אני קיבלתי פעם מספר מעקב מעלי ולאחר זמן מה ראיתי שהמספר הקודם מחוק ככההאם יש כזה דבר 2 מספרי מעקב?(אני מדגישה לא מספר הזמנה מספרי מעקב)
אני קיבלתי פעם מספר מעקב מעלי ולאחר זמן מה ראיתי שהמספר הקודם מחוק ככההאם יש כזה דבר 2 מספרי מעקב?(אני מדגישה לא מספר הזמנה מספרי מעקב)
לא לא מחוקאני קיבלתי פעם מספר מעקב מעלי ולאחר זמן מה ראיתי שהמספר הקודם מחוק ככהSO055552222וכתוב לי שיש מספר מעקב חדש. יכול להיות זה מה שקרה.
מערכת תשלום אינטרנטיאף אחד לא יודע מה זה?
נראה לי ששמעתי פה על זה הרבה...
כבר קרה ליהאם יש כזה דבר 2 מספרי מעקב?(אני מדגישה לא מספר הזמנה מספרי מעקב)
תכלס באחד המספרי מעקב לא ניתן שום מידע וזה המספר מעקב שקיבלתי מאלי אקספרס ולעומת זאת במספר מעקב השני שקיבלתי אותו מהדואר בתיבת דואר זה המספר שהיה ניתן למעקב אחריו
ואכן באתר מעקבי משלוחים קיבלתי כך
ותכלס זה עודכן באתר ממש מאוחר
לשאלה:מה עושים ע"מ שאוכל לעקוב אחרי כל הפריטים שהזמנתי
מבלי שיגידו לי אח"כ שיש מספר מעקב אחר
ואכן בינתיים המספר מעקב הראשון כתוב אין נתונים ואני במחשבתי שאכן עדיין אין נתונים אך אח"כ מתודאת לכך שזהו לא המספר מעקב הנכון
מבינים?
אשמח לעזרה
צפה בקובץ המצורף 1106857
למה זה עדיף על אשראי?מערכת תשלום אינטרנטי
בדומה לכרטיס אשראי
במידה וקנית באינטרנט דרכם אז אתה יכול לפתוח סכסוך מול המוכר גם אצלם ומירב הסיכויים שתקבל את כספך בחזרה
אני לא יודעלמה זה עדיף על אשראי?
יש על זה עמלות?
יש חסרונות?
יש מישהו שיש לו ויודע לענות?למה זה עדיף על אשראי?
יש על זה עמלות?
יש חסרונות?
תוך 15 יום מקבלת החבילה ניתן לפתוח שוב.בסיכסוך באליאקספרס, המוכר מבקש שאבטל את הסיכסוך, והוא ישלח לי תשום לחשבון פייפל שלי, האם אני יכול לסגור את הסיכסוך ואם לא ישלם לפתוח בחזרה? או שאם אני סוגר אז אין מה לעשות?
@הכלבויניק
עוד מישהו נתקל בזה?1 רק שאני אבין אם כתוב לי במייל החבילה שלך הגיע למרכז החלוקה המקומית זה נקרא שהחבילה הגיע?
אם כן לא ידעתי אף פעם תמיד אני מקבלת למייל תמונה של מתנה כזאת שהגיע הזמן לאסוף החבילה
ופה קיבלתי רק הודעה שהגיע למרכז החלוקה המקומית!! ואכן כשבדקתי באתר דואר ישראל אכן הגיע לדואר
אז זהו מהיום היה לי סימן מובהק מתי סופי הגיע עכשיו לא יהיה תסימן הזה?
(ולא ,לא קיבלתי אחכ הודעה במייל נוספת!!
למה להחזיר?הי אני צ\מנסה לפתוח סיכסוך
הזמנתי חולצה והגיע במידה לא נכונה
איך אני בדיוק מחזירה להם?
ולמה
אחרי שמילאתי פה את המייל שלי הוא לא שולח ליכלום?
צפה בקובץ המצורף 1107904
איך אני אוכיח שזה לא במידה שלי????למה להחזיר?
אם יש לך הוכחה שזה לא מה שהזמנת, את מצלמת להם ומקבלת החזר בלי להחזיר להם את המוצר.
כמובן מ75$ ממוכר אחד.האם יש מכס בהזמנה מאליאקספרס?
ואם כן, מאיזה סכום?
ומה עושים בשביל לא לשלם?
ואפרט- אני רוצה להזמין 10 שעוני יד, ו-10 ארנקים,
סה"כ 280.
עובר?
אם אני מזמינה מכמה מוכרים אז הקניה בעצם מתפצלת?כמובן מ75$ ממוכר אחד.
ניתן להזמין מכמה מוכרים או ממוכר אחד אבל לחכות שישלח את החב' ואז להזמין שוב.
ניתן לבדוק כאן.
75 $ - Bing
עם החיפוש החכם של Bing תוכל למצוא את מה שאתה מחפש ביתר קלות ומהירות ולקבל פרסים.www.bing.com
מצטרף לשאלה, אני אותו סיפור, כבר חודש וחצי תקוע לי שם משהוזה נורמלי שכבר כמה שבועות החבילה תקועה באותו סטטוס?
והצפי להגעה הוא 12/05...
הגיוני?
צפה בקובץ המצורף 1107943
מישהו?הי אני צ\מנסה לפתוח סיכסוך
הזמנתי חולצה והגיע במידה לא נכונה
איך אני בדיוק מחזירה להם?
ולמה
אחרי שמילאתי פה את המייל שלי הוא לא שולח ליכלום?
צפה בקובץ המצורף 1107904
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: