קינוחים קינוח פירות מושלם לשבת

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ממש תודה על המענה
אני צריכה ל50 איש
חשבתי אולי להקפיא מוכןבכוסות, את חושבת שיהיה גרוע?
להקפיא סלט פירות חי?
אישית - אין לי ניסיון בדבר כזה, ולא הייתי מסתכנת...
 

Chanae

משתמש מקצוען
ממש מתחשק לי להכין את זה
איזה עוד פירות אני יכולה להוסיף שהסלט יהיה יותר עשיר?
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@כבי800, יש לי רק 1/2 מכמות הסוכר החום לקראנץ, אפשר לשים את השאר סוכר לבן?
לא ניסיתי אישית אף פעם.
מאמינה שזה בסדר, יכול להיות שתצטרכי לפורר את הפירורים מיד כשיוצאים מהתנור,
או לעבוד קצת יותר קשה 'לשבור' לפירורים אחרי האפיה...
(סוכר לבן פשוט מתקשה יותר מסוכר חום. זה ההבדל המשמעותי ביניהם באפיה)
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
כבי800
מליון תודות!
מתכון אליפות! כמה קל ככה טעים ומרשים!!
1706391514435.png


והכנתי כמות כפולה של קראנץ'
ביחד עם יוגורט Bio, משמש מיובש ובננה טריה , ממש פינוק!
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש אצלינו במשפחה מישהו חמודון שמבחינתו קינוח ללא קצפת זה לא קינוח :)
השבוע הכנתי שוב את הקינוח פירות הנ"ל
והוספתי מעל שכבת הקראנץ' שכבת קצפת ( ריצ+ פודינג וניל) הקצפתי למקרם יוגורט -לא מאוד יציב
יצא מושלםםםםםם
 

ציבי2

משתמש צעיר
@כבי800, תודה רבה!
הכנתי לשבת והיה מוצלח מאד!! כולם נהנו!

שאלה, כמה זמן רוטב התותים יכול להחזיק במקרר?
כי נשאר לי משבת עדיין... יהיה טוב לשבת הבאה?
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
שאלה, כמה זמן רוטב התותים יכול להחזיק במקרר?
כי נשאר לי משבת עדיין... יהיה טוב לשבת הבאה?
תריחי, אם מריח טוב, תטעמי מעט, אם בטעם טוב ולא תוסס, תכניסי מהר למקפיא, הפשירי סמוך לשבת- הפשרה במקרר!
כלומר- מוציאה מהמקפיא למקרר- מפשיר יותר לאט אך שומר מקלקול. תהני ובהצלחה- לא נראה לי בעיה.
 

גינצלה

משתמש פעיל
מה אפשר להוסיף ליד הקינוח הזה?
הבו רעיונותתתתתתתתתתתתת
 

שרה5

משתמש חדש
קינוח מרענן וקליל לסוף הסעודה
שגם נראה מליון דולר וגם משאיר כוסות מלוקקות...
ממליצה ממש לאלו שמחפשים לגוון את הקינוחים השחיתותיים של קצפת/שוקולד במשהו מרענן וחי.
המתכון אמנם נראה ארוך אבל כל אחד מהמרכיבים הוא שתיים וחצי דקות הכנה.
תהנו!


סלט פירות צבעוני עם רוטב תותים וקראנץ' קלוי

לקראנץ':

2.5 כוסות פצפוצי אורז
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים + 1/2 כוס שקדים טחונים
140 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות (או שמן קוקוס)
לבחירה- כוס קוקוס טחון

מניחים את כל החומרים בתבנית תנור, מכניסים לתנור מחומם מראש על 180.
לאחר 5 דק' כשהמרגרינה נמסה- מערבבים ומכניסים לתנור לרבע שעה נוספת.
מערבבים עוד פעם פעמיים תוך כדי אפיה.
מוצאים ומצננים.
מומלץ להכין כמות כפולה כדי לשמור חצי לפעם הבאה ולחסוך בהכנות, נשמר מעולה במקפיא בשקית אטומה.
(הקראנץ' מושלם אגב לשדרוג כל גלידת וניל פשוטה)

לרוטב התותים:
ניתן לקנות רוטב איכותי בחנויות האפיה המתמחות,
או- הכי טעים- להכין רוטב ביתי:
מניחים במעבד מזון עם הלהב
500 גר' תותים קפואים
1/4 כוס א. סוכר
ושקית סוכר וניל.
ממתינים שהתותים יפשירו ברובם, וטוחנים הכל יחד לרוטב חלק. מאחסנים בקופסא במקרר.
לא שוטפים את קערת המעבד עדיין- חבל על המאמץ:) עוברים ישר לשלב הבא:

לפירות:
9 תפוחים - 3 אדומים (או פינק ליידי, הכי טעים) , 3 ירוקים, ו-3 צהובים
קופסאת אננס בשימורים

שוטפים את התפוחים היטב (התפוחים נשארים עם הקליפה לצבעוניות היפה של הסלט)
מגררים את התפוחים במעבד מזון עם סכין הפומפיה הרחבה (או חותכים את התפוחים לקוביות קטנטנות)
קוצצים את קוביות האננס לקוביות קטנות יותר בעזרת סכין חדה.
מערבבים הכל יחד ומאחסנים במקרר בקופסא אטומה.

הרכבה:
בתוך כוסות קינוח יפות מזלפים שכבת רוטב נאה,
מניחים כמה כפות מהסלט,
מזלפים עוד מעט מהרוטב (רק לטעם)
ומסיימים בשכבת קראנץ נדיבה.



מכיוון שההרכבה סמוכה לסעודה אין לי תמונה של כל המנה,
אבל מצרפת תמונה (גרועה) של הקראנץ'
צפה בקובץ המצורף 1530392

קינוח מרענן וקליל לסוף הסעודה
שגם נראה מליון דולר וגם משאיר כוסות מלוקקות...
ממליצה ממש לאלו שמחפשים לגוון את הקינוחים השחיתותיים של קצפת/שוקולד במשהו מרענן וחי.
המתכון אמנם נראה ארוך אבל כל אחד מהמרכיבים הוא שתיים וחצי דקות הכנה.
תהנו!


סלט פירות צבעוני עם רוטב תותים וקראנץ' קלוי

לקראנץ':

2.5 כוסות פצפוצי אורז
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים + 1/2 כוס שקדים טחונים
140 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות (או שמן קוקוס)
לבחירה- כוס קוקוס טחון

מניחים את כל החומרים בתבנית תנור, מכניסים לתנור מחומם מראש על 180.
לאחר 5 דק' כשהמרגרינה נמסה- מערבבים ומכניסים לתנור לרבע שעה נוספת.
מערבבים עוד פעם פעמיים תוך כדי אפיה.
מוצאים ומצננים.
מומלץ להכין כמות כפולה כדי לשמור חצי לפעם הבאה ולחסוך בהכנות, נשמר מעולה במקפיא בשקית אטומה.
(הקראנץ' מושלם אגב לשדרוג כל גלידת וניל פשוטה)

לרוטב התותים:
ניתן לקנות רוטב איכותי בחנויות האפיה המתמחות,
או- הכי טעים- להכין רוטב ביתי:
מניחים במעבד מזון עם הלהב
500 גר' תותים קפואים
1/4 כוס א. סוכר
ושקית סוכר וניל.
ממתינים שהתותים יפשירו ברובם, וטוחנים הכל יחד לרוטב חלק. מאחסנים בקופסא במקרר.
לא שוטפים את קערת המעבד עדיין- חבל על המאמץ:) עוברים ישר לשלב הבא:

לפירות:
9 תפוחים - 3 אדומים (או פינק ליידי, הכי טעים) , 3 ירוקים, ו-3 צהובים
קופסאת אננס בשימורים

שוטפים את התפוחים היטב (התפוחים נשארים עם הקליפה לצבעוניות היפה של הסלט)
מגררים את התפוחים במעבד מזון עם סכין הפומפיה הרחבה (או חותכים את התפוחים לקוביות קטנטנות)
קוצצים את קוביות האננס לקוביות קטנות יותר בעזרת סכין חדה.
מערבבים הכל יחד ומאחסנים במקרר בקופסא אטומה.

הרכבה:
בתוך כוסות קינוח יפות מזלפים שכבת רוטב נאה,
מניחים כמה כפות מהסלט,
מזלפים עוד מעט מהרוטב (רק לטעם)
ומסיימים בשכבת קראנץ נדיבה.



מכיוון שההרכבה סמוכה לסעודה אין לי תמונה של כל המנה,
אבל מצרפת תמונה (גרועה) של הקראנץ'
צפה בקובץ המצורף 1530392
רוצה להכין את הקינוח
אפשר להמיר בשמן?
את הרוטב תותים טוחנים בבלנדר? אין לי מעבד מזון
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה