שמתי לב באשכול הזה למאפיין שחוזר שוב ושוב.אני פשוט נהנית לקרוא את כל השיתופים.
לפעמים דווקא 'הקשקושים' האלה שנשארים בצד הם הכי יפים.
ממש! אני עוברת שוב לראות אם פספסתי משהו ומלייקת...אני פשוט נהנית לקרוא את כל השיתופים.
לפעמים דווקא 'הקשקושים' האלה שנשארים בצד הם הכי יפים.
בדיוק ככה!ממש! אני עוברת שוב לראות אם פספסתי משהו ומלייקת...
מה שיפה שאין כאן התחלה או סוף, רעיון או ביקורת, פשוט כל אחד מעלה את שלו וזה מדהים ממש.
כמו לקשקש בצבעים בכייף בלי לתכנן.
איזה רעיון עוצמתי, וכתיבה רגישה ומחברת. חזרתי לקרוא כמה פעמים."אמא", עצרתי אותה ליד הדלת של הבית, "מה זה חרש?".
"זה מישהו שלא שומע", הסבירה לי אמא במהירות ורצה להוציא את שימי מהמעון.
שומע, זאת מילה שאני לא מכיר...
הלכתי לפתוח את המילון השחור, הוא בטוח יודע.
קְלִיטַת צלילים באמצעות האוזניים, האזנה...
אוף, לא עזרת בכלום... התעצבנתי עליו וסגרתי אותו בטריקה. יותר מידיי מילים לא מובנות...
"אבא, מה זה לשמוע?", סימנתי לו את המילה החדשה ברגע שהוא נכנס הביתה.
"זה משהו שקשור לאוזניים", אבא סימן לי, ראיתי שהוא מסתבך, "אנשים ששומעים, יכולים לתקשר ביניהם גם אם הם לא רואים את האדם שמולם".
"הבנתי", הנהנתי בראש, למרות שלא הבנתי כלום, איך אפשר לסמן למישהו שלא רואה אותך?
לפעמים אני רואה את אבא מצמיד את הפלאפון שלו לאוזן ומזיז את השפתיים, כששאלתי אותו מה הוא עושה, הוא רק חייך חיוך עצוב ושתק.
אני לא אוהב שאבא עצוב, אז הפסקתי לשאול, למרות שאני ממש לא מבין.
הוא יודע מה זו טריקה? זו מילה שקשורה בד"כ לחוש השמיעה, למרות שהיא יכולה להתפרש כסגירה של המילון בדפיקה, לא בהכרח עם התייחסות לקול שהוא משמיע.וסגרתי אותו בטריקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: