הם אכן מוגבלות ל-5 בשנה (לכאורה 5 באותו בימ"ש)התביעת לא מוגבלות ל5 בשנה?
במקרה שהבאת זה שתיים אז זה לא בעיה
הם אכן מוגבלות ל-5 בשנה (לכאורה 5 באותו בימ"ש)התביעת לא מוגבלות ל5 בשנה?
לא תמיד יש לכל שופט דיונים כאלה מהתקופה האחרונה, צריך לדפדף עוד אחורהחיפשתי עכשיו בבימש שלום ירושלים וברמלה ולא מצאתי שום פסק דין
אלא יותר הודעות דחיה או סגירה
זה לגמרי לא תקין, כדאי לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורהנסעתי עם קו 617 מבי"ש ל-ם. האוטובוס האחרון שיצא הלילה.
המנוע שבת והנהג הוריד אותנו בהרטוב.
שם אמר לנו לחכות ל115, ועידכן שהחברה לא שולחת אוטובוס חילופי.
האם יש עילה לתביעה?
מצד אחד לא שלחו אוטובוס,
מצד שני אחרי כמה דקות היה 115. (תחנות אחרות וכו, אבל אוטובוס לירושלים).
@יוסי ב.ק וכל המבינים...
זה טופס רשמי של הגשת תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות@יוסי ב.ק
זה הטופס שאני צריכה למלאות אחרי שאני מגישה תלונה למשרד התחבורה?
ואם כן איך ממלאים אותו ואם צריך להגיש למקום נוסף?
תודה רבה
למה לשלוח תלונה אם אין עילה לתביעה?זה לגמרי לא תקין, כדאי לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורה
לגבי תביעה - אם נגרם לכם עיכוב או שינוי מסלול משמעותי זה ודאי עילה לתביעה בפרט לאור השעה המאוחרת. אם לא נגרם נזק משמעותי, לדעתי לא כדאי לתבוע רק על המקרה הזה, אפשר לצרף אותו למקרים אחרים.
בפעם הקודמת תבעתי על אוטובוס אחד וקיבלתי 300 שחיש פה מישהו מנוסה ונחמד שיכול לסייע לי בפרטי לקביעת תמחור התביעה/ות שלי? (מעל 10 מקרים עם נתונים שונים)
מספר חברה | 513000877 |
---|
שם יישוב | חולון |
---|---|
שם רחוב | הרוקמים |
מספר בית | 26 |
מיקוד | 5885849 |
יש לי כל מיני סיבות (איחור לפגישות עבודה, תינוק יונק בבית, קווים כפולים לאותו יעד שלא יצאו, וכו) שלכאורה מזכים בסכומים יותר גבוהים מ300 למקרה.בפעם הקודמת תבעתי על אוטובוס אחד וקיבלתי 300 שח
הפעם אני תובעת על 14 מקרים ותימחרתי לפי אותו יחס
המשפט ב19.12
אעדכן בעזרת ה'
מאחלת לך מכל הלב שתצליחי להוציא יותריש לי כל מיני סיבות (איחור לפגישות עבודה, תינוק יונק בבית, קווים כפולים לאותו יעד שלא יצאו, וכו) שלכאורה מזכים בסכומים יותר גבוהים מ300 למקרה.
ובהצלחה רבה לך!
נכון, אבל כתבו שכדאי לבקש יותר- אך לא בהגזמה- כשיש נסיבות שונות, ומקסימום א. תיסגר עסקת פשרה עם החברהמאחלת לך מכל הלב שתצליחי להוציא יותר
ממה שהבנתי כאן באשכול זה יותר קשור לאישיות או מצב הרוח של השופט באותו יום ואין סכום קבוע
תעדכני גם את
כשיש תלונה מוצדקת, משרד התחבורה קונס את החברה. ובנוסף הדבר נרשם ומשפיע על הניקוד של החברה במידה והיא תתמודד במכרזים עתידיים.למה לשלוח תלונה אם אין עילה לתביעה?
לא באמת ישפרו את מערך התחבורה בגלל זה...
אשמח לעזור. תפרטי את המקרים ונראה.נכון, אבל כתבו שכדאי לבקש יותר- אך לא בהגזמה- כשיש נסיבות שונות, ומקסימום א. תיסגר עסקת פשרה עם החברה
או ב. יקבלו במשפט פחות מהמבוקש.
לכן אני מעדיפה להתייעץ פה עם המנוסים...
תודה רבה!אשמח לעזור. תפרטי את המקרים ונראה.
אפשר לצרף מיקרה של קו שלהם שלא יצא?כשיש תלונה מוצדקת, משרד התחבורה קונס את החברה. ובנוסף הדבר נרשם ומשפיע על הניקוד של החברה במידה והיא תתמודד במכרזים עתידיים.
תביעה היא על נזק ממוני/לא ממוני.
כך שיש מקרים לא תקינים שראויים לתלונה אבל באמת אין בהם עילה לתביעה. אבל את התלונה כדאי לשלוח.
זה נכון שמערך התחבורה לא ישתנה בגלל תלונה אחת, אבל הוא גם לא ישתנה בגלל תביעה קטנה אחת.
כדי שיהיה שינוי צריך מסות גדולות, אבל אם כל אחד יגיד "זה לא יעזור" זה באמת לא יעזור...
שובאפשר לצרף מיקרה של קו שלהם שלא יצא?
אבל אין לי שום הוכחה שהוא לא יצא.
היה צריך להגיע קו (23.40), הייתי בתחנה ולא עבר.
איך מוכיחים כזה דבר?
לא יודעת להגיד לך לגבי הסכום@יוסי ב.ק ושאר המבינים שאלה:
תבעתי חברה על אוטובוס אחרון ביום שישי שלא יצא, יש לי עד.
תבעתי 2500 ש"ח (הייתי עם אשה ו 2 ילדים), התאריך למשפט אחרי פורים,
הם התקשרו אלי היום והציעו לי בהתחלה 500 ש"ח אמרתי פחות מ 1500 לא רלוונטי, הציעו לי 1000 ש"ח ועוד כסף בערך צבור (לא פירטו כמה), התעקשתי פחות מ1500 לא רלוונטי, ובזה נגמרה השיחה.
למעשה הדיון אמור להתקיים ביום שלא כ"כ נח לי לבוא. וגם לא בטוח שהעד ירצה לבוא.
להתקשר אליהם ולהגיד שהחלטתי לקבל את הצעתם או לא, או לחכות?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: