תנסה דרך אתר צ'יטה, מקליקים על "מקבלי חבילות" מכניסים מס' נייד שעל מספר זה רשמתם את המשלוח והוא שולח קוד בהודעה קולית, ואם זה דרכם אפשר לראות פרטים, ולתקשר איתםאיך מאתרים חבילה שכבר בארץ ובדואר ישראל אין מידע על הפריט? מספר מעקב מתחיל בAE.
אבל הוא נותן רק באסמס ולא נותן בכלל דרך הודעה קולית?תנסה דרך אתר צ'יטה, מקליקים על "מקבלי חבילות" מכניסים מס' נייד שעל מספר זה רשמתם את המשלוח והוא שולח קוד בהודעה קולית, ואם זה דרכם אפשר לראות פרטים, ולתקשר איתם
מעקב משלוחים - צ'יטה שליחויות
מחפשים לבצע מעקב משולחים ? חבילה בדרך ואתה חייב לדעת היכן היא נמצאת, אין צורך עוד לתהוות, ציטה שלחויות מספקת עבורכם את שירות איתור ומעקב המשלוחים החדישchitadelivery.co.il
יש להם מיילאבל הוא נותן רק באסמס ולא נותן בכלל דרך הודעה קולית?
בפועל זה מגיע בהודעה קולית [ככה זה אצלי]אבל הוא נותן רק באסמס ולא נותן בכלל דרך הודעה קולית?
אז מצאתי את המידע המבוקש.שאלה למי שיש לו חשבון affilate
הצטבר לי סכום שאני רוצה למשוך בעלי אקספרס.
ואני לא מבינה מאיפה לקחת את הפרטים שצריך לרשום בהוספת פרטי חשבון בנק:
מישהו יודע לעזור לי מאיפה אני לוקחת Routing Num ו BIC?
גם בחשבון Payoneer אני לא רואה משהו דומה לזה.
צפה בקובץ המצורף 1194109
תבדקי פהקבלתי הודעה קולית על חבילה שהגיעה, הבעיה שכבר אין לי את הטלפון הזה, יש לי עוד דרך לדעת איפה החבילה נמצאת?
ניסתי דרך דואר ישראל , נתתי להם מספר מעקב אך הם אמרו לי שהוא לא תקין
אשמח מאוד לקבל עזרה
המספר מעקב הוא:JNTCU2000690358YQ
הזמנתי חבילה מעלי אקספרס, באתרי מעקב המשלוחים רשום שהחבילה הגיעה למרכז מסירה (לא דואר) שקרוב אלינו, הלכנו למרכז מסירה עם מספר ההזמנה והקוד שהופיע.
בעל החנות לא רצה לתת לנו את החבילה וביקש לקבל את ההודעה שקיבלנו על החבילה בנייד, מכיון שאין לנו SMS לא קיבלנו שום הודעה ותמיד אנחנו לוקחים את מספר המעקב וזה מספיק וקביל בכל המקומות.
מה אפשר לעשות?
זה מה שכתוב:תבדקי פה
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
17TRACK is the most powerful and inclusive package tracking platform. It enables to track over 170+ postal carriers for registered mail, parcel, EMS and multiple express couriers such as DHL, Fedex, UPS, TNT. As well as many more international carriers such as GLS, ARAMEX, DPD, TOLL, etc.t.17track.net
הכנסתי את המספר שלך ויש עליו נתונים.
תשלחי מייל לכתובת מייל שרשומה שםזה מה שכתוב:
23/08/2022 09:08החבילה הגיעה ונמסרה בנקודת איסוף, אנא בדוק את ה-SMS האיסוף בטלפון שלך ואיסוף בזמן. כל שאלה פנה אלינו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
אין לי מידע באיזה נקודת איסוף
זה תלוי באלי,אם אני מזמינה מותג מוסתר ועוד מוצר(לא מותג מוסתר)יאחדו לי את שתיהם?
אה,אבל לא קשור למותג או לא מותגזה תלוי באלי,
לפעמים הם מאחדים ולפעמים לא...
לאאה,אבל לא קשור למותג או לא מותג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: