תנסה אולי כאן.
Отследить заказ
СДЭК - курьерская доставка грузов и документов для организаций и частных лиц по России и миру
www.cdek.ru
תנסה אולי כאן.
לחפש בגוגל את המוצר (מומלץ באנגלית) או את שם החנות.שאלה
יש לי קישור למוצר מעולה באלי אקספרס
ואני רוצה לקנות בזיפי
או הפוך,
יש לי קישור בזיפי ואני רוצה להפוך לאלי אקספרס
איך מגיעים לאותו מוצר מאחד לשני?
כמו"כ האם יש אפשרות לפתוח מחלוקת בזיפי?
כנראה ציטה תנסו כאן.קבלתי הודעה קולית על חבילה שהגיעה, הבעיה שכבר אין לי את הטלפון הזה, יש לי עוד דרך לדעת איפה החבילה נמצאת?
ניסתי דרך דואר ישראל , נתתי להם מספר מעקב אך הם אמרו לי שהוא לא תקין
אשמח מאוד לקבל עזרה
המספר מעקב הוא:JNTCU2000690358YQ
כמה אפשריות..אוף אני לא מבינה למה אף פעם לא הצלחתי להזמין משם שאני מגיעה לעגלה זה מה שמופיע לי .
צפה בקובץ המצורף 1193360
משתמש חדש מוגבל לקנייה ראשונה למוצר ב 0.01$.מישהו יכול להסביר לי למה איני יכולה לראות את הפריטים בעגלת הקניות?
תנסו מה שכתוב כאן..גם לי זה קורה, מה אפשר לעשות?
כמה אפשריות..
בהצלחה
- תנקו קוקיז של האתר במנעול ליד כתובת האתר> הסר על הכל>ובוצע.
- לבדוק שהאתר לא מתורגם לעברית.
- לבדוק בגלישה בסתר.
- לבדוק בדפדפן אדג'.
99% מהחברות היום שולחת גם למייל את הההודעת SMS.הזמנתי חבילה מעלי אקספרס, באתרי מעקב המשלוחים רשום שהחבילה הגיעה למרכז מסירה (לא דואר) שקרוב אלינו, הלכנו למרכז מסירה עם מספר ההזמנה והקוד שהופיע.
בעל החנות לא רצה לתת לנו את החבילה וביקש לקבל את ההודעה שקיבלנו על החבילה בנייד, מכיון שאין לנו SMS לא קיבלנו שום הודעה ותמיד אנחנו לוקחים את מספר המעקב וזה מספיק וקביל בכל המקומות.
מה אפשר לעשות?
איזה חברה? הספק או חברת המשלוחים?99% מהחברות היום שולחת גם למייל את הההודעת SMS.
פשוט תבקשו שישלחו לכם את ההודעה למייל.
חברת המשלוחים
הוא לא אמור לזכות מכייון שלא קיבל את הכסף.. הוא אמור לבטל את ההזמנה.הי, אשמח לעזרה,
הזמנתי וילון בעלי אקספרס לפני 3 שבועות, והוילון עדיין לא יצא למשלוח, כשאני רוצה לבטל המוכר אומר שהוא יכול לזכות רק למי שמשלם בפייפל ואני שילמתי בכרטיס ישראכרט, מה אני עושה?
כתבתי את זה למוכר אבל הוא לא מגיב, אני עדיין לא יכולה לפתוח מחלוקת, איך אני מתקשרת עם נציג אנושי מאלי אקספרס?הוא לא אמור לזכות מכייון שלא קיבל את הכסף.. הוא אמור לבטל את ההזמנה.
רק שזה מוריד לו בפרופיל ולכן זה מה שכתב.
מה סטטוס ההזמנה? קיבל כבר מס' מעקב?
אם לא פשוט שיבטל את ההזמנה.
ואם הוא לא מוכן תכתבו לי שאתם פותחים מח'.
ואם לא מבטל פשוט לנסות לפתוח מח' אם כבר אפשרי.
ולכתוב בסיבה מוכר לא רוצה לשלוח את החב'.
הזיכוי אמור לבוא דרך אלי אקספרס ולא דרך המוכר.
תפתחו מח' והלעלות צילום מסך שהחב' לא נשלחה.כתבתי את זה למוכר אבל הוא לא מגיב, אני עדיין לא יכולה לפתוח מחלוקת, איך אני מתקשרת עם נציג אנושי מאלי אקספרס?
בין שנייה ללא מעבד כלל ומסתיים לו הזמן.כמה זמו בערך לוקח למוכר לעבד את ההזמנה?
לפעמים זה פשוט מגיע אחרי כמה חודשים.מישהו אולי נתקל בכזה דבר?:
הזמנתי עגילים מאלי אקספרס וכבר מלא זמן יותר מחודשיים כתוב "מועבר להמשך מיון"
ופתחתי סכסוך והחזירו לי תכסף אבל הבעיה שהעגילים הללו היו אחרונים אין יותר כזה דגם שרציתי
ניסיתי לכתוב למוכר אם יש דרך למצוא איפה זה ולא ידע
או שזהו
היה לי ממש עוגמת נפש כל הזמן בדקתי אם סוף סוך הגיע ובסוף כאילו יצא שלא הזמנתי כי החזירו לי תכסף
האם יש דרך למצוא? בכל אופן
יש מספר מעקב תקין
מהההההההה?בין שנייה ללא מעבד כלל ומסתיים לו הזמן.
מומלץ לבדוק שאין הודעות ממנו. לפעמים הוא שואל שאלה ולא מקדם את ההזמנה עד שמתקבלת תשובה
בטח שתיצרי איתם קשרמישהו אולי נתקל בכזה דבר?:
הזמנתי עגילים מאלי אקספרס וכבר מלא זמן יותר מחודשיים כתוב "מועבר להמשך מיון"
ופתחתי סכסוך והחזירו לי תכסף אבל הבעיה שהעגילים הללו היו אחרונים אין יותר כזה דגם שרציתי
ניסיתי לכתוב למוכר אם יש דרך למצוא איפה זה ולא ידע
או שזהו
היה לי ממש עוגמת נפש כל הזמן בדקתי אם סוף סוך הגיע ובסוף כאילו יצא שלא הזמנתי כי החזירו לי תכסף
האם יש דרך למצוא? בכל אופן
יש מספר מעקב תקין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: