כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע קשב וריכוז במבוגרים- כל מה שחשוב לדעת ...

הקטן שבאריות

משתמש פעיל
חחח...
אם זה היה ככה אני מניחה שבקצב שבו מאבחנים היום קש"ר ,
יש מצב שנראה הקלה משמעותית בעומס התנועה בכביש ...
מקסימום תראה להם את המחקר.... ;)
מה תגידו על מחקר שאומר שאין דבר כזה קו"ר גנטי או במוח וכ"ו, אלא הכול בעיות רגשיות?
ועכשיו ברצינות. וזו שאלה פתוחה לכל החברים,
אתם מרגישים שזה פוגע בנהיגה?

160 איי קיו

משתמש חדש
אשמח לעזרתכם- לאור העובדה שהתור שהוצע לי בקופה הינו עוד שלושה חודשים:
אם הבנתי נכון מכל הברברת ברחבי הרשת, ישנה אפשרות לקבל מרשם מרופא משפחה שעבר התמחות מיוחדת.
ממה שהבנתי מדובר במרשם לתקופה מוגבלת- עשרה ימים אולי?!
אם הדברים נכונים- למה לא הוצעה לי האפשרות הזו?
האם עלי לעבור אבחון אצל רופא, שעה וחצי- והאפשרות לקבל מרשם זמני מרופא משפחה היא סוג של "מצב חירום", עד לאבחון המלא?
אם כך- האם יש באפשרותי לקבוע תור רגיל לרופא משפחה שעבר התמחות? (נראה לי שתוך חמש דקות הוא מדפיס לי מרשם- אם רק מותר לו)
תכל'ס מדובר בחסכון משמעותי של שלושה חודשים!!
אשמח לעזרתכם, ומסיבה מסוימת- דחוף...

הקטן שבאריות

משתמש פעיל
אם הבנתי נכון מכל הברברת ברחבי הרשת, ישנה אפשרות לקבל מרשם מרופא משפחה שעבר התמחות מיוחדת.
האם עלי לעבור אבחון אצל רופא, שעה וחצי- והאפשרות לקבל מרשם זמני מרופא משפחה היא סוג של "מצב חירום", עד לאבחון המלא?
אם כך- האם יש באפשרותי לקבוע תור רגיל לרופא משפחה שעבר התמחות? (נראה לי שתוך חמש דקות הוא מדפיס לי מרשם- אם רק מותר לו)
נקודה למחשבה.
אם תמצא מישהו שמאבחון של שתי דקות אצל רופא משפחה יצא לו משהו טוב, אז אכן מדובר בחיסכון..
אצלי למשל קיבלתי תרופה מחבר שהיה בטוח שהוא מאבחן על, התוצאות היו גרועות מאוד, כך שהחלטתי בזמנו שזה לא טוב בשבילי. וכך התבזבזו כמה שנים.... (אם הוא מזהה אותי חשוב לי שידע שבסוף התהליך אני חייב לו המון הכרת הטוב, אבל כאן אני מדבר על התחנות שבדרך).
וראה זה פלא בהמשך כשהלכתי לתהליך מקצועי ומסודר עם אותה תרופה בדיוק אבל תוך ליווי ונטרול השפעות אחרות שזה רק מקצוען יכול לעשות שוב עם אותה תרופה בדיוק והיא עובדת נפלא...

הקטן שבאריות

משתמש פעיל
ועכשיו ברצינות. וזו שאלה פתוחה לכל החברים,
אתם מרגישים שזה פוגע בנהיגה?
מה יש לאיראנים נגדנו. :mad:
מצאו עם מי להתחיל...
ההאקרים המדופלמים מחקו לנו את כל ההודעות שהגיבו על השאלה הזו.....
חכו חכו:alien:

רצוא ושוב

משתמש חדש
מבחינת החוק, כל רופא שעבר את ההכשרה לקש"ר יכול לאבחן ולרשום תרופות.
מבחינת קופ"ח- צריך לשאול אותם.
ממה שאני יודע לגבי ילדים ב"לאומית"
יש רופאי ילדים שמאבחנים, אבל צריך תור מיוחד לאבחון(פגישה של שעה) ואפילו למעקב,(פגישה באורך 20 דק'

160 איי קיו

משתמש חדש
אבל צריך תור מיוחד לאבחון(פגישה של שעה) ואפילו למעקב,(פגישה באורך 20 דק'

אבל זה בדיוק מה שאני רוצה לחסוך! לתור של שעה- מובן שאצטרך לחכות פרק זמן ממושך (ואין לי כרגע את הפריווילגיה הזו). די לי בתור רגיל של עשר דקות! ומסתמא הד"ר יתן לי את המרשם בקלות.

@הקטן שבאריות,
איכשהו ההגיון הבריא שלי אומר שגם לאחר אבחון מקיף אצל פסיכיאטר, נניח, מתחילים לקחת ריטלין, ורק לאחר ההתנסות אפשר להחליף לפי הצורך לתרופה שונה, ולשחק במינון. אז למה שלא אתחיל מרופא המשפחה, ובהמשך אלך למעקב רציני? (אומרים שאחרי שלקחת ריטלין תקופה- הרבה יותר קל להמשיך את הטיפול- מבחינת הקופה...)
נטרול השפעות אחרות
מחילה על הבורות, כוונת המשורר לתרופות הנוגדות חלק מהשפעות הכדור?
האם ישנן דרכים נוספות לשלוט בתופעות הלוואי? הרי אותם תסמינים יופיעו אם ארכוש את הכדורים כדת וכדין או שאשתמש במרשם של אחיין, לדוגמא. לא? אז למאי נפקא מינה?

קשורה

משתמש צעיר
מחילה על הבורות, כוונת המשורר לתרופות הנוגדות חלק מהשפעות הכדור?
האם ישנן דרכים נוספות לשלוט בתופעות הלוואי? הרי אותם תסמינים יופיעו אם ארכוש את הכדורים כדת וכדין או שאשתמש במרשם של אחיין, לדוגמא. לא? אז למאי נפקא מינה?
גם לי חשוב להבין מה הכוונה

אוראורית

משתמש מקצוען
צריך להפריד בין כמה דברים.
160 אי קיו שאלה לגבי רופא משפחה שעבר התמחות בהפרעת קשב כך שמבחינה פורמלית אין הבדל מאוד גדול בינו לבין כל נוירולוג .
לכן אצל כל אחד חשוב לבדוק המלצות והנסיון שלו בתחום.

ולגבי העניין האם שווה לחכות למקצוען או עדיף להתחיל וזהו-
בגדול לעולם לא נדע את התשובה כי אף פעם לא נוכל לדעת מראש איך אנחנו מגיבים לתרופות והאם נצטרך לנסות כמה וכמה סוגים עד לסוג הנכון
או שנהיה מהברי מזל שהתחילו עם הפשוט ביותר וישר זה עבד נפלא.

לכן אם המצב הוא לא כזה היסטרי ולחוץ ,שווה לדעתי לעבור תהליך מקצועי ונכון , לאו דווקא מצד האבחון כמו יותר מבחינת הכרת סוגי תרופות והיכולת המקצועית לזהות מה מקור הבעיות.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה