נשמע מצוין!אפשר לוותר על הסירופ והקראנצ', הגלידה לבד גם טעימה, ובבוקר להגיש עם כל הקומבינציה.
את הסירופ ניתן להכין מראש ולהקפיא בנפרד?
נשמע מצוין!אפשר לוותר על הסירופ והקראנצ', הגלידה לבד גם טעימה, ובבוקר להגיש עם כל הקומבינציה.
???את הסירופ איך מאחסנים?
איך את מאחסנת אותו?@M:D הסירופ שוקולד מדהים!! הכנתי והכנסתי לבקבוק לרוטב...
משדרג כל קינוח !!!!!!!
את הסירופ ניתן להכין מראש ולהקפיא בנפרד?
את הסירופ איך מאחסנים?
בנפרד במקרר.במקפיא או מקרר?
את הסירופ לא מבשלים?סירופ שוקולד
רק בלנדראת הסירופ לא מבשלים?
עשיתי, יצא מטורף!! אני הקפאתי לחצי שעה ואז שמתי את הקראנץ' והשוקולד והחזרתי להקפאה... כך זה כבר מוכן בפריזר להגשהלאחר ההקפאה, רק בשלב ההגשה, שמים גלידה, מזלפים שוקולד ומעל את הפיצוחים.
בפסח זה מסורתאתם ככה אוכלים ביצים חיות?
אני גם כך עומדת נדהמת מול מתכונים מגרים שרק בא לי להכין ורואה ביצים חיות. דוחה אותי לטעום מזה.אתם ככה אוכלים ביצים חיות?
נשגב מבינתי
אני ממש נגעלת מביצים אז אין סיכוי שאני מכינה דברים כאלה...אני גם כך עומדת נדהמת מול מתכונים מגרים שרק בא לי להכין ורואה ביצים חיות. דוחה אותי לטעום מזה.
אני עשיתי את הגלידה עם ריצ' (אם אתם אוכלים..)יש דרך להחליף את הביצים החיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: