שלחת אלי?שלחתי לך באישי
כי אני לא רואה
שלחת אלי?שלחתי לך באישי
אני אישית לא מכיר תביעות קטנות על דבר מהסוג הזה.מקרה שהיה אשמח לשמוע התייחסות בנושא, מה אפשר לעשות.
האוטובוס היה מלא וביקשתי מהנהג בצורה יפה לשבת במדרגות הקדמיות, הוא לא הסכים, ואמרתי לו שלפי החוק מותר,שידע, והכל בנעימות,
מייד עצר, והתחיל לצעוק צעקות שאני מעצבן אותו, גזען, משוגע, צעק שאני מאיים עליו ומפריע לו, ועוד מילים יפות.
אמר, תלך לעזאזאל אתה והחברה, אחרי שאיימתי לתבוע אותו על העצבים שלו שהופנו כלפיי.
הזמנתי משטרה ולבסוף נכנסתי פנימה והוא נסע, וביטלתי את הזימון.
כשירדתי מהאוטובוס הוא איים ואמר, אם אתה גבר תרד בתחנה האחרונה.., וכן שהפנים שלי מוכרות לו.
יש לי עדים למקרה.
תודה.
שלחתי תלונה לחברה ולמשרד התחבורה.
כמובן שאת יכולה לראות את זה באזור האישיועוד משהו איך אני יכולה לראות את כתב ההגנה של הצד השני? בית המשפט אמור לישלוח לי את זה?
אני לא יודע מתי חלה התיישנות אם אחרי שלוש או שבע שניםעד כמה זמן אחרי אפשר לתבוע ?
לדעתי כדאי לחכות, אם יעבור הזמן שבו הם אמורים לתת תשובה ולא יתנו, זה ודאי יוסיף לרעתםוביקשתי מהם תגובה לפני תביעה ולבינתיים אין מענה,לחכות להם או כבר להגיש תביעה?
שניהם אותו דבר לכאורה, ושניהם עדיפים על תלונה בטלפוןהאם עדיף לשלוח תלונה לחברת מטרופולין בפניה באתר או במייל?
מי יכול לעזור?
בתביעה ששלחתי היה לי טעות בזמנים של כמה דקות.
האם אפשר לטעון שהתכונתי בערך לזמן שהגעתי ?
אני רשמתי שהגעתי ב20:17 לתחנה ומאז לא עבר אוטובוס עד 20:51.
הם רשמו בכתב הגנה שהאוטובוס עבר וגם יש מישהו שעלה והסתכלתי גם באתר של דאוטבאוס ורואים שבוצע.
אבל הם לא מתייחסים לאטובוסשל20:30 שלא יצא.
ואני עליתי לאוטובוס של 20:45.
רק מקודם עניתי על מקרה דומה של @בת 24 אולי בחברה אחרת.תשמעו סיפור טרי ממוצ"ש האחרון,
חיכינו אני ואשתי והילדים ליסוע לבתינו והגיע אוטובוס תגבור שכידוע חלק הנהגים מרשים לעצמם לעצמם לעשות ככל העולה על רוחם., הנהג פתח רק דלת קדמית על אף שהחוק מחייב פתיחה של שתי הדלתות ובקשתי מהנהג לפתוח גם דלת אחורית שאשתי תוכל לעלות עם הקטנה ישירות ולא תצטרך לעבור את כל האוטובוס והנהג התעלם..
שעליתי הדגשתי בפניו שחייב ע"פ חוק לפתוח 2 דלתות אז צעק לי שב בשקט אני יפתח לך את הראש ( במקום את הדלת האחורית.) ואחר כך המשיך בשאר התחנות בעלאה לא לפתוח דלת אחורית וגם בהורדות בסוף הנסיעה לחלק פתח ולחלק לא על אף שירדו גם נשים. פניתי לחברת קוים בתלונה על הנהג ועל שאיים עלי והם רהרגלם הגיבו בלקוניות כדלהלן:
שלום רב,
חברת קווים עושה את מירב המאמצים ומשקיעה משאבים גדולים על מנת לספק ללקוחותיה שירות אמין ויעיל. בתוך כך, פועלת החברה למנוע מקרים המוזכרים בפנייתך.
הריני לעדכנך כי פנייתך נבדקה והועברה לגורמים הרלוונטיים לטיפולם בהתאם.
נפתח הליך ברור משמעתי לתחקור והפקת לקחים על מנת שמקרים דומים לא ישנו בעתיד.
אנו מתנצלים על האי הנעימות שנגרמה
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה.
עד כאן התגובה על אף שהתרתי בפניהם שאם לא ישהו את הנהג ויפצו אותי על העגמת נפש אתבע אותם על כל התלונות שיש לי אליהם במבעבר.
האם באמת יש לי עילה לתבוע אותם?
בעבר נסעתי באוטובוס בין עירוני וישב נוסע במדרגות, ועצר שוטר את האוטובוס וכמעט נתן לנהג דו"ח על זה..האוטובוס היה מלא וביקשתי מהנהג בצורה יפה לשבת במדרגות הקדמיות, הוא לא הסכים, ואמרתי לו שלפי החוק מותר,שידע, והכל בנעימות,
זה איחור משמעותי מאוד וכמובן שככל והיה נזק אישי נוסף הסכום עולהחיכיתי לקו שיוצא פעם בשעה בערך, והוא יצא ארבעים דק' מאוחר יותר, וכתוצאה מי זה אחרתי משהו חשוב, כמה אפשר להוציא על דבר כזה
אם השאלה היא על מה זה רשמת - תכל'ס במילים שלנו מדובר בשופטת.אשמח לדעת הזיזו לי את הדיון מבית המשפט בבית שמש מחוסר שופטים לטענתם
לירושלים מול כבוד הרשמת מה הכוונה מישהו נתקל בזה ?
מי יכול לעזור?
בתביעה ששלחתי היה לי טעות בזמנים של כמה דקות.
האם אפשר לטעון שהתכונתי בערך לזמן שהגעתי ?
אני רשמתי שהגעתי ב20:17 לתחנה ומאז לא עבר אוטובוס עד 20:51.
הם רשמו בכתב הגנה שהאוטובוס עבר וגם יש מישהו שעלה והסתכלתי גם באתר של דאוטבאוס ורואים שבוצע.
אבל הם לא מתייחסים לאטובוסשל20:30 שלא יצא.
ואני עליתי לאוטובוס של 20:45.
אם הם ענו את זה בכתב הגנה, אולי אין צורך לתקן את כתב התביעה אלא לענות בכתב תשובה.
היום זה כבר פשוט מאודאיך אני פותח תביעה?
למיטב הבנתי לא, אלא אם כן מדובר על אותו אירוע.אפשר להגיש תביעה ל2 חברות בבת אחת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: