולבקש צילום של החב' עם הכתובת שנשלחה, וכן מה הכתובת של הנקודת שירות שהחב' נמסרה.
אני חושב שנשלח כאן בארץ עם HFD ופשוט לברר זאת מולם.
וכמובן אם לא הולך אם שילמתם בפייפאל ניתן אח"כ לפתוח מח' מולם.דברו איתנו | HFD שליחויות ולוגיסטיקה
HFD מציעה פתרונות שילוח מתקדמים לאתרי סחר ועסקים בישראל עם פריסה ארצית של נקודות חלוקה וטכנלוגיה מתקדמת. הכנסו לפרטי יצירת קשר ופניה דרך האתרwww.hfd.co.il
מכיון שמס' ההזמנה הוא לא אותו דבר כמו של אלי אקספרס.מה זה אומר שבHFD הוא כותב לי על 2 המשלוחים האבודים כך- לא נמצאה התאמה בין מספר המשלוח ומספר הטלפון, נא לבדוק את הפרטים ולנסות שוב.
וברור לי שמספר הטלפון הוא זה שעדכנתי בהרשמה.
בדיוק.אז מה- אם כתוב נמסר , זה אומר שעוד מישהו קיבל את המס' מעקב ופשוט הלך לאסוף את החבילה?
וכמו שפניני ציינה- בשום אתר לא מופיע לאן החבילה הגיעה.
צפה בקובץ המצורף 1033854
הכי טוב לשאול את המוכר לפני ההזמנה, אם זה דחוף.איפה רואים לפני ההזמנה כמה זמן ייקח למוכר לשלוח את המוצר?
אני מדגישה לשלוח ולא זמן מרגע שקיבלתי את המספר מעקב ועד לקבלה בפועל.
אני רואה שהרבה פעמים הם מטפלים במשלוח בסביבות 10 ימים! זה המון זמן... איך אפשר לבדוק את הנתון הזה?
תודה לעונים
הטענה הרווחת, שהם לא מאחדים חבילות שיחד עוברות את הסכום הפטור ממע"מ.אני רוצה להזמין בסכום גדול בבת אחת...עכשיו לעניין ה Combined Delivery שיש לאחרונה...זה בעייתי מבחינת מכס ומע"מ שלא יעבור את ה75$ רק כאשר סכום המוצרים שכתוב תחתם "Combined Delivery" הוא מעל 75$ בהזמנה אחת?איך זה עובד ?
תודה.
אח"כ בדקתי באתר J-Netמה אני עושה אם מעולם לא קיבלתי עדכון על הגעת המוצר אלי?
וכתוב אישור התקבל... שלא היה ולא נברא אישור כזה!!
צפה בקובץ המצורף 1036930
אני יכול לעזור, בדיוק הגיע אלי הרוקפורט שהזמנתי 0527621243האם יש מישהו שמתעסק בהזמנות מחו"ל למוצרים ספציפים ?
אני למשל צריך נעלי רוקפורט אני יודע את הדגם, את המידה המדוייקת.
אני כמובן מוכן לשלם ע"ז עמלה ואני בטוח שאחרים כמוני גם מעוניינים בסיטואציות דומות של מוצר ברור ומדוייק וצריכים עזרה בלמצוא אותו ולהביא אותו, כמובן שכל האחריות והתשלום הישיר הוא יהיה דרך הקונה כך שאין שום סיכון בהתעסקות זו.
1. אם יש לכם צילומסך (באנגלית) שהמוצר חזר למוכר, תפתחו סכסוך, ותעלו את זה כראיה. אם המוכר לא יציג ראיה הפוכה, ששלח שוב וכדו', אתם אמורים לקבל החזר כספי בקלות.שאלה למנוסים...
הזמנתי 2 מוצרים מאלי שכל מוצר (ביחד עם המשלוח ) מגיע ליותר מ75$ .
עשיתי כמו שרבים כתבו פה, ובקשתי מהמוכר שיכתוב על המשלוח שעלה פחות מ70$ כדי שלא יתקע לי במכס ולא אצטרך לשלם ע"כ וכתב לי שזה בסדר ויכתוב שעלה בין 30-40$
כמו כן גם חילקתי ל2 הזמנות נפרדות תשלום והכל נפרד...
אחרי יומיים כבר אמר לי ששלח את הסחורה. ואח"כ רשם לי מספרי מעקב שאוכל לעקוב אחרי קבלת החבילה.
כשהכנסתי את מספר החבילה לאיתור חבילות באתר של הדואר רשם לי שיש חיוב במכס וכשכתבי למוכר שיש עיכוב במכס אמר לי שרק עכשיו שלח את החבילה. אחרי כמה ימים רשם לי בסטטוס של השלוח שיש כשל בחברת בתעופה ושהמשלוח הוחזר למוכר. היום המוכר אמר לי שישלח שוב את הסחורה אחרי שבוע שלם בערך שאני רודפת אחריו לדעת מה עם המשלוח שלי וכל פעם רשם משהו אחר...
בקיצור שואלת מה ניתן לעשות עכשיו?
1. האם ניתן לבטל את ההזמנה ולקבל את הכסף בחזרה?
2. האם ניתן לבדוק אולי כן הגיע חבילה אחת לארץ ואכן נמצאת במכס והמוכר לא יודע עליה?
מקווה שלא הארכתי יותר מידי....
ותודה רבה מראש לעונים!!!
אפשר בסרגל למעלהאיך אני מחליפה את האתר לעברית?
זה הפך לי לצרפתית, אני מנסה ללחוץ על עברית למטה למטה באתר וזה לא מוחלף:
צפה בקובץ המצורף 1037908
כנסו מכאן לאלי-אקספרס בעברית
AliExpress - קנה מוצרים זולים באיכות גבוהה ברשת מסין. - AliExpress
תשוקה לא צריכה לעלות הון. ב-AliExpress ניתן לקנות יותר מ-111 מיליון דילים איכותיים של אופנה, אביזרים, מחשבים ואלקטרוניקה, צעצועים, כלי עבודה, מוצרים לשיפור הבית, מוצרי חשמל, פריטים לעיצוב הבית והגינה ועוד!he.aliexpress.com
תודה רבה על התשובה.1. אם יש לכם צילומסך (באנגלית) שהמוצר חזר למוכר, תפתחו סכסוך, ותעלו את זה כראיה. אם המוכר לא יציג ראיה הפוכה, ששלח שוב וכדו', אתם אמורים לקבל החזר כספי בקלות.
2. תנסו באתרי מעקב נוספים, כמו טראק17 וכדו'.
דואר ישראל לא ממש יעיל בחבילות שעדיין לא הגיעו לארץ, או שנשלחו ע"י חברת משלוחים אחרת.
ההזמנות שלי > צפה בפרטי ההזמנה > סכסוכים פתוחים.תודה רבה על התשובה.
איך אני פותחת סכסוך אם עד לא נגמר הזמן שהיה אמור להגיע אלי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: