הקטן שבאריות
משתמש פעיל
וקשב וריכוז?אמנם לא קשור אבל אני לא מתאפק, צליאק זה לא מחלה...
וקשב וריכוז?אמנם לא קשור אבל אני לא מתאפק, צליאק זה לא מחלה...
וקשב וריכוז?
טוב בשעה כזאת הכדור כבר פג.זאת מתנה
כמובן שאף אחד לא סבור שהתייעצות בפורום היא במקום התייעצות עם רופא, זה בנוסף...מתנצל שאני חופר שוב עם העניין של "רופא מומחה".
אבל זה בוער בי כי נראה לי שבטעות יש כאלו שמנסים לשחק לבד במגרש שאין להם בו סיכוי.ואני מנסה להבין את הדיון כאן. שחוזר על עצמו בכל מיני וריאציות שוב ושוב.
האם יש עוד תחום רפואי שבו מנסים לחפש ולשנות תרופות או מינונים ע"פ המלצות למחצה ב"פורום"? גם אם הוא יהיה הפורום הכי רציני שיש..
ועוד דבר אחד חשוב!פורום הכי רציני שיש.
בבעיה רפואית קטנה, הולכים לרופא, ועושים ככל אשר יורה,האם יש עוד תחום רפואי שבו מנסים לחפש ולשנות תרופות או מינונים ע"פ המלצות למחצה ב"פורום"? גם אם הוא יהיה הפורום הכי רציני שיש..
כמו שחולה לב לא ינסה לשנות
השתרבב 'לפעמים'נכון שגם הרופאים עובדים לפעמים בשיטה של ניסוי ותהיה
מצטער לא הסברתי את עצמי, וע"כ לא הובנה כוונתי.לדוגמא המשפט "תחושות מעניינות לחזור 'לעצמי', אחרי כמה שנים שהייתי מרוכז ב..." הוא דוגמא להפסד בלתי הפיך...
ידוע שהכל זה פסיכולוגי, הגיוני יותר שיש גם דברים שלא...ידוע שעדיף לקחת כל כדור עם מים. עם זאת, הגיוני יותר לומר שזה פסיכולוגי.
זה שזה הדבר הכי טוב שיש שהוא לא פסיכיאטרי, לא הופך אותו לטוב.השטות הזאת היא אחת ההצעות שהציע לי הפסיכיאטר, בכדי להוריד את החרדה שמגיעה מחמת הויואנס.
סורי, אלרגיה.אמנם לא קשור אבל אני לא מתאפק, צליאק זה לא מחלה...
אני חושב ששניכם צודקים.אין מי שיכול לספק מידע זהב יותר מאשר המטופלים בעצמם!!!
דע לך, ה"משחק עם הכדורים" תלוי בהתאמה לצורך, ואת זה המטופלים חוו והרופא לא. אין חכם כבעל הניסיון.
בדיוק כמו שחולי צליאק יכולים להועיל המון אחד לשני ע"י החלפת מידע, כנ"ל גם חולי סוכרת וכל מחלה באשר היא, כך גם קשב וריכוז.
יודע מה?
תשאל את הרופא שלך.
ברור מתנה. וברצינות, אני חושב שחלק גדול מהגאונות שלי [ויש לי הרבה מאד. מאד. ואכמ"ל.. אני מרשה לעצמי לכתוב את זה פה גם כי לא יודעים מי אני וכו' אז פחות יחשבו שאני בא להשוויץ, וגם כי אני חושב שפה יבינו מאד מה כוונתי כשאני מסביר שזה נתונים טכניים שקיבלתי מבורא עולם. כמו ההפרעת קש"ר שלי ], זה בזכות ההפרעת קשב וריכוז. כן מתחיל עם כישרון מולד, אבל אני חושב שההפרעת קש"ר הזניקה את היכולות שלי ברמה בלתי נתפסת.זאת מתנה
אגב, גם לא אלרגיה. רגישות... ואכמ"ל.סורי, אלרגיה.
בעניין אחר:
עשו טובה, הפורום הזה, למי שעוד לא הבין, זהו פורום של קשב וריכוז.
במטותא, כתבו הודעות מתומצתות.
ולא שאני בא לזלזל חלילה בכל המידע היקר שיש לכולנו, אך תבינו, קשה לקרוא כל-כך הרבה...
נכון, אבל לא רק. מכיון שלכל תרופה יש השפעות מעט שונות [ויש שהרבה שונות], רופא מומחה ובוודאי פסיכיאטר ובוודאי כזה שעוסק בתחום, שעברו תחת ידיו המוני מטופלים איש-איש עם תופעותיו ומצוקותיו, יודע גם את ההשפעות הנקודתיות של התרופות השונות - לא רק את המכלול - אלא גם את הפרט.מה שמזהירים ללכת אך ורק לרופא מומחה עם עדיפות לפסיכיאטר זה לגבי שני הדברים
1. אבחנה מבדלת כלומר שמקור ההפרעה הוא נוירלוגי ולא הפרעה רגשית אחרת עם תסמינים דומים לקש"ר.
2. מינון מקסימלי של התרופה שזה נבחן על ידי הרופא עבור כל מטופל באופן אישי על פי מספר נתונים כמו, תופעות לוואי/תחלואה כפולה/רקע פסיכוטי וכו'
אשמח לקבל שם של פסיאטר שניתן מרשם ל100 מ"ג ויואנס.
אני בקשר עם בחור מאובחן הפרעת קש"ר מכיתה ד' היום מסיים שיעור ב' בישיבה גדולה השלישית שלו.
בשנה האחרונה היה אצלו מהפך חיובי בעקבות מעבר מקונצרטה לויואנס 70. אבל בשלב מסויים זה הספיק רק לחצי יום ואז הוא ניסה 50 מ"ג פעמיים ביום והוא טען שזה בדיוק מה שהוא צריך אבל הרופא במכבי לא היה מוכן לרשום לו הוא טען שהמקסימום שהוא נותן זה 70 מ"ג.
לצערי בגלל זה עכשיו אני יחד ההורים שלו מחפשים בשבילו את הישיבה הרביעית...
אשמח מי שיודע על פסיכיאטר עדיפות מכבי אבל אפשר גם פרטי שבמידת הצורך רושם גם מרשם ל100 מג כלומר 50 מ"ג פעמיים ביום זה ממש הצלת נפשות.
למייל chalom86&hotmail.com
מסכים אם כל מילה באמת נראה שאתה די גאון. אבל לא נעים לי לאכזב נראה לי שאני קצת יותר .ברור מתנה. וברצינות, אני חושב שחלק גדול מהגאונות שלי [ויש לי הרבה מאד. מאד. ואכמ"ל.. אני מרשה לעצמי לכתוב את זה פה גם כי לא יודעים מי אני וכו' אז פחות יחשבו שאני בא להשוויץ, וגם כי אני חושב שפה יבינו מאד מה כוונתי כשאני מסביר שזה נתונים טכניים שקיבלתי מבורא עולם. כמו ההפרעת קש"ר שלי ], זה בזכות ההפרעת קשב וריכוז. כן מתחיל עם כישרון מולד, אבל אני חושב שההפרעת קש"ר הזניקה את היכולות שלי ברמה בלתי נתפסת..
בשמחה רבה. אני ממש לא מתאכזב... [בסביבתי הפיזית והאמיתית אני ממש מחפש חברים כאלו שיבינו אותי, בלי שאצטרך ללכת ליועץ שייתן לי טיפים איך להסתדר עם חֶבְרַָה שחושבת במהירות של 10% ממני ולעומק של 5% ממני - באומדן מהיר ולא מדוייק -, ושלא מבינה שאני קורא אותם עוד לפני שהם פותחים את הפה והרבה יותר חכם מהם בלי שיש לי דרך לומר זאת - כי מה אתה משוויץ ועף על עצמך ובטוח שמי יודע מה אתה ובכל נושא מעלה צד שלא חשבנו עליו בכלל ואוף תמיד גם אתה יוצא צודק - ומצד שני מסתכלת עלי בהערצה מטורפת על הביצועים והיכולות שכן נראים כלפי חוץ - - -אבל לא נעים לי לאכזב נראה לי שאני קצת יותר .
יתכן בהחלט. אבל שים לב שהמשוואה נכונה לשני הכיוונים. [עד כמה שהגעת להתאמה מלאה - לא חסר לך ניסוי ותהייה, ודו"ק,משום מה נראה לי שאותם ניקים שמגינים על מעלות הניסוי ותהיה העצמיים גם אם בליווי רופא הם אותם אלה שמתלוננים על חוסר התאמה מלא של התרופה האמנם.....
אני חושב שחלק גדול מהגאונות שלי [ויש לי הרבה מאד. מאד. ואכמ"ל.
רציתי להביע את דעתי, אבל -מסכים עם כל מילה באמת נראה שאתה די גאון. אבל לא נעים לי לאכזב נראה לי שאני קצת יותר .
היי. היי. רק לחדד.רציתי להביע את דעתי, אבל -
סומכים רק על רופאים מומחים!!!
ד"ר אבי יקיר הושע נא...
משום מה נראה לי שאתה קצת חדש עם האמפטמינים,משום מה נראה לי שאותם ניקים שמגינים על מעלות הניסוי ותהיה העצמיים גם אם בליווי רופא הם אותם אלה שמתלוננים על חוסר התאמה מלא של התרופה האמנם.....
אויש נו לא יפה להיתפס על איזה שטות ששתי קש"רניקים כתבו בשעה של הריבאונדהתפילה לאבי יקיר הייתה רק בקשר להכרעה סביב השאלה הגורלית מי יותר גאון.
מסירת מודעה - התגובה הזו באה על כל רצף ההודעות הקודמות....בלת"ק חלקי
איזו רופא ממולץ למבוגרים , לצורך בדיקת החלפת תרופה/מינון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: