אמא למתוקים
משתמש פעיל
כמה שמן?אני הכנתי עם שמן
יצא מעולה.
כמה שמן?אני הכנתי עם שמן
יצא מעולה.
כן, בשפע....תודה, הולכת להכין ל 7 ברכות, הקראץ יספיק ל 40 מנות? מגישה באישי קטן
בערך 3/4 מהכמותכמה שמן?
תודה.בערך 3/4 מהכמות
אז אם כתוב 140 גר' שמים קצת יותר מ100 גר' שמן
1/2 כוס מדידהתודה.
כמה זה בכוס חד פעמי?
אני רוצה להמיר את המרגרינה שבמתכון המקורי.
(140 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות (או שמן קוקוס))
לכמה כוסות זה מספיק?קינוח מרענן וקליל לסוף הסעודה
שגם נראה מליון דולר וגם משאיר כוסות מלוקקות...
ממליצה ממש לאלו שמחפשים לגוון את הקינוחים השחיתותיים של קצפת/שוקולד במשהו מרענן וחי.
המתכון אמנם נראה ארוך אבל כל אחד מהמרכיבים הוא שתיים וחצי דקות הכנה.
תהנו!
סלט פירות צבעוני עם רוטב תותים וקראנץ' קלוי
לקראנץ':
2.5 כוסות פצפוצי אורז
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים + 1/2 כוס שקדים טחונים
140 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות (או שמן קוקוס)
לבחירה- כוס קוקוס טחון
מניחים את כל החומרים בתבנית תנור, מכניסים לתנור מחומם מראש על 180.
לאחר 5 דק' כשהמרגרינה נמסה- מערבבים ומכניסים לתנור לרבע שעה נוספת.
מערבבים עוד פעם פעמיים תוך כדי אפיה.
מוצאים ומצננים.
מומלץ להכין כמות כפולה כדי לשמור חצי לפעם הבאה ולחסוך בהכנות, נשמר מעולה במקפיא בשקית אטומה.
(הקראנץ' מושלם אגב לשדרוג כל גלידת וניל פשוטה)
לרוטב התותים:
ניתן לקנות רוטב איכותי בחנויות האפיה המתמחות,
או- הכי טעים- להכין רוטב ביתי:
מניחים במעבד מזון עם הלהב
500 גר' תותים קפואים
1/4 כוס א. סוכר
ושקית סוכר וניל.
ממתינים שהתותים יפשירו ברובם, וטוחנים הכל יחד לרוטב חלק. מאחסנים בקופסא במקרר.
לא שוטפים את קערת המעבד עדיין- חבל על המאמץ עוברים ישר לשלב הבא:
לפירות:
9 תפוחים - 3 אדומים (או פינק ליידי, הכי טעים) , 3 ירוקים, ו-3 צהובים
קופסאת אננס בשימורים
שוטפים את התפוחים היטב (התפוחים נשארים עם הקליפה לצבעוניות היפה של הסלט)
מגררים את התפוחים במעבד מזון עם סכין הפומפיה הרחבה (או חותכים את התפוחים לקוביות קטנטנות)
קוצצים את קוביות האננס לקוביות קטנות יותר בעזרת סכין חדה.
מערבבים הכל יחד ומאחסנים במקרר בקופסא אטומה.
הרכבה:
בתוך כוסות קינוח יפות מזלפים שכבת רוטב נאה,
מניחים כמה כפות מהסלט,
מזלפים עוד מעט מהרוטב (רק לטעם)
ומסיימים בשכבת קראנץ נדיבה.
מכיוון שההרכבה סמוכה לסעודה אין לי תמונה של כל המנה,
אבל מצרפת תמונה (גרועה) של הקראנץ'
צפה בקובץ המצורף 1530392
עשיתי סלט פירות רגיל והוספתי את הרוטב תותים ואת הקרנאץ יצא מעולה....לכמה כוסות זה מספיק?
אם אני צריכה 40 בערך,
איזה כמות מומלץ לעשות?
אגב, אני הייתי מוסיפה עוד פרות,
שיהיה יותר עשיר ומעניין.
הקראנ'ץ והרוטב בכמות שבמתכון הנ"ל?עשיתי סלט פירות רגיל והוספתי את הרוטב תותים ואת הקרנאץ יצא מעולה....
את הקראנץ'- אין צורך להכפיל, יוצא כמות גדולה מאוד.הקראנ'ץ והרוטב בכמות שבמתכון הנ"ל?
לא צריך להכפיל?
נראה מהמםם, הפירות לא הרטיבו את הקראנץ?הכנתי, יצא מעולה!!!!
שמתי אננס ואפרסק שימורים כי לא אוהבים אצלינו פרות רגילים
צפה בקובץ המצורף 1777302
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: