באמת נורא,מה קרה למחירי המשלוח??
אתם ממשיכים להזמין??
רציתי לקנות מוצר מסוים ותוך שבוע מחיר המשלוח עלה ביותר ממאה שקלים!!!!
ירדתי מהעניין וממש חבל לי.
באמת נורא,מה קרה למחירי המשלוח??
אתם ממשיכים להזמין??
לא נותן לי אופציה של-WebMoney .מנותן או ויזה או כרטיס חדש או פייפאל. יש אופציה נוספת?במקום לשלם בפייפאל או באשראי -לעבור לתשלום ב-WebMoney וכמובן לא לשלם.
ההזמנות יעברו להזמנות ממתינות לתשלום.
לכתוב הודעה למוכר שיוריד את המחיר למה שסיכמתם.
לאחר מכן להכנס להזמנות> ממתינות לתשלום וכמובן לבחור רק מה שרציתם ולשלם.
לא נותן לי אופציה של-WebMoney .מנותן או ויזה או כרטיס חדש או פייפאל. יש אופציה נוספת?
אולי למישהו מהמומחים יש פיתרון? @הכלבויניק , @rabin
ניתן להוסיף מוצרים ממוכרים אחרים עד לשווי קופון יותר גדול (לא כולל דמי משלוח).
להוסיף את הקוד קופון.
לשלם בכרטיס אשראי מזוייף..
למלאות בפרטי תשלום
4580000000000000
תוקף 31/3
3 ספרות - 123
ההזמנה תווצר אך תכשל עקב אי קבלת תשלום .
ואופס.. הקופון התחלק בין כל המוצרים.
לאחר מכן לעבור להזמנות ממתינות לתשלום ולבחור רק את המוצרים שאתם רוצים ולשלם.
כמובן לפני זה לבדוק בפירוט הזמנה שבאמת המחיר ירד והקופון תפס למוצר.
בדרך כלל נשמר ההזמנה ל20 יום ויש מקרים שרק ל 24 שעות.
זאת אומרת שניתן לבצע הזמנות על כל מה שבא לכם.. בכדי לתפוס את הקופונים.
ופשוט להחליט האם לשלם ב20 ימים הבאים.. (או 24 שעות)
מצורף דוגמא
צפה בקובץ המצורף 1095531
צפה בקובץ המצורף 1095534
צפה בקובץ המצורף 1095532
מילאתם פרטי כרטיס ולחצתם על בצע הזמנה?ניסיתי להזמין בכרטיס שפג תוקפו אבל לא נותן, יש דרך נוספת? זה לא לצורך קופון זה לצורך תקשור עם המוכר על אפשרויות הרכישה. הוא כותב : קודם לקנות ואז הוא יענה....
לפני שהמשלוח יגיע יגיע לך הודעה מהדואר שאומרת איפה נמצא החבילה1 איך אני יודעת איפה החבילה שלי הגיעה
ניסיתי באתרים של מעקב משלוחים להעתיק את המספר מעקב ונותן לי עיר אך איפה מדויק???
2 אם אני רוצה לקבל הודעת אסאמאס לטלפון על החבילות שהזמנתי (שזה דרך ימות המשיח האסאמאס עם מספר וירטואלי)
איך אקבל אסאמאס? בפרטים רשמתי את הטלפון שלא מקבל אסאמאס
האם אפשר לשנות את הטלפון?
3 אם יש לי את הטלפון הרגיל כשר לא מקבל אסאמאס אותו אני כותבת בפרטים של הקנייה! וכן רוצה שאוכל לקבל אסאמאס לטלפון השני!=שאוכל לעקוב בקלות
אז איזה טלפון לכתוב המקבל אס אמ אס ,או הלא?
במייל?לפני שהמשלוח יגיע יגיע לך הודעה מהדואר שאומרת איפה נמצא החבילה
גם אצלי הכל עבר לצרפתית צריך פשוט להגדיר את זה בחזרה לעברית/אנגליתאפשר בבקשה קישור להתכתבות באנגלית בפתיחת מחלוקת
אבל, במקרה שהמוצר לא תואם להזמנה??
מאד מתסכל ומסרבל שהכל עבר לצרפתית וגם האתר מסובך יותר מבעבר
?אני לא מבינה
קיבלתי הודעה במייל שהמשלוח הגיע והגיע הזמן לאסוף החבילה
וכתוב שם נסיון מסירה -רמות זהו!!! איפה בדיוק הכתובת המדויקת ?
ניסיתי לשים את המספר מעקב בכל האתרים של מעקב משלוחים ובהכל רשום רמות מה זה אומר?
אני רוצה כבר תחבילה
תודה לעוזרים!!
@הכלבויניק או @rabin
1. נדמה לי 14 ימי עבודה זה מחכה בדואר, אפשר לשאול אותם ב171בסוף הסתדר עכשיו רואה שהגיע לדואר
יש לי שאלה חשובה
1 אני הזמנתי מלא דברים מאלי אקספרס וזה מגיע בזמנים שוניםלא רוצה כל פעם ללכת רק בשביל דבר אחד רוצה לקחת הכל ביחד האם עד שאגיע לקחת הכל ביחד יחזרו לי דברים בחזרה לאלי אקספרס? או שלא אוכל לקחתם
ז"א עד מתי אפשר לקחת את החבילה מהדואר ?
2 איך אני בוחרת שהכל יבוא לאותו מקום ?מההתחלה ז"א לא אחרי שהזמנתי שאני מקבלת הודעה למייל איפה בוחרת לקבל החבילה
3 מחכה ממש לתשובה
אם זה עוד לא נשלח-לדבר עם המוכרדחוף אם רוצה וחייבת לשנות את הכתובת להזמנות שכבר ביצעתי אפשר?
ואם כן איך?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: